0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μμμμ, αυτή την αλυσίδα την παίζουμε κι εμείς, αλλά στον πίνακα, και-ανάλογα με το τμήμα- προκαλείται χάος μετά από μερικά λεπτά. Εσείς πώς το παίζετε αυτό το παιχνιδάκι? Άλλες ιδέες για παιχνίδια?
Άλλο παιχνίδι που παίζουμε είναι το εξής: λέω από μέσα μου την αλφαβήτα κι ένας από τους μαθητές φωνάζει stop. Λέω το γράμμα στο οποίο σταμάτησα και πρέπει τα παιδιά που είναι χωρισμένα σε ομάδες να γράψουν στο χαρτί που έχουν μπροστά τους όσες πιο πολλές λέξεις βρουν απ' αυτό το γράμμα μέσα σε ένα συμφωνημένο διάστημα 2-3 λεπτών. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται αρκετές φορές ώστε κάθε φορά να βρίσκουν λέξεις από άλλο γράμμα. Για κάθε σωστή λέξη παίρνουν κι έναν πόντο. Νικήτρια είναι η ομάδα με τους περισσότερους πόντους.
Παράθεση από: MissPE06 στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 05:00:01 pmΆλλο παιχνίδι που παίζουμε είναι το εξής: λέω από μέσα μου την αλφαβήτα κι ένας από τους μαθητές φωνάζει stop. Λέω το γράμμα στο οποίο σταμάτησα και πρέπει τα παιδιά που είναι χωρισμένα σε ομάδες να γράψουν στο χαρτί που έχουν μπροστά τους όσες πιο πολλές λέξεις βρουν απ' αυτό το γράμμα μέσα σε ένα συμφωνημένο διάστημα 2-3 λεπτών. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται αρκετές φορές ώστε κάθε φορά να βρίσκουν λέξεις από άλλο γράμμα. Για κάθε σωστή λέξη παίρνουν κι έναν πόντο. Νικήτρια είναι η ομάδα με τους περισσότερους πόντους.Αυτό το παίζω κι εγώ, αλλά όχι στην 6η. Εσύ το κάνεις και στην 6η αυτό? Μου φαίνονται μεγάλα γενικώς της 6ης για τέτοια παιχνίδια, αλλά ίσως το βλέπω λάθος....