0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρισυ η α' φάση παράλληλης βγήκε λίγα λεπτά πριν τη γ' φάση...Λέτε να γίνει το ίδιο φέτος για β' φάση παράλληλης και γ' φάση; Δεν μας χαλάει...
φανταροι λεμε μανταμ , φ α ν τ α ρ ο ι
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:16:12 pmΠέρισυ η α' φάση παράλληλης βγήκε λίγα λεπτά πριν τη γ' φάση...Λέτε να γίνει το ίδιο φέτος για β' φάση παράλληλης και γ' φάση; Δεν μας χαλάει...Φοβαμαι να σκεφτω τοσο αισιοδοξα , γτ φοβαμαι οτι θα μεινω απεξω και θα απελπιστω..
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:18:58 pmφανταροι λεμε μανταμ , φ α ν τ α ρ ο ικαι στους νηπιαγωγους φανταροι?μα ποσους φανταρους να εχουμε εμεις?
απο σχολιο στο φεις καποιος λεει οτι οι πινακες ανανεωθηκαν ετεροχρονισμενα για την παραλληλη , επιδη δεν ειχαν ανανεωθει τοτε..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:17:45 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:16:12 pmΠέρισυ η α' φάση παράλληλης βγήκε λίγα λεπτά πριν τη γ' φάση...Λέτε να γίνει το ίδιο φέτος για β' φάση παράλληλης και γ' φάση; Δεν μας χαλάει...Φοβαμαι να σκεφτω τοσο αισιοδοξα , γτ φοβαμαι οτι θα μεινω απεξω και θα απελπιστω..Και γω μέσα μου αυτό φοβάμαι αλλά δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη...Μέχρι να βγει η φάση το έχω τοσο πολύ ανάγκη να ελπίζω Φωτεινούλα...
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:19:39 pmαπο σχολιο στο φεις καποιος λεει οτι οι πινακες ανανεωθηκαν ετεροχρονισμενα για την παραλληλη , επιδη δεν ειχαν ανανεωθει τοτε.. Οχιιιιιιιι.....Λέτε να ισ :oχυει;;;