0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ όσα μου πε αυτή στο υπουργείο, η παράλληλη είναι σχεδόν έτοιμη και θεωρώ ότι ως την Παρασκευή θα βγει. Για την γ δεν ήξερε τι θα γίνει
Πολύ πιθανό..Εγώ νομίζω ότι ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν παραλληλη κ γ..Αλλά προτεραιότητα έχει η παράλληλη
Και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι έλεγαν και την Παρασκευή όλο ανακοίνωναν προσλήψεις!Δεν ακούω τίποτα και τίποτα δεν μπορώ να πιστέψω, απλά περιμένω...
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:15:15 pmΚαι την προηγούμενη εβδομάδα έτσι έλεγαν και την Παρασκευή όλο ανακοίνωναν προσλήψεις!Δεν ακούω τίποτα και τίποτα δεν μπορώ να πιστέψω, απλά περιμένω...Κ γω αυτό λέω..Απλά δε θέλουν να τους πρήζουμε..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:17:33 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:15:15 pmΚαι την προηγούμενη εβδομάδα έτσι έλεγαν και την Παρασκευή όλο ανακοίνωναν προσλήψεις!Δεν ακούω τίποτα και τίποτα δεν μπορώ να πιστέψω, απλά περιμένω...Κ γω αυτό λέω..Απλά δε θέλουν να τους πρήζουμε..φωτεινουλα και με το να τ πρηζουμε δεν βγαινει τιποτα τσαμπα χρεωνεστε στα τηλεφωνα , οτι ειναι να γινει θα γινει παντα τελευταια στιγμη θα τα μαθαινουμε..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:04:11 pmΠολύ πιθανό..Εγώ νομίζω ότι ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν παραλληλη κ γ..Αλλά προτεραιότητα έχει η παράλληληΕπιβεβαιώνω. Πέρσι 24/9 πήραν και γ φάση και παράλληλη με ελάχιστη χρονική διαφορά... Ήμουν στη σκοπιά όταν με ενημέρωσαν
Γεια σας κοριτσια!!!! Να ρωτησω κατι. Αυτο το ΖΕΠ θα βγει ξεχωριστα; οχι με την γ φαση κτλ. Εγω εχω σειρα 275 στον μηδενικης. εχω βαλει 30 νομους συν το κουτι ελπιζω να με παρουν τι στα κομματια και να βγει ποτέ διοτι σε λιγο θα μουρλαθουμε τοσες ωρες μπροστα σε μια οθονη.Αγχωνομαι και στον υπνο μου μηπως βγει κατι και δεν το προλαβω!!!ελεος
Παράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:24:49 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:04:11 pmΠολύ πιθανό..Εγώ νομίζω ότι ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν παραλληλη κ γ..Αλλά προτεραιότητα έχει η παράλληληΕπιβεβαιώνω. Πέρσι 24/9 πήραν και γ φάση και παράλληλη με ελάχιστη χρονική διαφορά... Ήμουν στη σκοπιά όταν με ενημέρωσαν νόμιζα ότι στη σκοπιά δεν πρέπει να έχεις κινητό...