0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:23:10 pmΟ Μπράτης είπε πως θα βγει το ΖΕΠ χθες αλλά δεν βγήκε οπότε μάλλον μόνο η Διαμάντω ξέρει με ακρίβεια!!Ο ζαελ το γραψε..Άρα είναι το ίδιο άτομο...
Ο Μπράτης είπε πως θα βγει το ΖΕΠ χθες αλλά δεν βγήκε οπότε μάλλον μόνο η Διαμάντω ξέρει με ακρίβεια!!Ο ζαελ το γραψε..
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:19:47 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:14:28 pmΟι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά.Απτο τοπικ των νηπιαγωγωνΜακάρι να βγει σωστός ο zael!!!!!Όντως υπάρχει άτομο στο υπουργείο που με ενημέρωσε όμως και ο προιστάμενος διευθυνσης της περιοχής μου μου είπε πως περιμένουν αυριο. Παιδιά ο,τι μαθαίνω λέω μακαρι να ήμουν απόλυτα σίγουρη αλλά δεν είμαι και βράζω στο ίδιο καζανι με σας
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:14:28 pmΟι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά.Απτο τοπικ των νηπιαγωγωνΜακάρι να βγει σωστός ο zael!!!!!
Οι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά.Απτο τοπικ των νηπιαγωγων
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:24:01 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:23:10 pmΟ Μπράτης είπε πως θα βγει το ΖΕΠ χθες αλλά δεν βγήκε οπότε μάλλον μόνο η Διαμάντω ξέρει με ακρίβεια!!Ο ζαελ το γραψε..Άρα είναι το ίδιο άτομο...Ετσι οπως το πε,ειναι σα να του το πε η Διαμαντω η εμενα μου φανηκε?
Καλησπέρα!!!Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει!!!
Παράθεση από: ml11 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:33:53 pmΚαλησπέρα!!!Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει!!!
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:36:05 pmΠαράθεση από: ml11 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:33:53 pmΚαλησπέρα!!!Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει!!!
χαχαχα Θα χεις δουλεια στα διαλειμματα...μην αγχωνεσαι...και πάλι φρόντισε για μας η Αννούλα..Θα βγάζεις φωτοτυπιες για τους μαθητές σου καθώς βιβλία γιοκ...