0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:16:47 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:15:31 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:12:05 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:10:29 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:08:59 pmλοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δωΤέλεια!Με εμψύχωσες φωτεινουλα μουυυυυυυυυυυ συγγνωμη τους αριθμους ειδα....δεν μπορω να καταλαβω γτ ολοι θελουν β ελλαδαΕγω γτ ειμαι απο κει..τι να πω... δεν ξερω η ελπιδα πεθαινει τελευταια, εδω ο καψ ελεγε οτι η βοιωτια εχει κλεισει και δεν θα παρει κανεναν και τωρα δινει αρκετα κεναΠάντως vivaki εσπασε η γκαντεμια..Ημασταν και οι δυο μεσα και βγηκε κατι..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:15:31 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:12:05 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:10:29 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:08:59 pmλοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δωΤέλεια!Με εμψύχωσες φωτεινουλα μουυυυυυυυυυυ συγγνωμη τους αριθμους ειδα....δεν μπορω να καταλαβω γτ ολοι θελουν β ελλαδαΕγω γτ ειμαι απο κει..τι να πω... δεν ξερω η ελπιδα πεθαινει τελευταια, εδω ο καψ ελεγε οτι η βοιωτια εχει κλεισει και δεν θα παρει κανεναν και τωρα δινει αρκετα κενα
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:12:05 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:10:29 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:08:59 pmλοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δωΤέλεια!Με εμψύχωσες φωτεινουλα μουυυυυυυυυυυ συγγνωμη τους αριθμους ειδα....δεν μπορω να καταλαβω γτ ολοι θελουν β ελλαδαΕγω γτ ειμαι απο κει..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:10:29 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:08:59 pmλοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δωΤέλεια!Με εμψύχωσες φωτεινουλα μουυυυυυυυυυυ συγγνωμη τους αριθμους ειδα....δεν μπορω να καταλαβω γτ ολοι θελουν β ελλαδα
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:08:59 pmλοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δωΤέλεια!Με εμψύχωσες
λοιπον κατα προσεγγιση αφου μου βγηκαν τα ματια, η βοιωτια (ενω λεει ηταν πληρης) δινει γυρω στα 30 και καπου στους 5 πηγαν με αποσπαση.εβαλα ολη την αττικη(α,β,γ,δ,αν,δυτκτλ) δινει γυρω στα 55 πηγαν ομως κιολας καπου 37.ευβοια δινει καπου στα 20.αιτωλοακαρνανια δινει 15.πειραιας δινει 20,ελαχιστοι πηγαν.αχαια μου φαινεται εχει μπουκωσει.κορινθια καπου στα 9.ολοι πηγαν λαρισα, χαλκιδικη,θεσσ,πιερια,κοζανη,κιλκις πελλα,σερρες...η β ελλαδα εχει αναστεναξει για τα καλα ! αυτα με οσα μπορεσα να δω
fwteinoula δεν ήξερα ότι έχεις και εσύ τον...γκαντεμόσπορο!!!χαχαχα Ελπίζω να μην παρεξηγείσαι.... Πλάκα κάνουμε!!!Άντε παιδιά να βγαίνουν και τα υπόλοιπα!!!!!!!
Για οποιον ενδιαφερεται βγηκε το αρχειο και σε word που σημαινει οτι μπορειτε να αντιγραψετε τον πινακα στο excel και να τον φιλτραρετε...http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=45977
τουλαχιστον να δουμε ποσοι συναδελφοι φευγουν..
και εγώ πιστεύω ότι η παράλληλη θα βγει σήμερα.Μακάρι και η γ φάση,αν και όσοι έχουν πάρει το υπουργείο τους έχουν απαντήσει από Τετάρτη να τους ξαναενοχλήσουν, γιατί δεν πρόκειται να βγει τίποτα μέχρι τότε!
καλησπερα δεν την λες, θα ηθελα να ξερω ολα αυτα τα μηδεανικα κενα που εμφανιζαν οι αιρετοι στη β. ελλαδα πως τα αρπαξαν οι μονιμοι, τα νευρα ειναι πανω παο κεφλι μου, και αν ποτε με ξανακαλεσουν το υποσχομαι στον εαυτο μου οτι αυτο δεν θα το αφησω να περασει ετσι. Οχι για τους συναδελφους αλλα για την κοροιδια ΝΤΡΟΠΗ
Εγω δε θα ξαναγραφτω σε συλλογο διδασκοντων ουτε θα ξαναπληρωσω γιαυτους ουτε θα ξαναψηφισω.Οταν γινω μονιμη και με αντιμετωπισουν ως συναδελφο , τοτε τα λεμε..