0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:04:31 pmδε μας ακούει η υπουργός μας adria,μετράει κουκιά κι έχει ζόρια...γιατί, δούλεψε καμμιά φορά μακριά απο οικογένεια και περιμένοντας να πληρωθεί απο το εσπα? τεσπα, άσχετο, τι επαγγέλεται η αξιότιμη κατά τα άλλα υπουργός μας?http://www.youtube.com/watch?v=T3SrMK3wosk&feature=player_embedded
δε μας ακούει η υπουργός μας adria,μετράει κουκιά κι έχει ζόρια...γιατί, δούλεψε καμμιά φορά μακριά απο οικογένεια και περιμένοντας να πληρωθεί απο το εσπα? τεσπα, άσχετο, τι επαγγέλεται η αξιότιμη κατά τα άλλα υπουργός μας?
Θεωρώ δεδομένο ότι θα βγει η γ φάση. Αν δε βγει αύριο, να περιμένουμε από Τετάρτη και μετά. Το θέμα είναι πόσους θα πάρουν. Είχα ελπίδες ότι θα πάρουν πολλούς και στις ΖΕΠ και θα δουλέψω... Θέλω δουλειάάάάάάάάάάάάάά!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:07:16 pmΠαράθεση από: katerina1988 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 09:59:38 pmΓια να πω την αλήθεια, δε σκέφτομαι τα λεφτά. Ας γίνω μόνιμη και μετά έχω να φωνάξω μπόλικα!Συμφωνώ και εγώ!!!!!Ας διοριστώ και ας παίρνω και 800!!!!!Στους καιρούς που ζούμε αυτά τα λεφτά είναι καλά!!!Άσε που από το τίποτα που έχω στο λογαριασμό μου προτιμώ τα 800!!!!!καλη μου ποια 800 με αφορολογητο 5000, σε ποιανει το τεκμηριο ενοικιο, αμαξι , πετρελαιο, αποδειξεις κι αν εισαι και παντρεμενη της πατησε καονικα!
Παράθεση από: katerina1988 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 09:59:38 pmΓια να πω την αλήθεια, δε σκέφτομαι τα λεφτά. Ας γίνω μόνιμη και μετά έχω να φωνάξω μπόλικα!Συμφωνώ και εγώ!!!!!Ας διοριστώ και ας παίρνω και 800!!!!!Στους καιρούς που ζούμε αυτά τα λεφτά είναι καλά!!!Άσε που από το τίποτα που έχω στο λογαριασμό μου προτιμώ τα 800!!!!!
Για να πω την αλήθεια, δε σκέφτομαι τα λεφτά. Ας γίνω μόνιμη και μετά έχω να φωνάξω μπόλικα!
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:11:01 pmΠαράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:04:31 pmδε μας ακούει η υπουργός μας adria,μετράει κουκιά κι έχει ζόρια...γιατί, δούλεψε καμμιά φορά μακριά απο οικογένεια και περιμένοντας να πληρωθεί απο το εσπα? τεσπα, άσχετο, τι επαγγέλεται η αξιότιμη κατά τα άλλα υπουργός μας?http://www.youtube.com/watch?v=T3SrMK3wosk&feature=player_embeddedΤο χουμε καταλάβει...
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:11:01 pmΠαράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:04:31 pmδε μας ακούει η υπουργός μας adria,μετράει κουκιά κι έχει ζόρια...γιατί, δούλεψε καμμιά φορά μακριά απο οικογένεια και περιμένοντας να πληρωθεί απο το εσπα? τεσπα, άσχετο, τι επαγγέλεται η αξιότιμη κατά τα άλλα υπουργός μας?http://www.youtube.com/watch?v=T3SrMK3wosk&feature=player_embeddedΤο χουμε καταλάβει...για να συνεργαστει καλυτερα παντως θα πρεπει να παει να τον βρει πρωτα να μιλησουν face2face! δε θελω μισες δουλειες!!!!απο εμενα παντως εχει το ελευθερο να παει!!!
Ο διάβολος το ξέρει?
Παράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:21:08 pmΟ διάβολος το ξέρει? Ούτε αυτός δε θα τη θέλει..
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:10:16 pmΠαράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:07:16 pmΠαράθεση από: katerina1988 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 09:59:38 pmΓια να πω την αλήθεια, δε σκέφτομαι τα λεφτά. Ας γίνω μόνιμη και μετά έχω να φωνάξω μπόλικα!Συμφωνώ και εγώ!!!!!Ας διοριστώ και ας παίρνω και 800!!!!!Στους καιρούς που ζούμε αυτά τα λεφτά είναι καλά!!!Άσε που από το τίποτα που έχω στο λογαριασμό μου προτιμώ τα 800!!!!!καλη μου ποια 800 με αφορολογητο 5000, σε ποιανει το τεκμηριο ενοικιο, αμαξι , πετρελαιο, αποδειξεις κι αν εισαι και παντρεμενη της πατησε καονικα!Έχεις απόλυτο δίκιο!!!!Αλλά όλοι σε αυτήν την άθλια κοινωνία ζούμε και όλοι θα επωμιστούμε τις συνέπειες αυτής της οικονομικής κρίσης!Πάντως προτιμώ να δουλεύω παρά να κάθομαι σπίτι και να ξέρω ότι είμαι διοριστέα νηπιαγωγός του ΑΣΕΠ αλλά παραμένω αδιόριστη για 2ο χρόνο!!!!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πίκρα είναι!!!!Και πιστεύω, πως γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι για εμάς τους νηπιαγωγούς να είμαστε διοριστέοι στον ΑΣΕΠ με τον ανταγωνισμό που υπάρχει.Για εσάς τους δασκάλους τα πράγματα ήταν πιο εύκολα!!!!!
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:11:01 pmΠαράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:04:31 pmδε μας ακούει η υπουργός μας adria,μετράει κουκιά κι έχει ζόρια...γιατί, δούλεψε καμμιά φορά μακριά απο οικογένεια και περιμένοντας να πληρωθεί απο το εσπα? τεσπα, άσχετο, τι επαγγέλεται η αξιότιμη κατά τα άλλα υπουργός μας?http://www.youtube.com/watch?v=T3SrMK3wosk&feature=player_embeddedHello κοπελιά!!!! Πως θα συνεργαστείς με το διάβολο??? Αφού είσαι ο διάβολος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: anastasia89 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:29:11 pmΠαράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:11:01 pmΠαράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:04:31 pmδε μας ακούει η υπουργός μας adria,μετράει κουκιά κι έχει ζόρια...γιατί, δούλεψε καμμιά φορά μακριά απο οικογένεια και περιμένοντας να πληρωθεί απο το εσπα? τεσπα, άσχετο, τι επαγγέλεται η αξιότιμη κατά τα άλλα υπουργός μας?http://www.youtube.com/watch?v=T3SrMK3wosk&feature=player_embeddedHello κοπελιά!!!! Πως θα συνεργαστείς με το διάβολο??? Αφού είσαι ο διάβολος!!!!!!!!!!!!!!!!! ε όχι χρυσό μου, τι σού'κανε και τον μειώνεις έτσι? Άντε παιδιά, ας το κόψουμε με τα διαόλια γιατί θα μας κάνουν παρατήρηση οι απο πάνω
Παράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:20:41 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:10:16 pmΠαράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:07:16 pmΠαράθεση από: katerina1988 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 09:59:38 pmΓια να πω την αλήθεια, δε σκέφτομαι τα λεφτά. Ας γίνω μόνιμη και μετά έχω να φωνάξω μπόλικα!Συμφωνώ και εγώ!!!!!Ας διοριστώ και ας παίρνω και 800!!!!!Στους καιρούς που ζούμε αυτά τα λεφτά είναι καλά!!!Άσε που από το τίποτα που έχω στο λογαριασμό μου προτιμώ τα 800!!!!!καλη μου ποια 800 με αφορολογητο 5000, σε ποιανει το τεκμηριο ενοικιο, αμαξι , πετρελαιο, αποδειξεις κι αν εισαι και παντρεμενη της πατησε καονικα!Έχεις απόλυτο δίκιο!!!!Αλλά όλοι σε αυτήν την άθλια κοινωνία ζούμε και όλοι θα επωμιστούμε τις συνέπειες αυτής της οικονομικής κρίσης!Πάντως προτιμώ να δουλεύω παρά να κάθομαι σπίτι και να ξέρω ότι είμαι διοριστέα νηπιαγωγός του ΑΣΕΠ αλλά παραμένω αδιόριστη για 2ο χρόνο!!!!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πίκρα είναι!!!!Και πιστεύω, πως γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι για εμάς τους νηπιαγωγούς να είμαστε διοριστέοι στον ΑΣΕΠ με τον ανταγωνισμό που υπάρχει.Για εσάς τους δασκάλους τα πράγματα ήταν πιο εύκολα!!!!!κοριτσακι μου σου ευχομαι τα καλυτερα, οσο για τις καταστασεις που λες δεν εχεις αδικο αλλα ο καθενας ξερει μονος του την καμπουρα που κουβαλα