0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eva83 στις Σεπτέμβριος 21, 2011, 09:00:30 πμγνωμη μου να μην ακουμε τιποτα γιατι τρελενομαστε.Ναι, κι όταν δεις το μισθό σου 200€ μείον; Κι όταν θα δουλεύεις για 900€ το μήνα με 5 χρόνια προϋπηρεσία και 2 παιδιά με αφορολόγητο στις 4000€ και σου έρθει το εκκαθαριστικό να πληρώσεις 1300€ φόρο αντί να πάρεις επιστροφή;Πότε θα τρελαθείς τώρα που τα ακούς ή όταν θα γίνουν αυτά; (πάρα πολύ σύντομα).Άσε που πάρα πολλοί θα τα γλυτώσουν αυτά με τις απολύσεις....
γνωμη μου να μην ακουμε τιποτα γιατι τρελενομαστε.
το ξερε, το ξερε η αννα γι αυτο δε με διορισε, για μενα το κανε για να μη μου δημιουργησει ψυχολογικα τραυματα, και εγω ο αχαριστος την εβριζαζητω ταπεινα συγνωμη αννα,ενας μονιμα αδιοριστος(κατι ειναι και αυτο, δειχνει μια σταθεροτητα)
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτέμβριος 21, 2011, 09:32:26 πμτο ξερε, το ξερε η αννα γι αυτο δε με διορισε, για μενα το κανε για να μη μου δημιουργησει ψυχολογικα τραυματα, και εγω ο αχαριστος την εβριζαζητω ταπεινα συγνωμη αννα,ενας μονιμα αδιοριστος(κατι ειναι και αυτο, δειχνει μια σταθεροτητα)Ναι, αλλά τώρα δεν θα πάρεις αποζημίωση απόλυσης
ειναι γνωστο οτι ισως μονο η διαμαντοπουλο στο παδειας κρατησε το 1 προς 10 στις προσληψεις
Παράθεση από: adria στις Σεπτέμβριος 21, 2011, 09:42:53 πμειναι γνωστο οτι ισως μονο η διαμαντοπουλο στο παδειας κρατησε το 1 προς 10 στις προσληψεις Αυτό πια που κυκλοφορεί ευρέως από πού προκύπτει; Πέρσι οι συνταξιοδοτήσεις ήταν κοντα στις 12.000 και φέτος, βάσει των γραφόμενων του ίδιου του υπουργείου σε δελτίο τύπου με το άνοιγμα των σχολείων, ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή 8.000 (εκκρεμούν κι άλλες).Ας μην ξεχάσουμε κι εμείς τα λίγα παλιά μαθηματικά που γνωρίζουμε, καταπίνοντας αμάσητη την κάθε παραπλανητική φήμη που καλλιεργεί έντεχνα το υπουργείο.Οι προσλήψεις ήταν με το σταγονόμετρο και σε επίπεδο υπ.παιδείας, που κατά τα άλλα ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να εξαιρεθεί μαζί με την υγεία, ήταν της τάξης του 1:20 (λογαριάζονται πάντα οι περσινές συνταξιοδοτήσεις σαν οργανικά κενά)