0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vivaki ξαναλεω...ΔΕΝ αναφερθηκα προσωπικα σε σενα..Εγω μπορει να εκανα βυσματικη σκοπια εξω απο το σπιτι μου..Αυτο ειναι το θεμα..?? Με αφορμη το μηδενιστικο κατα τη γνωμη μου μηνυμα σου ειπα μια γενικη αληθεια..Ο τιτλος του τοπικ ειναι Γ φαση αναπληρωτων ΠΕ 70.. Ουτε που υπηρετησε ο La, ουτε αν ο LA ειναι σκεπτομενος,ουτε αν θα βγει για ποτο το vivaki, τι καφε πινει η fwteinoyla.. Μην μπερδευεστε με το facebook..Εκτος αν εχω καταλαβει εγω κατι λαθος... Δεν ειναι δυνατον 10 στανταρ nicknames να chataroun επι μονιμου βασεως στο συγκεκριμενο τοπικ..Επειδη δεν κατεστη δυνατο να σεβαστουν το τοπικ νοημονες θεωρητικα και μορφωμενοι ανθρωποι,μαλλον θα χρειαστουν οι διαχειριστες να διαγραψουν καποια μηνυματα, συμπεριλαμβανομενου και αυτου που μολις εγραψα..Υ.Γ. Αν καποιες παλι δεν καταλαβαν και θελουν διευκρινησεις παρακαλω να γινει με pm.Προσωπικα θα σεβαστω τα αλλα μελη του φορουμ και την αγωνια τους και ΔΕΝ θα επανελθω να συνεχισωμια κοντρα με καποια nicknames..καλα αποτελεσματα για ολους και ευχομαι στην ταξη και στη ζωη να σκεφτομαστε ανοιχτομυαλα, παντα με γνωμονα το κοινο καλο.. Υ.Γ.2 katerina ''μεγαλο τερατακι'' ειναι το σωστο
Μωρέ παιδιά... Για παράλληλη ισχύει πως θα πάρουν διπλάσιο αριθμό απ' ότι πέρσι; Μόλις μου είπαν πως εξαιρέθηκαν κάποιες κατηγορίες από την παράλληλη στήριξη. Ισχύει κάτι τέτοιο;; Άλλαξε η εγκύκλιος;
Παράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 12:20:51 amΜωρέ παιδιά... Για παράλληλη ισχύει πως θα πάρουν διπλάσιο αριθμό απ' ότι πέρσι; Μόλις μου είπαν πως εξαιρέθηκαν κάποιες κατηγορίες από την παράλληλη στήριξη. Ισχύει κάτι τέτοιο;; Άλλαξε η εγκύκλιος;Τι ακριβώς εννοείς; Τι κατηγορίες εξαιρέθηκαν; Θα πάρουν από μας ή όχι;
Λοιπόν, μία φίλη μου που ήταν πέρσι στην Ξάνθη μίλησε με μια δασκάλα ειδικής που ήταν κι αυτή εκεί και η δασκάλα ειδικής της είπε πως το παιδάκι που είχε πέρσι η φίλη μου στην παράλληλη δεν το δέχτηκαν φέτος και ότι κράτησαν περιπτώσεις όπως προβλήματα όρασης, ακοής και αυτισμό. Από την άλλη εμείς μάθαμε πως οι αιτήσεις φέτος διπλασιάστηκαν για παράλληλη.. Πώς γίνεται να συμβαίνουν αυτά ταυτόχρονα; Επίσης άκουσα πως λόγω αυξημένων αιτήσεων θα διπλασιαστούν οι της παράλληλης. Χαώθηκα ρε σεις... Απ' τη μια να μην τους ακούς αλλά απ' την άλλη στα κοπανάνε όλα αυτά και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις...
Ναι.. Και μόλις έμαθα πως κι ακόμα ένα παιδάκι με σύνδρομο Asperger που ήταν πέρσι σε παράλληλη απορρίφθηκε.