0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελευταία μαριάννα μου , τελευταία . εύχομαι να πάρει μεγάλο αριθμό τώρα να μπούμε οι περισσότεροι....
Παράθεση από: annoula88 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:43:46 amΚαλημέρα σας, παρακολουθώ μέρες το forum ή μάλλον καίγομαι κ εγώ όλη μέρα εδώ, είμαι και εγώ δασκάλα .είμαιμαι στον πίνακα μηδενικής το 1860 λέτε να καταφέρω να μπω κάπου; έχω αρχίσει και αγχώνομαι πολύ , είδα τώρα το ΖΕΠ μόοοοοοοοοοοοοονο 6; τι θα κάνουμε;Επιτέλους, και κάποια με σειρά κάτω κάτω στον μηδενικής, σαν και μένα...annoula88, εγώ μετά τη χθεσινή παράλληλη είμαι στο 1660 περίπου, αλλά νομίζω αν η σημερινή φάση δεν είναι μεγαλούτσικη τσάμπα θα τριγυρνάμε στο forum κι εσύ κι εγώ αφού πάνω μας έχουμε πάνω απο 2000 άτομα...βέβαια η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...
Καλημέρα σας, παρακολουθώ μέρες το forum ή μάλλον καίγομαι κ εγώ όλη μέρα εδώ, είμαι και εγώ δασκάλα .είμαιμαι στον πίνακα μηδενικής το 1860 λέτε να καταφέρω να μπω κάπου; έχω αρχίσει και αγχώνομαι πολύ , είδα τώρα το ΖΕΠ μόοοοοοοοοοοοοονο 6; τι θα κάνουμε;
adria πώς έγινε αυτό που λες, δεν κατάλαβα...
εγω δεν εβαλα κουτακι, εβαλα ομως 20 περιοχες πρεπει να ειμαι κοντα στο σπιτι μου, για ειδικους λογους
Εμένα πάντως με δίνουν 2237 στον μηδενικής, οπότε μια χαρά σας βλέπω τις υπόλοιπες!Μαριάννα, πόσους να αφαιρέσω από τον δικό μας πίνακα?
κοπελα στον μπρατη γραφει οτι στην πρωτοβαθμια θεσσαλονικης λενε δεν περιμενουν αλλα ατομα για σημερα.... ΕΕΕΕΕΕ? θα παω και θα τους χε..... τωρα που το εχω κ προβλημα!!!! ε μα πια!!!
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:08:20 pmκοπελα στον μπρατη γραφει οτι στην πρωτοβαθμια θεσσαλονικης λενε δεν περιμενουν αλλα ατομα για σημερα.... ΕΕΕΕΕΕ? θα παω και θα τους χε..... τωρα που το εχω κ προβλημα!!!! ε μα πια!!! πες την κοπελα οτι αμα την πιασω απο το μαλι θα της το βγαλω τριχατριχα, που με τρομοκρατει
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:11:08 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:08:20 pmκοπελα στον μπρατη γραφει οτι στην πρωτοβαθμια θεσσαλονικης λενε δεν περιμενουν αλλα ατομα για σημερα.... ΕΕΕΕΕΕ? θα παω και θα τους χε..... τωρα που το εχω κ προβλημα!!!! ε μα πια!!! πες την κοπελα οτι αμα την πιασω απο το μαλι θα της το βγαλω τριχατριχα, που με τρομοκρατει νομιζω adria πως εχω αυτη την στιγμη καλυτερο "οπλο" αχαχαχαχχαχααχαχ