0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι υποπτη μουγγα ειναι αυτη σημερα απο τους αιρετους...να πιστεψω οτι δεν εχουν ή δεν ξερουν κανενα νεο??πφφφφφ μας εχουνε τσακισει ολοι τους αισ@@@τιρρρρρρρρρρ
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:28:26 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:27:22 pm μα εκτος των φανταρων δεν μπορει να προστεθουν ετσι καποιοι αλλοι συναδελφοι? το εχουμε ξανα πει οτι υπαρχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες οχι οποτε να ναι, τελος παντων καποια κοπελα μ απαντησε λογω ισοβαθμιας αλλαζουν οι θεσεις ή και λογω του οτι καποιος απεσυρε την δηλωση τΚαποιοι εχουν φυλακες και απολυονται διαφορετικες ημερες απτους αλλους κ μονοι τουςμπορεί να ανέβηκαν κάποιοι γιατί κάποιοι άλλοι πήγαν σε ιδιωτικό...
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:27:22 pm μα εκτος των φανταρων δεν μπορει να προστεθουν ετσι καποιοι αλλοι συναδελφοι? το εχουμε ξανα πει οτι υπαρχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες οχι οποτε να ναι, τελος παντων καποια κοπελα μ απαντησε λογω ισοβαθμιας αλλαζουν οι θεσεις ή και λογω του οτι καποιος απεσυρε την δηλωση τΚαποιοι εχουν φυλακες και απολυονται διαφορετικες ημερες απτους αλλους κ μονοι τους
μα εκτος των φανταρων δεν μπορει να προστεθουν ετσι καποιοι αλλοι συναδελφοι? το εχουμε ξανα πει οτι υπαρχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες οχι οποτε να ναι, τελος παντων καποια κοπελα μ απαντησε λογω ισοβαθμιας αλλαζουν οι θεσεις ή και λογω του οτι καποιος απεσυρε την δηλωση τ
Σιγουρα ανανεωθηκαν οι πινακες?Εγω εκει που ημουνα ειμαι και απο β φαση και παραλληλη ξερω οτι εφυγαν περιπου 7 ατομα πανω απο εμενα .Πως γινεται αυτο?
ο μπρατης ομως ειναι παντα αυτος που λεει ακριβεις ημερομηνιες και αριθμους. και σημερα ειναι εξαφανισμενος...τυχαιο? δεν ξερω ρε παιδια τι να πω...υπομονη???αν εχετε καλως, εγω δεν εχω αλλη
Παράθεση από: alexgame στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:36:19 pmΣιγουρα ανανεωθηκαν οι πινακες?Εγω εκει που ημουνα ειμαι και απο β φαση και παραλληλη ξερω οτι εφυγαν περιπου 7 ατομα πανω απο εμενα .Πως γινεται αυτο?Δεν αφαιρουνται οσοι προσλαμβανονται
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:36:58 pmΠαράθεση από: alexgame στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:36:19 pmΣιγουρα ανανεωθηκαν οι πινακες?Εγω εκει που ημουνα ειμαι και απο β φαση και παραλληλη ξερω οτι εφυγαν περιπου 7 ατομα πανω απο εμενα .Πως γινεται αυτο?Δεν αφαιρουνται οσοι προσλαμβανονταιΑφαιρουνται οσοι προσλαμβανονται ? και αν οχι τοτε τι ανανεωση ειναι αυτη?
Παράθεση από: anastacia στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:37:26 pmο μπρατης ομως ειναι παντα αυτος που λεει ακριβεις ημερομηνιες και αριθμους. και σημερα ειναι εξαφανισμενος...τυχαιο? δεν ξερω ρε παιδια τι να πω...υπομονη???αν εχετε καλως, εγω δεν εχω αλληΜηπως βγει αυριο και γιαυτο δεν εγραψε ακομα??Εκτος και αν ολος αυτος ο συναγερμος εινααι για τα 7 ατομα Ζεπ που μας ειπε οτι θα βγαινε χτεσ