0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 07:47:40 pmκοριτσακια μου βλεπω δεν μας κανει καρδια να φυγουμε, χαχαχα...δεν έχεις κι άδικο...όλο εδώ τριγυρνάμε...
κοριτσακια μου βλεπω δεν μας κανει καρδια να φυγουμε,
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 08:16:54 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 07:47:40 pmκοριτσακια μου βλεπω δεν μας κανει καρδια να φυγουμε, χαχαχα...δεν έχεις κι άδικο...όλο εδώ τριγυρνάμε...θελω να μπω το πρωι, και δω β΄παραλληλη , γ΄φαση + ζεπ 1300 ατομα και το ονομα μου φορα παρτιδα πρωτη μου επιλογη, μετα τους εφιαλτες βενιζελου ειναι το μονο που μπορει να με κανει να νιωσω καπως καλυτερα
Η Άννα ζητάει επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου όσον αφορά στις προσλήψεις των εκπαιδευτικών!Ισχύει αυτό που ακούγεται για μείωση των προσλήψεων αλλά τα σχολεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν έτσι...Μάλλον για αυτό είχαν έκτακτη συνεδρίαση σήμερα.
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 08:38:42 pmΗ Άννα ζητάει επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου όσον αφορά στις προσλήψεις των εκπαιδευτικών!Ισχύει αυτό που ακούγεται για μείωση των προσλήψεων αλλά τα σχολεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν έτσι...Μάλλον για αυτό είχαν έκτακτη συνεδρίαση σήμερα.το λεει αυτο καπου αλεξ να το διαβασουμε?
θα δειξει λοιπον αυτο π ειπαν στις ειδησεις απο τον αριθμο που θα παρει γ φαση...
Δηλαδη να ετοιμαζομαστε για μεγαλη φαση????Μακαρι να ληξει η αγωνια ολων μας την Παρασκευη και απλα να μπαινουμε να λεμε πως περναμε