0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τίποτα παιδιά είναι από μάθημα διδασκαλία ελληνικής ως ξένης έχει πολλά καλά στοιχεία για το πως να διδάξουμε σωστά.Να ρωτήσω κάτι άλλο αν ο πίνακας ''πηδήξει'' κάποια άτομα πχ από την θέση 5 πάει στην 8 γιατί οι 6 και 7 δεν έχουν δηλώσει κουτάκι να πάνε παντού και στις επιλογές τους δεν έχει θέση αυτοί διαγράφονται από τον πίνακα ;ή στην επόμενη φάση του ελέγχουν ξανά σε περίπτωση που έχουν προκύψει κενά;
ευτυχως το δευτερο
δεν εχεις αδικο αλλα κι εγω με μορια και προυπηρεσια αν και δηλωσσα 20 περιοχες εμεινα απ ΄ εξω
adria αν δεν βρίσκεις δουλεία ούτε και σαν σερβιτόρα γιατί θέλει προυπηρεσία τότε ναι με 800 ευρώ και 30αρια τμήματα και να παρακαλάμε γιατί άλλοι κάνουν πολύ πιο σκληρές δουλείες από την δική μας και πιο κουραστικές και παίρνουν λιγότερα.και αν το '' έπαθλο'' για μένα προσωπικά είναι να δουλέψω με παιδιά και να κάνω αυτό που ονειρεύτηκα στην ζωή μου θα πήγαινα και με λιγότερα
Παράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 05:10:21 pmadria αν δεν βρίσκεις δουλεία ούτε και σαν σερβιτόρα γιατί θέλει προυπηρεσία τότε ναι με 800 ευρώ και 30αρια τμήματα και να παρακαλάμε γιατί άλλοι κάνουν πολύ πιο σκληρές δουλείες από την δική μας και πιο κουραστικές και παίρνουν λιγότερα.και αν το '' έπαθλο'' για μένα προσωπικά είναι να δουλέψω με παιδιά και να κάνω αυτό που ονειρεύτηκα στην ζωή μου θα πήγαινα και με λιγότεραοχι δεν ειναι ετσι καποιοι εκαναν αγωνες για το 8ωρο και τους μισθους και τα εχουμε ισοπεδωσει ολα!! αυτα βλεπουν και καλα μασ κανουν!!!!!!!!!!!!! οταν βλεπουν οτι εμεις τα δεχομαστε και τ λεμε κ ευχαριστς καλα κανουν, τοτε να μας δινουν 50ε το μηνα και να λεμε και ευχαριστω επειδη κανουμε την δουλεια που μας αρεσει, αλλα σαφως και δεν παει ετσι!!! τα εξοδα τρεχουν για ολους και ειναι παρα πολλα και ειδικα οταν σερνεις παιδια και αντρα και 2 σπιτι.. οχι τοτε δεν μπρεις να πεις οτι θα τα δεχτω ολα και φυσικα εμεις οι νεοι πρεπει να κανουμε κατι .. κ οχι σκυβω και επειδη ειναι το αφεντικο που με ταιζει δεν θα τ δαγκωσω το χερι και ειδικα της διαμαντοπ θα της το δαγκωσω και θα της κοψω και δαχτυλο!!