0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:31:18 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:29:27 pmΤώρα αν ξέρουνε τα κενα είναι εύκολο να μας πεταξουν στο κεφαλι και μια γ φάση..μη ξεχναμε ότι είναι Παρασκευη και του υπουργειου μας του αρεσει να εργαζεται παρασκευηΚαι εγώ αυτό ελπίζω...να ρωτησω κατι επειδη εχει πολλους πινακες ολοι αυτοι πηραν αποσπαση? γτ θελω ν κανω μια δουλεια καταγραφης κενωνΩραια ενημερωσε μας...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:29:27 pmΤώρα αν ξέρουνε τα κενα είναι εύκολο να μας πεταξουν στο κεφαλι και μια γ φάση..μη ξεχναμε ότι είναι Παρασκευη και του υπουργειου μας του αρεσει να εργαζεται παρασκευηΚαι εγώ αυτό ελπίζω...
Τώρα αν ξέρουνε τα κενα είναι εύκολο να μας πεταξουν στο κεφαλι και μια γ φάση..μη ξεχναμε ότι είναι Παρασκευη και του υπουργειου μας του αρεσει να εργαζεται παρασκευη
Αττική???
λοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δω
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:08:59 pmλοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δωΤέλεια!Με εμψύχωσες
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:10:29 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:08:59 pmλοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δωΤέλεια!Με εμψύχωσες φωτεινουλα μουυυυυυυυυυυ συγγνωμη τους αριθμους ειδα....δεν μπορω να καταλαβω γτ ολοι θελουν β ελλαδα
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:12:05 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:10:29 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:08:59 pmλοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δωΤέλεια!Με εμψύχωσες φωτεινουλα μουυυυυυυυυυυ συγγνωμη τους αριθμους ειδα....δεν μπορω να καταλαβω γτ ολοι θελουν β ελλαδαΕγω γτ ειμαι απο κει..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:15:31 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:12:05 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:10:29 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:08:59 pmλοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δωΤέλεια!Με εμψύχωσες φωτεινουλα μουυυυυυυυυυυ συγγνωμη τους αριθμους ειδα....δεν μπορω να καταλαβω γτ ολοι θελουν β ελλαδαΕγω γτ ειμαι απο κει..τι να πω... δεν ξερω η ελπιδα πεθαινει τελευταια, εδω ο καψ ελεγε οτι η βοιωτια εχει κλεισει και δεν θα παρει κανεναν και τωρα δινει αρκετα κενα