0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημήτρης ΜπράτηςΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΘΕΝΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:20:46 pmκ εγω αυτο πιστευω βασω ηδη συμπληρωσα αιτηση για μπερσκα.. τι να πω.. οι αριθμοι, η καθυστερηση, και ολα τα γεγονοτα αποδεικνυουν το ασχημο της υποθεσης .. ακομα και 153 ατομα να αφαιρεσουμε εχουμε πολυυυυυυυ ακομααααα... εμένα μου ζητάνε ιδιαίτερα στο χωριό που είμαι και δεν θέλω να τους κρεμάσω και μετά να ψάχνονται!!!Αλλά αν δεν τους πω σύντομα μια απάντηση θα ψάξουν στην πόλη για να έρχεται κάποιος εδώ!Άσχημη κατάσταση...Τέλος πάντων, εύχομαι να αξίζει η αναμονή...
κ εγω αυτο πιστευω βασω ηδη συμπληρωσα αιτηση για μπερσκα.. τι να πω.. οι αριθμοι, η καθυστερηση, και ολα τα γεγονοτα αποδεικνυουν το ασχημο της υποθεσης .. ακομα και 153 ατομα να αφαιρεσουμε εχουμε πολυυυυυυυ ακομααααα...
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:37:12 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:20:46 pmκ εγω αυτο πιστευω βασω ηδη συμπληρωσα αιτηση για μπερσκα.. τι να πω.. οι αριθμοι, η καθυστερηση, και ολα τα γεγονοτα αποδεικνυουν το ασχημο της υποθεσης .. ακομα και 153 ατομα να αφαιρεσουμε εχουμε πολυυυυυυυ ακομααααα... εμένα μου ζητάνε ιδιαίτερα στο χωριό που είμαι και δεν θέλω να τους κρεμάσω και μετά να ψάχνονται!!!Αλλά αν δεν τους πω σύντομα μια απάντηση θα ψάξουν στην πόλη για να έρχεται κάποιος εδώ!Άσχημη κατάσταση...Τέλος πάντων, εύχομαι να αξίζει η αναμονή...αχχχ εισαι υπερτυχερη! εγω στην αθηνα πολυ δυσκολο ο κοσμος πλεον δεν εχει ψωμι να φαει σε μενα θα τα δωσει
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:40:09 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:37:12 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:20:46 pmκ εγω αυτο πιστευω βασω ηδη συμπληρωσα αιτηση για μπερσκα.. τι να πω.. οι αριθμοι, η καθυστερηση, και ολα τα γεγονοτα αποδεικνυουν το ασχημο της υποθεσης .. ακομα και 153 ατομα να αφαιρεσουμε εχουμε πολυυυυυυυ ακομααααα... εμένα μου ζητάνε ιδιαίτερα στο χωριό που είμαι και δεν θέλω να τους κρεμάσω και μετά να ψάχνονται!!!Αλλά αν δεν τους πω σύντομα μια απάντηση θα ψάξουν στην πόλη για να έρχεται κάποιος εδώ!Άσχημη κατάσταση...Τέλος πάντων, εύχομαι να αξίζει η αναμονή...αχχχ εισαι υπερτυχερη! εγω στην αθηνα πολυ δυσκολο ο κοσμος πλεον δεν εχει ψωμι να φαει σε μενα θα τα δωσει όχι σαν δασκάλα, σαν καθηγήτρια γερμανικών!!Το θέμα είναι ότι πως να δεχτώ και μετά αν γίνει ένα θαύμα και με πάρουν;;;Θα τους πω, άντε πηγαίνετε τώρα στην πόλη να βρείτε άλλον;!Δυστυχώς ακόμα αισιοδοξώ λίγο.
Από εβδομάδα σε εβδομάδα πάμε πια!!!Φαντάζεστε να γίνει ό,τι έγινε και την προηγούμενη Παρασκευή; Καταιγισμός προσλήψεων και ας πάμε από Οκτώβρη να αναλάβουμε!!!!!
Επίσης σας έχω κ άλλο ωραίο νέο..οι κατοικον διδασκαλίες θα γίνονται από μόνιμους το απογευμα..Οπότε πάνε κιάλλες θέσεις..γιαυτό δε μας μέτρησε τα μόρια..Γτ δε θα μας ξαναπάρει..Θα φαινόμαστε πάντα..
Sorry αλλά και οι 70.50 στον δικό μας πίνακα δεν είναι?Πω τι νούμερα είναι αυτά..Δε θα μπει στο μηδενικής φέτος παιδια...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:53:46 pmSorry αλλά και οι 70.50 στον δικό μας πίνακα δεν είναι?Πω τι νούμερα είναι αυτά..Δε θα μπει στο μηδενικής φέτος παιδια...ΠΕ 70.50= Όσοι είναι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας (ΠΕ70) αλλά έχουν με κάποιο τρόπο αποκτήσει ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή)κοιτα στην πιο πισω σελ φωτεινη