0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητηρια σε οσους δουλευουν στα γραφεια χωρις να ξερουν τη δουλεια τους! επειδη μου ειπαν οταν εκανα δηλωση πως η παραλληλη σε παει οπουδηποτε, με αποτελεσμα να μη τη δηλωσω. Σημερα πηγαν στο σχολειο διπλα στο σπιτι μου παιδια τα οποια τα περναω 1.000 θεσεις! και εγω ανεργη στο σπιτι!
Παράθεση από: πεγκυ στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:03:54 pmΣυγχαρητηρια σε οσους δουλευουν στα γραφεια χωρις να ξερουν τη δουλεια τους! επειδη μου ειπαν οταν εκανα δηλωση πως η παραλληλη σε παει οπουδηποτε, με αποτελεσμα να μη τη δηλωσω. Σημερα πηγαν στο σχολειο διπλα στο σπιτι μου παιδια τα οποια τα περναω 1.000 θεσεις! και εγω ανεργη στο σπιτι!Κι εγω ετσι την πατησα με το γραφειο το ιδιο μου ειπαν και να φανταστεις οτι εχω τελειωσει και ειδικη αγωγη στο μαρασλειο.Ησειρα μου ειναι τωρα κατω απο 20 στον μηδενικης.
παντως οι περισσοτεροι πηγαν αθηνα κρητη και β ελλαδα αρα μια χαρα κενα εχει κ η β ελλαδα αντε γιατι μας τα εχουν κανει τσουρεκια!!! να την βγαλουν ή τουλαχιστον να δωσουν μια εκτιμηση
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:10:20 pmπαντως οι περισσοτεροι πηγαν αθηνα κρητη και β ελλαδα αρα μια χαρα κενα εχει κ η β ελλαδα αντε γιατι μας τα εχουν κανει τσουρεκια!!! να την βγαλουν ή τουλαχιστον να δωσουν μια εκτιμησηγια πες κανα σχολιο φεισ
και εγω μονο μια επιλογη εχω για πολυ σοβαρους λόγους alex! δεν εχω καν ευκαιρια να δουλεψω φετος!
Παράθεση από: πεγκυ στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:14:46 pmκαι εγω μονο μια επιλογη εχω για πολυ σοβαρους λόγους alex! δεν εχω καν ευκαιρια να δουλεψω φετος!μη σκας κοριτσι μου, αυριο θα εισαι η πρωτη
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:16:19 pmΠαράθεση από: πεγκυ στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:14:46 pmκαι εγω μονο μια επιλογη εχω για πολυ σοβαρους λόγους alex! δεν εχω καν ευκαιρια να δουλεψω φετος!μη σκας κοριτσι μου, αυριο θα εισαι η πρωτη adria σε ευχαριστω που προσπαθεις να μου δωσεις θαρρος και μνα μου κανεις κουραγιο, αλλα μου ειπαν απο το γραφειο (παλι) οτι δεν εχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ εδω! ακομα και οσους ηρθαν με αποσπαση τους πανε 2 ωρες απο εδω και απο εκει..αλλιως δεν θα ημουν ετσι σημερα...........