0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:44:32 pmχαχαχα Θα χεις δουλεια στα διαλειμματα...μην αγχωνεσαι...και πάλι φρόντισε για μας η Αννούλα..Θα βγάζεις φωτοτυπιες για τους μαθητές σου καθώς βιβλία γιοκ...Γιατί θα έχει χαρτί για φωτοτυπίες;;;Άσε που το φωτοτυπικο θα είναι χαλασμένο και δε θα υπάρχουν λεφτά για την επισκευή του....Αλλά με την Άννα στο πλευρόμας δε μας σκιάζει φοβέρα καμιά
χαχαχα Θα χεις δουλεια στα διαλειμματα...μην αγχωνεσαι...και πάλι φρόντισε για μας η Αννούλα..Θα βγάζεις φωτοτυπιες για τους μαθητές σου καθώς βιβλία γιοκ...
Επίσης αυτό που συζητούσαμε πιο πάνω ότι ακόμα μαζεύουν κενά πρέπει να ισχύει...Ο προϊστάμενος της Α/θμιας της περιοχής που δουλευα πέρισυ, δήλωσε σήμερα σε συνεντευξη(τοπικού καναλιού) ότι μέχρι χθες ο νομός δεν είχε κενά σε δασκάλους και νηπιαγωγούς και σήμερα προέκυψαν 5 κενά δασκάλων και 2 κενά νηπιαγωγών...Είπε ακόμα ότι στάλθηκαν στην Περιφέρεια και ευελπιστούν τις επόμενες μέρες να σταλούν αναπληρωτές...Μην σας τρομαζουν τα λίγα κενά καθώς ο συγκεκριμένος νομός έχει πολλούς διορισμένους από τα προηγούμενα χρόνια που λόγω τριρτίας δεν παίρνουν απόσπαση... Άλλες περιοχές έχουν περισσότερα κενά... Άρα έχουν κάποια κενά και μαζεύουν ακόμη κι άλλα...
Αφου ολη την ημερα το laptop αναβει περιμενοντας μηπως βγει κατι παραλληλα παιξτε και κανενα παιχνιδι στο google ή στο kingcom.games απλως για να περναει πιο ευχαριστα η ωρα εγω αυτο κανω.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:51:31 pmΕπίσης αυτό που συζητούσαμε πιο πάνω ότι ακόμα μαζεύουν κενά πρέπει να ισχύει...Ο προϊστάμενος της Α/θμιας της περιοχής που δουλευα πέρισυ, δήλωσε σήμερα σε συνεντευξη(τοπικού καναλιού) ότι μέχρι χθες ο νομός δεν είχε κενά σε δασκάλους και νηπιαγωγούς και σήμερα προέκυψαν 5 κενά δασκάλων και 2 κενά νηπιαγωγών...Είπε ακόμα ότι στάλθηκαν στην Περιφέρεια και ευελπιστούν τις επόμενες μέρες να σταλούν αναπληρωτές...Μην σας τρομαζουν τα λίγα κενά καθώς ο συγκεκριμένος νομός έχει πολλούς διορισμένους από τα προηγούμενα χρόνια που λόγω τριρτίας δεν παίρνουν απόσπαση... Άλλες περιοχές έχουν περισσότερα κενά... Άρα έχουν κάποια κενά και μαζεύουν ακόμη κι άλλα...Κενά υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν.Έτσι μου είπε η Αννουλά σε πρόσφατη τηλ. επικοινωνία!!!! Μη ψαρωνετε πλάκα κάνω!!!!
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:57:14 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:51:31 pmΕπίσης αυτό που συζητούσαμε πιο πάνω ότι ακόμα μαζεύουν κενά πρέπει να ισχύει...Ο προϊστάμενος της Α/θμιας της περιοχής που δουλευα πέρισυ, δήλωσε σήμερα σε συνεντευξη(τοπικού καναλιού) ότι μέχρι χθες ο νομός δεν είχε κενά σε δασκάλους και νηπιαγωγούς και σήμερα προέκυψαν 5 κενά δασκάλων και 2 κενά νηπιαγωγών...Είπε ακόμα ότι στάλθηκαν στην Περιφέρεια και ευελπιστούν τις επόμενες μέρες να σταλούν αναπληρωτές...Μην σας τρομαζουν τα λίγα κενά καθώς ο συγκεκριμένος νομός έχει πολλούς διορισμένους από τα προηγούμενα χρόνια που λόγω τριρτίας δεν παίρνουν απόσπαση... Άλλες περιοχές έχουν περισσότερα κενά... Άρα έχουν κάποια κενά και μαζεύουν ακόμη κι άλλα...Κενά υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν.Έτσι μου είπε η Αννουλά σε πρόσφατη τηλ. επικοινωνία!!!! Μη ψαρωνετε πλάκα κάνω!!!!
Καλησπερα παιδια, μολις ηρθα και εγω! Σε τι αναφερεσθε οταν λετε θα βγει αυριο; το προργ. ΖΕΠ ή η Γ φαση;
Ουφ μακαρι! Αυτο το φετινο δεν εχει ξαναγινει! σε 3 μερες παει και ο Σεπτρεμβρης και ακομα δεν εχουν δασκαλους τα σχολεία (οπου υπαρχουν ακομα σχολεία!)
Σε αυτο εχεις δικαιο! Οι περισσοτεροι γυρω μου δεν εχουν δουλεια και ουτε θα βρουν οπως φαινεται..τουλαχιστον εμεις εχουμε μια ελπιδα ακομα...Αυτες οι διακοπες φετος μου φαινονται ατελειωτες.Θελω να παω στην ταξη μου ξανα, να εχω τα παιδακια μου, να μου λενε <καλημεεεεραααα κυυυριιιαααα> και να τα ξεχναω ολα μα ολα... ανυπομονω.....