0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 06:02:40 pmΠαράθεση από: TO MELI στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 05:59:06 pmΚαλησπέρα σ' όλη την παρέα που τόσες μέρες παρακολουθώ, αλλά πρώτη φορά σας "μιλάω". Πρώτα απ' όλα καλή τοποθέτηση σε όλους! Μην αφήσετε κανένα όμως να αμφισβητήσει το πόσο κουραστική είναι η δουλειά μας, όσο κι αν την αγαπάμε. Μην ξεχνάτε πως κάνουμε ουσιαστικά δουλειά χωρίς ωράριο...Στους απ' έξω φαίνεται (και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας "κατηγορούν") ότι δουλεύουμε λίγες ώρες, έξω Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι...Όλα μέλι γάλα... Δε βλέπουν όμως αυτοί τη δουλειά που ρίχνουμε στην προετοιμασία του μαθήματος, τα ξενύχτια στις διορθώσεις των γραπτών,κ.α. που και 24 ώρες της ημέρας μπορεί να μη μας φτάνουν κάποιες φορές...φυσικά για τίποτα απ' αυτά δεν πληρωνόμαστε, μας αρκεί (?) η ηθική μας ικανοποίηση (και για πόσο καιρό θα μας αρκεί)...Συγχωρέστε με αν βγαίνω εκτος θέματος..Καλό απόγευμα σ' όλους και σύντομα καλά νέα! καλως την και καλη σου επιτυχια, σιγουρα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες!!!!το ειδα και εγω το εργο, οταν μια μανα δεν αντεχει το ιδιο της το παιδι, κι εσυ εχεις 27 στην ταξη, και ενημερωνεις και ψαχνεις, τι προβλημα εχουν, και το μονο που βλεπεις σαν αντιδραση ειναι ... ελα μωρε παιδια ειναι ...... τι ψαχνεις να βρεις ? το χειροτερο εναν δ/ντη ανευθυνο , κι εσυ να κινδυνευεις αν παθουν κατι να σε βαλουν μεσα για πλακα ενα μονο θα σ πω adria για τρεις μηνες ειχα κλειστες φωνητικες χορδες ημουν με φαρμακα, ο διευθυντης μ νομιζε οτι δουλευα στο εσπα, η συναδελφος εμπαινε καθε τρεις και λιγο στην ταξη και μ εκανε υποδειξεις, με εβαζαν να φυλαω αρκετες φορες 50 παιδια μεσα σε μια αιθουσα ή να κανω μαθηματα επιπλεον περαν τ διδακτικου μ ωραριου, και φυσικα καμια μα καμια ενημερωση απο τον διευθυντη που τον ενημερωνα εγω!!!!!! τα παιδια ουτα φωνηεντα δεν ηξεραν και ολα απο την αρχη να προσθεσω οτι ηταν ενα τμημα εξαιρετικα δυσκολο και ζωηρο απο ολες τις αποψεις
Παράθεση από: TO MELI στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 05:59:06 pmΚαλησπέρα σ' όλη την παρέα που τόσες μέρες παρακολουθώ, αλλά πρώτη φορά σας "μιλάω". Πρώτα απ' όλα καλή τοποθέτηση σε όλους! Μην αφήσετε κανένα όμως να αμφισβητήσει το πόσο κουραστική είναι η δουλειά μας, όσο κι αν την αγαπάμε. Μην ξεχνάτε πως κάνουμε ουσιαστικά δουλειά χωρίς ωράριο...Στους απ' έξω φαίνεται (και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας "κατηγορούν") ότι δουλεύουμε λίγες ώρες, έξω Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι...Όλα μέλι γάλα... Δε βλέπουν όμως αυτοί τη δουλειά που ρίχνουμε στην προετοιμασία του μαθήματος, τα ξενύχτια στις διορθώσεις των γραπτών,κ.α. που και 24 ώρες της ημέρας μπορεί να μη μας φτάνουν κάποιες φορές...φυσικά για τίποτα απ' αυτά δεν πληρωνόμαστε, μας αρκεί (?) η ηθική μας ικανοποίηση (και για πόσο καιρό θα μας αρκεί)...Συγχωρέστε με αν βγαίνω εκτος θέματος..Καλό απόγευμα σ' όλους και σύντομα καλά νέα! καλως την και καλη σου επιτυχια, σιγουρα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες!!!!
Καλησπέρα σ' όλη την παρέα που τόσες μέρες παρακολουθώ, αλλά πρώτη φορά σας "μιλάω". Πρώτα απ' όλα καλή τοποθέτηση σε όλους! Μην αφήσετε κανένα όμως να αμφισβητήσει το πόσο κουραστική είναι η δουλειά μας, όσο κι αν την αγαπάμε. Μην ξεχνάτε πως κάνουμε ουσιαστικά δουλειά χωρίς ωράριο...Στους απ' έξω φαίνεται (και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας "κατηγορούν") ότι δουλεύουμε λίγες ώρες, έξω Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι...Όλα μέλι γάλα... Δε βλέπουν όμως αυτοί τη δουλειά που ρίχνουμε στην προετοιμασία του μαθήματος, τα ξενύχτια στις διορθώσεις των γραπτών,κ.α. που και 24 ώρες της ημέρας μπορεί να μη μας φτάνουν κάποιες φορές...φυσικά για τίποτα απ' αυτά δεν πληρωνόμαστε, μας αρκεί (?) η ηθική μας ικανοποίηση (και για πόσο καιρό θα μας αρκεί)...Συγχωρέστε με αν βγαίνω εκτος θέματος..Καλό απόγευμα σ' όλους και σύντομα καλά νέα!
σε πληροφορω οτι καθε μερα μετα την δουλεια εβαζα τα κλαμματα κ ημουν σε καταθλιψη απο την κουραση κ την ανυπακοη των μικρων γτ δεν ειχα και καμια βοηθεια πολυ πιο κουραστικο ειναι να εξαντλησε ψιχολογικα παρα σωματικα και οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε κανει δουλειες με σωματικη κουραση, αλλα για μενα προσωπικα η ψυχικη δεν συγκρινοταν με τιποτα
Περιττό να σου πω vivaki ότι ήταν τόσο δυνατό το σοκ από την περσινή χρονιά που φέτος το καλοκαίρι την έβγαλα με βιβλία για τη διαχείριση της τάξης!!!Ήταν μεγάλη η απογοήτευσή μου γιατί υποτίθεται πως κάνω κάτι που ονειρευόμουνα?!Τραγική εμπειρία...ειλικρινά δεν την εύχομαι σε κανέναν μας για κανένα λόγο!!!
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 06:16:17 pmΠεριττό να σου πω vivaki ότι ήταν τόσο δυνατό το σοκ από την περσινή χρονιά που φέτος το καλοκαίρι την έβγαλα με βιβλία για τη διαχείριση της τάξης!!!Ήταν μεγάλη η απογοήτευσή μου γιατί υποτίθεται πως κάνω κάτι που ονειρευόμουνα?!Τραγική εμπειρία...ειλικρινά δεν την εύχομαι σε κανέναν μας για κανένα λόγο!!!κ εμενα η φωνη μου ακομα να επανελθει στα φυσιολογικα επιπεδα...
Μπράτης Δημήτρης,Παληγιάννης
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 06:18:24 pmΠαράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 06:16:17 pmΠεριττό να σου πω vivaki ότι ήταν τόσο δυνατό το σοκ από την περσινή χρονιά που φέτος το καλοκαίρι την έβγαλα με βιβλία για τη διαχείριση της τάξης!!!Ήταν μεγάλη η απογοήτευσή μου γιατί υποτίθεται πως κάνω κάτι που ονειρευόμουνα?!Τραγική εμπειρία...ειλικρινά δεν την εύχομαι σε κανέναν μας για κανένα λόγο!!!κ εμενα η φωνη μου ακομα να επανελθει στα φυσιολογικα επιπεδα...καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μιλαμε για πικραααααααααααααααααααααααααααααα
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 06:19:29 pmΜπράτης Δημήτρης,Παληγιάννης