0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομιζω οτι αυριο πρεπει να παρουμε κανα τηλ. στο Υπουργειο να πιεσουμε λιγο την κατασταση
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 08:21:00 pmΝομιζω οτι αυριο πρεπει να παρουμε κανα τηλ. στο Υπουργειο να πιεσουμε λιγο την κατασταση"ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ???"ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ. ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΛ ΣΤΗ ΔΟΕ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΙΛ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ.ΜΗ ΓΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ. ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑ (ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ). ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕ ΜΕ ΕΧΕΙ
Παράθεση από: anastacia στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:26:06 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 08:21:00 pmΝομιζω οτι αυριο πρεπει να παρουμε κανα τηλ. στο Υπουργειο να πιεσουμε λιγο την κατασταση"ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ???"ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ. ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΛ ΣΤΗ ΔΟΕ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΙΛ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ.ΜΗ ΓΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ. ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑ (ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ). ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕ ΜΕ ΕΧΕΙ
Καλημέρα σε όλους!!!Ας επαληθευτούν οι πληροφορίες που λένε για γ φάση σήμερα...