0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναλυτικά οι προτάσεις που ήδη βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου:-Εφεδρεία για 30.000 εργαζόμενους έως το τέλος του 2011-Να τεθούν εκτός δημόσιου λογιστικού οι εργαζόμενοι στις υπο αποκρατικοποιήση επιχειρήσεις-Αυστηρη εφαρμογή του κανόνα μία πρόσληψη για δέκα αποχωρήσεις-Να απολυθούν όσοι έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ από το 2000 και μετά-Να παραχωρηθούν σε ιδιώτες δημόσιες υπηρεσίες όπως οι Εφορίες και οι Πολεοδομίες-Να ιδιωτικοποιηθούν όλοι οι συγκοινωνιακοί οργανισμοί-Να παγώσουν οι προσλήψεις γιατρών και εκπαιδευτικών-Να απολυθούν οι οπλίτες πενταετούς υποχρέωσηςδεν ξέρω αν πρέπει να απολυθούν όλοι όσοι προσελήφθησαν εκτός ασεπ.θα χαρώ πάρα πολύ όμως αν έστω και τώρα σταματήσουν τα βύσματα και ας μην απολυθεί κανείς.επίσης δεν ξέρω αν σκέπτομαι χαιρέκακα.
Παράθεση από: paraxenos στις Οκτώβριος 02, 2011, 10:32:16 μμΑναλυτικά οι προτάσεις που ήδη βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου:-Εφεδρεία για 30.000 εργαζόμενους έως το τέλος του 2011-Να τεθούν εκτός δημόσιου λογιστικού οι εργαζόμενοι στις υπο αποκρατικοποιήση επιχειρήσεις-Αυστηρη εφαρμογή του κανόνα μία πρόσληψη για δέκα αποχωρήσεις-Να απολυθούν όσοι έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ από το 2000 και μετά-Να παραχωρηθούν σε ιδιώτες δημόσιες υπηρεσίες όπως οι Εφορίες και οι Πολεοδομίες-Να ιδιωτικοποιηθούν όλοι οι συγκοινωνιακοί οργανισμοί-Να παγώσουν οι προσλήψεις γιατρών και εκπαιδευτικών-Να απολυθούν οι οπλίτες πενταετούς υποχρέωσηςδεν ξέρω αν πρέπει να απολυθούν όλοι όσοι προσελήφθησαν εκτός ασεπ.θα χαρώ πάρα πολύ όμως αν έστω και τώρα σταματήσουν τα βύσματα και ας μην απολυθεί κανείς.επίσης δεν ξέρω αν σκέπτομαι χαιρέκακα.Το τελευταίο πηγάζει από μια πιο νηφάλια σκέψη... Μέχρι χθες ήταν ουτοπία για την Ελλάδα το μη κομματικό κράτος. Αν κάτι τέτοιο επιτευχθεί κάποτε στο μέλλον και όχι με τους σημερινούς βολευτές των μεγάλων κομμάτων που αποδεικνύουν τώρα περίτρανα πως μόνο στο βόλεμα ψηφοφόρων και συγγενών ήταν καλοί, τότε θα μιλάμε για μια "μεταβισματική" Ελλάδα... Θα ήταν μεγάλη ξεφτίλα και για τον λαό μας να επιτευχθεί κάτι τέτοιο μέσω ενός βίαιου "εκπολιτισμού" των Ευρωπαίων. Τόσα χρόνια κανένας πολιτικός φορέας στην Ελλάδα δεν πολέμησε την αναξιοκρατία και το πελατειακό κράτος, πλην λίγων μεμονωμένων προσώπων... [/quoteΣυμφωνώ με τα παραπάνω κ θέλω έστω κ στα 40 μου να δω να μπαίνει μια αξιοκρατία σε όλους τους τομείς.Μπορεί το ΑΣΕΠ να μου φαίνεται "λίγο" αλλά τουλάχιστον μας γλιτώνει απο το χειρότερο: της ξεφτίλας του γλυψίματος.Μπορεί να μην τα καταφέρω να διοριστώ γιατί τα τελευταία χρόνια βλέπω μπροστά μου τα λαμόγια(ΟΑΕΔ- Σιβιτανίδειο- Εκκλησιαστικά κτλ.) ή ευνοημένους λόγω καρπερότητας, αλλά τουλάχιστον να πάψουν να βολεύονται οι τζάμπα μάγκες!
Αύηση ωρών διδασκαλίας, νέες συγχωνεύσεις ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ είναι το σενάριο που παρουσιάζει το Υπουργείο Παιδείας στη τρόικα, σύμφωνα με δημοσιευμα στο ΕΘΝΟΣΠάντως ακούμε ότι όλα τα μέτρα θέλουν να εξολοθρεύσουν τους αναπληρωτές, συμβασιούχους, ουσιαστικά πλεον τα πασάρουν με ένα τρόπο ώστε να τα δεχθεί η κοιμισμένη κοινωνία χωρίς να γνωρίζει αν πραγματικά κάνουν εξοικομόμηση όλα αυτά, που είναι σίγουρο ότι η μείωση συμβασιούχων αναπληρωτών ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ ΕΣΟΔΑ φέρνει στο κράτος, ουσιαστικά μηδαμινά. Και όμως με προκλητικότατο τρόπο επιμένουν. Πολύ απλά το 2012 θα είνται το τέλος όλων των αναπληρωτών, αμα κοιμόμαστε στους καναπάδες και δεν αντιδρούμε, εννοείται θα περάσει και αυτό.Πραγματικά υπάρχει τόσο ανόητος κόσμος, για εμένα συγνώμη που θα το πω διανοητικά καθυστηρημένα άτομα με χαμηλότατο δείκτη νοημοσύνης που πιστεύει ότι η μείωση συμβασιούχων είναι υπεύθυνη για όλα τα δεινά και ΠΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΡΩΝ θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όταν χρωστάς 400 δις, όταν ξέρεις ότι με το να δουλεύπουν άνθρωποι έστω κινείται η αγορά, η κατανάλωση;; Υπάρχει κανείς πλέον που θεωρεί ότι όλα αυτά είναι για τo καλό της χώρας και δεν υπάρχει πονηρός δάκτυλος από πίσω;;
Πραγματικά υπάρχει τόσο ανόητος κόσμος, για εμένα συγνώμη που θα το πω διανοητικά καθυστηρημένα άτομα με χαμηλότατο δείκτη νοημοσύνης που πιστεύει ότι η μείωση συμβασιούχων είναι υπεύθυνη για όλα τα δεινά και ΠΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΡΩΝ θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όταν χρωστάς 400 δις, όταν ξέρεις ότι με το να δουλεύπουν άνθρωποι έστω κινείται η αγορά, η κατανάλωση;; Υπάρχει κανείς πλέον που θεωρεί ότι όλα αυτά είναι για τo καλό της χώρας και δεν υπάρχει πονηρός δάκτυλος από πίσω;;