0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: πεγκυ στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:18:42 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:16:19 pmΠαράθεση από: πεγκυ στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:14:46 pmκαι εγω μονο μια επιλογη εχω για πολυ σοβαρους λόγους alex! δεν εχω καν ευκαιρια να δουλεψω φετος!μη σκας κοριτσι μου, αυριο θα εισαι η πρωτη adria σε ευχαριστω που προσπαθεις να μου δωσεις θαρρος και μνα μου κανεις κουραγιο, αλλα μου ειπαν απο το γραφειο (παλι) οτι δεν εχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ εδω! ακομα και οσους ηρθαν με αποσπαση τους πανε 2 ωρες απο εδω και απο εκει..αλλιως δεν θα ημουν ετσι σημερα........... Κι εγω δυστυχως σημερα που τηλεφωνησα στην Πρωτοβαθμια της προτιμησης μου μου ειπαν για ελαχιστα κενα και καποια μαλιστα απο τις <<σοφες>> υπαλληλους μου ειπε να μην εχω καμμια ελπιδα γιατι θα διορισει λεει και απο αυτους του ΑΣΕΠ.καπου μου μπηκε η υποψια οτι ορισμενα κενα κρατιουνται για <<εκλεκτους>>
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:16:19 pmΠαράθεση από: πεγκυ στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:14:46 pmκαι εγω μονο μια επιλογη εχω για πολυ σοβαρους λόγους alex! δεν εχω καν ευκαιρια να δουλεψω φετος!μη σκας κοριτσι μου, αυριο θα εισαι η πρωτη adria σε ευχαριστω που προσπαθεις να μου δωσεις θαρρος και μνα μου κανεις κουραγιο, αλλα μου ειπαν απο το γραφειο (παλι) οτι δεν εχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ εδω! ακομα και οσους ηρθαν με αποσπαση τους πανε 2 ωρες απο εδω και απο εκει..αλλιως δεν θα ημουν ετσι σημερα...........
Παράθεση από: πεγκυ στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:14:46 pmκαι εγω μονο μια επιλογη εχω για πολυ σοβαρους λόγους alex! δεν εχω καν ευκαιρια να δουλεψω φετος!μη σκας κοριτσι μου, αυριο θα εισαι η πρωτη
και εγω μονο μια επιλογη εχω για πολυ σοβαρους λόγους alex! δεν εχω καν ευκαιρια να δουλεψω φετος!
Ioanna Tsitsinia υπάρχει περίπτωση να βγει σήμερα γ φάση;;19 minutes ago · Like · 4 peopleΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Όχι... Πρέπει οι πίνακες να ξαναγίνουν και αν φύγουν όσοι διορίστηκαν σήεμρα.
Παράθεση από: anastacia στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:38:56 pmIoanna Tsitsinia υπάρχει περίπτωση να βγει σήμερα γ φάση;;19 minutes ago · Like · 4 peopleΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Όχι... Πρέπει οι πίνακες να ξαναγίνουν και αν φύγουν όσοι διορίστηκαν σήεμρα.Αφου δε φευγουν ποτε..Μας δουλευουν τωρα?Η ανανεωση γινεται για τυπικους λογους..