0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω διαβασει οτι κυκλοφορει σημερα περι τροικας και απολυσεων σε εφημεριδες και blogs... οι διαφορές σε νούμερα και απαιτησεις μεγάλες απο άρθρο σε άρθρο! Τα παπαγαλάκια δεν ειναι συντονισμένα φαίνεται μεταξύ τους. Αχ αυτή η κακή τρόικα που καταδυναστεύει τους καημένους μας πολιτικούς..
Παράθεση από: alexis35 στις Σεπτέμβριος 18, 2011, 06:24:42 μμεχω διαβασει οτι κυκλοφορει σημερα περι τροικας και απολυσεων σε εφημεριδες και blogs... οι διαφορές σε νούμερα και απαιτησεις μεγάλες απο άρθρο σε άρθρο! Τα παπαγαλάκια δεν ειναι συντονισμένα φαίνεται μεταξύ τους. Αχ αυτή η κακή τρόικα που καταδυναστεύει τους καημένους μας πολιτικούς..Δεν αποκλειεται να εκφοβιζουν τον κοσμο για να πληρωσουν τα χαρατσια.Αλλα αυτα ειναι φαυλος κυκλος και ο κοσμος θα πει καποτε αει σιχτιρ.Εκτιμω παντως ταπεινα οι ο ΓΑΠ δεν θα θελει να μπει σε καδρο 'Καραμανλη' δραπετευση δια εκλογων.
ρε παιδια και να θελει ο ΓΑΠ να παει σε εκλογές θα τον αφήσουν; που θα βρουν πιο υπακουο υπάλληλο οι τραπεζίτες και τα διάφορα οικονομικά funds; εγω βλέπω να κυβερνάει ακόμα και με ενα βουλευτή... στη χειρότερη θα προτείνει να μπούν υπουργοί απο όλα τα κόμματα αλλα αυτός δεν το κουνάει απο πάνω.. αμερικάνοι και γερμανοί δεν τον αφήνουν
O Πρωτοπαππας λεει στο ραδιοφωνο οτι η Τροικα δεν απαιτησε απολυσεις αλλα ανησυχει για την εφαρμογη του χαρατσιου. Ειπε (τι αλλο) οτι δεν υπαρχει περιθωριο απολυσεων γιατι εχουμε 1εκ ανεργους ηδη. Ας προσεχουμε τι αναγραφεται στα διαφορα blog.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να πάρει τέτοια μέτρα χωρίς πολιτική συναίνεση, πιστεύω ότι θα πάμε σε εκλογές.