0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:26:16 pmΠαράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:24:49 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:04:11 pmΠολύ πιθανό..Εγώ νομίζω ότι ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν παραλληλη κ γ..Αλλά προτεραιότητα έχει η παράλληληΕπιβεβαιώνω. Πέρσι 24/9 πήραν και γ φάση και παράλληλη με ελάχιστη χρονική διαφορά... Ήμουν στη σκοπιά όταν με ενημέρωσαν νόμιζα ότι στη σκοπιά δεν πρέπει να έχεις κινητό... Εγώ πάλι δε μπορώ να διανοηθώ σκοπιά χωρίς κινητό!! Θα δοκιμάσω να πάρω τηλ αργότερα κι εγώ μπας και κάνουν κάνα καλό και βγάλουν τίποτα σήμερις..Ως τότε καλό καφέ/ύπνο/browsing!!!
Παράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:24:49 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:04:11 pmΠολύ πιθανό..Εγώ νομίζω ότι ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν παραλληλη κ γ..Αλλά προτεραιότητα έχει η παράλληληΕπιβεβαιώνω. Πέρσι 24/9 πήραν και γ φάση και παράλληλη με ελάχιστη χρονική διαφορά... Ήμουν στη σκοπιά όταν με ενημέρωσαν νόμιζα ότι στη σκοπιά δεν πρέπει να έχεις κινητό...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:04:11 pmΠολύ πιθανό..Εγώ νομίζω ότι ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν παραλληλη κ γ..Αλλά προτεραιότητα έχει η παράλληληΕπιβεβαιώνω. Πέρσι 24/9 πήραν και γ φάση και παράλληλη με ελάχιστη χρονική διαφορά... Ήμουν στη σκοπιά όταν με ενημέρωσαν
Πολύ πιθανό..Εγώ νομίζω ότι ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν παραλληλη κ γ..Αλλά προτεραιότητα έχει η παράλληλη
Και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι έλεγαν και την Παρασκευή όλο ανακοίνωναν προσλήψεις!Δεν ακούω τίποτα και τίποτα δεν μπορώ να πιστέψω, απλά περιμένω...
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 03:15:15 pmΚαι την προηγούμενη εβδομάδα έτσι έλεγαν και την Παρασκευή όλο ανακοίνωναν προσλήψεις!Δεν ακούω τίποτα και τίποτα δεν μπορώ να πιστέψω, απλά περιμένω...Πες τα
Καίγονται για τις αποσπασεις αλλα το υπουργείο τους γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Παίζει κ να ππάρει πρώτα γ φάση και μετά αποσπάσεις...
Τάδε έφη υπουργείο:1. Η Γ φάση επιμένουν πως θα βγει μετά τις αποσπάσεις από βδομάδα σίγουρα. (Το γνωστό "σίγουρα" του υπουργείου..)2. Η παράλληλη στήριξη ελπίζουν να βγει αύριο. Δεν είναι στην ευχέρεια τους καθώς περιμένουν ακόμα εντολή από το τμήμα ειδικής. Όσο το καθυστερήσουν τόσο θα καθυστερήσει και η παράλληλη γι' αυτό να μην απογοητευτούμε αν αύριο δε δούμε τίποτα. (Τώρα κάτι είπαν)3. ΖΕΠ λέξη άγνωστη για την υπάλληλο, στερείται πληθυντικού και λοιπών πτώσεων.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 04:38:22 pmΚαίγονται για τις αποσπασεις αλλα το υπουργείο τους γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Παίζει κ να ππάρει πρώτα γ φάση και μετά αποσπάσεις...Αχ αυτό σκέφτηκα κ γω αλλά θα ναι πολύ χοντρο..πήρε ήδη μια φάση..Διάβασες που λέει ο Μπράτης ότι θα αποχωρήσουν από τη συνέλευση αύριο αν δε γίνουν με βάση τα πραγματικά κενά.??Δεν καταλαβαίνω τι λόγο έχουν οι του υπουργείου να μην κάνουν τις αποσπασεις αυτες..Ας τισ κανουν να ξεμπερδευουν κ αυτοί κ όλοι..Μήπως υπαρχει κάτι άλλο που δν πάει το μυαλό μας?
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 04:53:50 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 04:38:22 pmΚαίγονται για τις αποσπασεις αλλα το υπουργείο τους γραφει ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Παίζει κ να ππάρει πρώτα γ φάση και μετά αποσπάσεις...Αχ αυτό σκέφτηκα κ γω αλλά θα ναι πολύ χοντρο..πήρε ήδη μια φάση..Διάβασες που λέει ο Μπράτης ότι θα αποχωρήσουν από τη συνέλευση αύριο αν δε γίνουν με βάση τα πραγματικά κενά.??Δεν καταλαβαίνω τι λόγο έχουν οι του υπουργείου να μην κάνουν τις αποσπασεις αυτες..Ας τισ κανουν να ξεμπερδευουν κ αυτοί κ όλοι..Μήπως υπαρχει κάτι άλλο που δν πάει το μυαλό μας?οι ε κ λ ο γ ε ς