0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λοιπον τοση ωρα εκανα υπομονη και δεν μιλουσα γτ εχω παρεα και απλως ηθελα να δω που το πατε συγγνωμη, αλλα δεν εθιξα κανεναν και ουτε μιλησα με σχολια τυπου"λεπροι φανταροι" και οτι αλλο ειπωθηκε απο το στομα σας συναδελφοι.. δεν προσβαλα κανεναν!!!! και δεν μπορει κανεις να με θεωρηση ρουφιανο, ατομικιστη και οτι αλλο ειπωθηκε απο εσας για το οτι αναρωτηθηκα (απο λαθος μου) πως ειναι δυνατον να πεσω θεσεις... δικαιωμα μ ειναι θεωρω να αγχωνομαι ακομα και για αυτο οπως πιστευω το ιδιο θα πειραζε και καθε συναδελφο. απο κει και φυσικα θα αναρωτηθω για το πως μπαινουν ατομα γιατι δεν ξερω τι παιζει με τις ημερομηνιες καθως πιστευω οτι δεν γινεται οποτε θελουμε να κανουμε τα χαρτια μας.. αλλα υπαρχουν προκαθορισμενες ημερομηνιες! απο κει και περα μονοι σας βγαλατε αυτα τα συμπερασματα, δεν μιλησα ουτε περι στρατου, ουτε για το αν ειναι αδικο ή οχι, ουτε για μορια ουτε για τιποτα! καλο θα ηταν να προσεχουμε τ χαρακτηρισμους π δινουμε.. ευχαριστω!
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:37:14 pmλοιπον τοση ωρα εκανα υπομονη και δεν μιλουσα γτ εχω παρεα και απλως ηθελα να δω που το πατε συγγνωμη, αλλα δεν εθιξα κανεναν και ουτε μιλησα με σχολια τυπου"λεπροι φανταροι" και οτι αλλο ειπωθηκε απο το στομα σας συναδελφοι.. δεν προσβαλα κανεναν!!!! και δεν μπορει κανεις να με θεωρηση ρουφιανο, ατομικιστη και οτι αλλο ειπωθηκε απο εσας για το οτι αναρωτηθηκα (απο λαθος μου) πως ειναι δυνατον να πεσω θεσεις... δικαιωμα μ ειναι θεωρω να αγχωνομαι ακομα και για αυτο οπως πιστευω το ιδιο θα πειραζε και καθε συναδελφο. απο κει και φυσικα θα αναρωτηθω για το πως μπαινουν ατομα γιατι δεν ξερω τι παιζει με τις ημερομηνιες καθως πιστευω οτι δεν γινεται οποτε θελουμε να κανουμε τα χαρτια μας.. αλλα υπαρχουν προκαθορισμενες ημερομηνιες! απο κει και περα μονοι σας βγαλατε αυτα τα συμπερασματα, δεν μιλησα ουτε περι στρατου, ουτε για το αν ειναι αδικο ή οχι, ουτε για μορια ουτε για τιποτα! καλο θα ηταν να προσεχουμε τ χαρακτηρισμους π δινουμε.. ευχαριστω!Έχει δίκιο η κοπέλα..Ο καθένας έχει το άγχος του να προσληφθεί..Και οι φαντάροι δεν απολύονται κάθε μέρα κ όποτε να ναι, άλλα συγκεκριμένες ημεομηνίες..Συνεπώς αναρωτήθηκε τι γίνεται..Επειδή όλοι έχουμε πολλή αγωνία και το κ΄λίμα είναι τεταμένο καλό θα ήταν να μην πιανόμαστε από λέξεις..
θεωρω τον σχολιασμο τ συναδελφου (δεν θυμαμαι το ψευδωνυμο του) ακρως προσβλητικο για το ατομο μου... κατι τετοιοι που λεει παρτακια και ρουφιανοι και δεν ξερω και εγω τι αλλο, οι τελευταιες γραμμες τ σχολιου...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:42:03 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:37:14 pmλοιπον τοση ωρα εκανα υπομονη και δεν μιλουσα γτ εχω παρεα και απλως ηθελα να δω που το πατε συγγνωμη, αλλα δεν εθιξα κανεναν και ουτε μιλησα με σχολια τυπου"λεπροι φανταροι" και οτι αλλο ειπωθηκε απο το στομα σας συναδελφοι.. δεν προσβαλα κανεναν!!!! και δεν μπορει κανεις να με θεωρηση ρουφιανο, ατομικιστη και οτι αλλο ειπωθηκε απο εσας για το οτι αναρωτηθηκα (απο λαθος μου) πως ειναι δυνατον να πεσω θεσεις... δικαιωμα μ ειναι θεωρω να αγχωνομαι ακομα και για αυτο οπως πιστευω το ιδιο θα πειραζε και καθε συναδελφο. απο κει και φυσικα θα αναρωτηθω για το πως μπαινουν ατομα γιατι δεν ξερω τι παιζει με τις ημερομηνιες καθως πιστευω οτι δεν γινεται οποτε θελουμε να κανουμε τα χαρτια μας.. αλλα υπαρχουν προκαθορισμενες ημερομηνιες! απο κει και περα μονοι σας βγαλατε αυτα τα συμπερασματα, δεν μιλησα ουτε περι στρατου, ουτε για το αν ειναι αδικο ή οχι, ουτε για μορια ουτε για τιποτα! καλο θα ηταν να προσεχουμε τ χαρακτηρισμους π δινουμε.. ευχαριστω!Έχει δίκιο η κοπέλα..Ο καθένας έχει το άγχος του να προσληφθεί..Και οι φαντάροι δεν απολύονται κάθε μέρα κ όποτε να ναι, άλλα συγκεκριμένες ημεομηνίες..Συνεπώς αναρωτήθηκε τι γίνεται..Επειδή όλοι έχουμε πολλή αγωνία και το κ΄λίμα είναι τεταμένο καλό θα ήταν να μην πιανόμαστε από λέξεις..συμφωνω και επαυξανω, μπορει να εχουν το θεματους για την μαμα πατριδα αλλα οι χαρακτηρισμοι αδικοι και επιπολαιοι.λοιπον καλως την , τι νεα??
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:44:23 pmθεωρω τον σχολιασμο τ συναδελφου (δεν θυμαμαι το ψευδωνυμο του) ακρως προσβλητικο για το ατομο μου... κατι τετοιοι που λεει παρτακια και ρουφιανοι και δεν ξερω και εγω τι αλλο, οι τελευταιες γραμμες τ σχολιου...Δεν το είδα αυτό..Ποιος το γραψε?
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:47:56 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:44:23 pmθεωρω τον σχολιασμο τ συναδελφου (δεν θυμαμαι το ψευδωνυμο του) ακρως προσβλητικο για το ατομο μου... κατι τετοιοι που λεει παρτακια και ρουφιανοι και δεν ξερω και εγω τι αλλο, οι τελευταιες γραμμες τ σχολιου...Δεν το είδα αυτό..Ποιος το γραψε?σελ 75 L.a
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:50:21 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:47:56 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:44:23 pmθεωρω τον σχολιασμο τ συναδελφου (δεν θυμαμαι το ψευδωνυμο του) ακρως προσβλητικο για το ατομο μου... κατι τετοιοι που λεει παρτακια και ρουφιανοι και δεν ξερω και εγω τι αλλο, οι τελευταιες γραμμες τ σχολιου...Δεν το είδα αυτό..Ποιος το γραψε?σελ 75 L.aΑσχολίαστο..
λοιπονννννννννννννννν, νεα για σημερα δεν βλεπω να εχει, τα ματακια μας εχουν γινει τηγανια απο το pc, και τα νευρακια τσαταλακια εγω λεω να παμε να ριξουμε καμια ξαπλα να χαλαρωσουε και λιγο και αυριο μερα ειναι
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:53:49 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:50:21 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:47:56 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:44:23 pmθεωρω τον σχολιασμο τ συναδελφου (δεν θυμαμαι το ψευδωνυμο του) ακρως προσβλητικο για το ατομο μου... κατι τετοιοι που λεει παρτακια και ρουφιανοι και δεν ξερω και εγω τι αλλο, οι τελευταιες γραμμες τ σχολιου...Δεν το είδα αυτό..Ποιος το γραψε?σελ 75 L.aΜη στεναχωριέσαι..Ασχολίαστο..οχι μονο ασχολιαστο αλλα και πολυ προσβλητικο... αν και με αγορι ανθυπολαχαγο, ειμαι κατα τ στρατου.. ας ξανα διαβασει αυτο π εγραψα καλυτερα ο συναδελφος... γτ με εχει βγαλει εκτος οριων βραδιατικα
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:50:21 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:47:56 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:44:23 pmθεωρω τον σχολιασμο τ συναδελφου (δεν θυμαμαι το ψευδωνυμο του) ακρως προσβλητικο για το ατομο μου... κατι τετοιοι που λεει παρτακια και ρουφιανοι και δεν ξερω και εγω τι αλλο, οι τελευταιες γραμμες τ σχολιου...Δεν το είδα αυτό..Ποιος το γραψε?σελ 75 L.aΜη στεναχωριέσαι..Ασχολίαστο..
Μη στεναχωριέσαι..(το βαλα αναμεσα απο τα άλλα μηνυματα γιαυτο το ξαναστελνω)[/quote........... δυστυχως παντα μετραω τα λογια των αλλων ειδικα αν δεν με ξερουν τελος παντων.. παντως απο φεις απο αποψεις συναδελφων πολλοι πιστευουν αυριο αποσπασεις απο τεταρτη γ φαση και δευτερα-τριτη παραλληλη.. αυτα
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:07:39 pmΜη στεναχωριέσαι..(το βαλα αναμεσα απο τα άλλα μηνυματα γιαυτο το ξαναστελνω)[/quote........... δυστυχως παντα μετραω τα λογια των αλλων ειδικα αν δεν με ξερουν τελος παντων.. παντως απο φεις απο αποψεις συναδελφων πολλοι πιστευουν αυριο αποσπασεις απο τεταρτη γ φαση και δευτερα-τριτη παραλληλη.. αυταΕλπίζω αύριο παράλληλη για να ξέρουμε τη θέση μας το σ/κ που θα μας ερθει..Ευχαριστουμε για την πληροφόρηση..