0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
LK,εσύ μίλησες για κομμουν-ισμό...Πάλι μου λες γνωστά πράγματα από ιδεολογίες του προπερασμένου αιώνα.Ολα αυτά τελείωσαν εδώ και 20 χρόνια.Ο Hegel πολύ πιο πριν...Ας μη μασάμε από "νεοφιλελευθερ-ισμό"και κουραφέξαλα.Μιλάμε για στυγνά συμφέροντα.Το SKAI π.χ. εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αφεντικού του υπερασπιζόμενος μερικά προφανή πράγματα,που ο εδώ κρατικοδίαιτος καπιταλισμός έπνιγε για δικούς του λόγους.Παράλληλα σου πουλάει και ιδεολογία.Και οι ίδιοι ξέρουν ότι καμία ιδεολογία δεν ισχύει σήμερα.Εχουμε περάσει σε μια άγρια φάση,μεταβατική,που κανένας δεν ξέρει που θα βγάλει.Εμένα προς το παρόν μου μοιάζει περισσότερο για επιστροφή στη φεουδαρχία του Μεσαίωνα.Θα δείξει...Οπως αυτοί κινούνται απο στυγνά συμφέροντα,έτσι και οι λαοί θα πρέπει να μιλήσουν κάποια στιγμή για ανθρώπινες ανάγκες.Να επανακαθορίσουν το τί σημαίνει Ανθρωπος.Η ανθρωπιά (όχι ο ανθρωπ-ισμός) θα μας ενώσει και θα ανατρέψει τα πάντα.Αν ξυπνήσουμε...Χρειαζόμαστε έναν καινούριο αιώνα των φώτων,αυτή τη φορά πιο ώριμο.Τέλος,έχω δει πως είναι να μετατρέπεται η ανάγκη για πίστη σε ιδεολογία.Θεολόγος είμαι...
Τέλος,έχω δει πως είναι να μετατρέπεται η ανάγκη για πίστη σε ιδεολογία.Θεολόγος είμαι...
Μάλλον, η ώρα της τυπικής χρεοκοπίας έφτασε. Ας προσδεθούμε και ας ετοιμαστούμε για τη προσγείωση.
Πηγές από το
Διάβασα και εγώ το δημοσίευμα από την FAZ. O Rösler μιλάει μιλάει πια καθαρά για "προσωρινό" περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας. Έχει δίκιο τελικά η LK για πρωθυπουργό και υπουργούς "στρατιωτάκια" των ευρωπαίων.Πόσο θα αντέξουν τον εξευτελισμό από τους Ευρωπαίους ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του...Το ότι σχεδιάζουν να αναλάβουν οι Γερμανοί την ιδιωτικοποίηση ελληνικής δημόσιας περιουσίας, ισχυριζόμενοι πως έτσι διευκολύνουν τους Έλληνες να μην ξεπουληθούμε για 1 κομμάτι ψωμί, αλλά για 2..., εκβιάζοντας ίσως με τις εγγυήσεις του μνημονίου είναι πια λυπηρό. Αυτό που φοβόμασταν έγινε. Ένα μεγάλο μέρος του χρέους μετατράπηκε σε διακρατικό και έτσι απωλέσαμε σε εθνική κυριαρχία. Πως μπορεί να σταθεί αυτή η κυβέρνηση μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις...Λέτε ο Ελληνικός Λαός να αποδεχτεί την διακυβέρνηση των Ευρωπαίων;
Παράθεση από: panos2 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 01:54:51 pmΔιάβασα και εγώ το δημοσίευμα από την FAZ. O Rösler μιλάει μιλάει πια καθαρά για "προσωρινό" περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας. Έχει δίκιο τελικά η LK για πρωθυπουργό και υπουργούς "στρατιωτάκια" των ευρωπαίων.Πόσο θα αντέξουν τον εξευτελισμό από τους Ευρωπαίους ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του...Το ότι σχεδιάζουν να αναλάβουν οι Γερμανοί την ιδιωτικοποίηση ελληνικής δημόσιας περιουσίας, ισχυριζόμενοι πως έτσι διευκολύνουν τους Έλληνες να μην ξεπουληθούμε για 1 κομμάτι ψωμί, αλλά για 2..., εκβιάζοντας ίσως με τις εγγυήσεις του μνημονίου είναι πια λυπηρό. Αυτό που φοβόμασταν έγινε. Ένα μεγάλο μέρος του χρέους μετατράπηκε σε διακρατικό και έτσι απωλέσαμε σε εθνική κυριαρχία. Πως μπορεί να σταθεί αυτή η κυβέρνηση μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις...Λέτε ο Ελληνικός Λαός να αποδεχτεί την διακυβέρνηση των Ευρωπαίων;θα σταθει πανο επειδη ο λαος δεν βλεπει φως στο τουνελ ουτε της νικολουλη ουτε της νουδουλας......(για τους αλλουν δεν μιλω επειδη αυτοι δεν θελουν να κυβερνησουν εχουν επιλεξει συνειδητά αυτή την θεση) φοβισμενος απραγος και δουλος πια .......αποδεχεται σιγα σιγα και θα καλοσωρισει στο τελος ολους αυτους τους γερμανους/τσολιαδες.......ως ελευθερωτες.η καταντια του ελληνα. φιλεισως ειμαι λιγο σκληρος η απόλυτος στις λεξεις μου.........μην με παρεξηγατε.....προσπαθω μα την αληθεια να μην γραψω τα χειροτερα που νοιωθω και θελω να σας "φορτωσω".
Ευτυχώς δεν είδα ούτε ένα δευτερόλεπτο από την εμετική εκπομπή του Πρετεντέρη.Δεν περίμενα να λένε και κάτι διαφορετικό.. Ας έχουμε την υγεία μας τουλάχιστον