0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά!!!Ημουν εκτος σπιτιου ολη μερα...Τώρα μπήκα στο φορουμ για σημερα και τα είδα όλα μαζί...Ακουστηκε πότε περιμένουμε γ φάση;
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 10:31:30 pmΚαλησπέρα παιδιά!!!Ημουν εκτος σπιτιου ολη μερα...Τώρα μπήκα στο φορουμ για σημερα και τα είδα όλα μαζί...Ακουστηκε πότε περιμένουμε γ φάση; Απο Δευτέρα-Τρίτη
Σας καληνυχτίζω όλους...Ταξίδευα και ειμαι ΠΤΩΜΑ...Παω να κοιμηθώ...Σύντομα καλά νέα για όλους μας...Το ελπίζω...
Ακούστε τι γίνεται...σε άλλο τόπικ αναρωτιούνται γιατί αφού τελείωσε ο πίνακας ειδικής δασκάλων να παίρνουν δασκάλους γενικής και όχι ...νηπιαγωγούς που δήλωσαν παράλληλη για α και β δημοτικού :oΠάμε καλά?
Κι εμένα τα νεύρα μου δεν νιώθουν και πολύ καλά τελευταία, αλλά δεν αναρωτιέμαι για τα αυτονόητα, τέλος πάντων, σας αποχαιρετώ για απόψε, καλή ξεκούραση σε όλους και όλες
Φτασαμε σε σημειο ο ενας να θελει να φαει τη θεση του αλλου..Μαυτο το σκεπτικο, δε θα πρεπε να παιρνουν ειδικης στην παραλληλη πρν καλυφθουν ολα τα κενα καθαρα ειδικης γτ την παραλληλη την καταφερνουμε κ εμεις...Αλλά τωρα που σχεδον τελειωσε ο πινακας τι θα γινει αν προκυψουν ειδικης κενα?
Παράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 10:49:07 pmΚι εμένα τα νεύρα μου δεν νιώθουν και πολύ καλά τελευταία, αλλά δεν αναρωτιέμαι για τα αυτονόητα, τέλος πάντων, σας αποχαιρετώ για απόψε, καλή ξεκούραση σε όλους και όλες Καλή ξεκούραση και αύριο με ευχάριστα!!!!
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 10:48:29 pmΦτασαμε σε σημειο ο ενας να θελει να φαει τη θεση του αλλου..Μαυτο το σκεπτικο, δε θα πρεπε να παιρνουν ειδικης στην παραλληλη πρν καλυφθουν ολα τα κενα καθαρα ειδικης γτ την παραλληλη την καταφερνουμε κ εμεις...Αλλά τωρα που σχεδον τελειωσε ο πινακας τι θα γινει αν προκυψουν ειδικης κενα?Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, αλλά δυστυχώς άλλοι τα κανονίζουν αυτά!Τέλος πάντων, άντε να βγει επιτέλους και η γ φάση έστω και την Τρίτη και να μην πάρει άλλη παράταση το θέμα γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση...