0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας κ απο μενα.εγω ειμαι μηδενικης 1650.περσι ημουν παραλληλη..εχω βαλει παραλληλη και κουτακι κλπ..φυσικα δεν περιμενω γ φαση ουτε δ .αλλα εκει γυρω στην ε............εγω παλι ειμαι αισιοδοξη.πηγε να με παρει λιγοαπο κατω με ολα αυτα αλλα λεω οοοοοοοοοοοοοοοοχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...να ρωτησω κ εγω κατι..της ειδικης η β φαση π λεγει ο μπρατης θα γινει τι θα παρει?//δν εξαντληθηκαν τα ατομα απο τον ειδικης?
ε οχι ειπαμε..μονο παραλληλη και εκτοσ απο τις περιοχες που δηλςσα το κουτακι για οπου να ειναι..
Πραγματικά μπράβο που μένετε αισιόδοξες παρόλα αυτά που ακούγονται!Σας βγάζω το καπέλο!Πρέπει να κρατάμε την ελπίδα μέσα μας ζωντανή!Άντε να έχουμε σύντομα νέα για τις φάσεις.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 03:30:49 pmΠραγματικά μπράβο που μένετε αισιόδοξες παρόλα αυτά που ακούγονται!Σας βγάζω το καπέλο!Πρέπει να κρατάμε την ελπίδα μέσα μας ζωντανή!Άντε να έχουμε σύντομα νέα για τις φάσεις.Vasoula, μια φίλη μου λέει το εξής: "Τα όνειρα σαν τα θαύματα είναι... βγαίνουν αληθινά μόνο αν τα πιστεύεις!" Κι είναι αλήθεια!!! Κουράγιο!!!!!!
Αν το σκεφτούμε όμως δεν γίνεται να ζήτησε τόσες πιστώσεις κ τελικά να χρησιμοποιήσει τις μισές.Τόσο έξω έπεσε στις εκτιμήσεις του;Το καλοκαίρι μιλούσε γ 20000 κενά αφού είχε συγχωνεύσει ότι βρήκε και αφού είχε κλεισει τα ολοήμερα.