0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς & όλοι μας κοιτάμε πρώτα να μην ξεβολευτούμε, δεν είναι τόσο κατακριτέο, εφόσον είναι ανθρ. στοιχείο... Απλώς κάπου πρέπει να υπάρχουν όρια. & αυτά τα όρια είναι η ΥΓΕΙΑ του παιδιού.Νομίζω πως δεν είναι τόσο δύσκολο πια να φτιάχνουν ένα σάντουιτς ή να αγοράζουν ένα κουλούρι από τον φούρνο. Ακόμη & το να φτιάξεις κουλούρι δεν είναι πια τόση διαδικασία (φτιάχνω κάθε εβδομάδα, έχω μήνες να αγοράσω).Οπότε, ναι. Κάποιοι γονείς είναι υπερβολικοί. & αφού δεν βάζουν οι ίδιοι όρια, θα τα βάλει ο εκπαιδευτικός. Αν μη τι άλλο, ένα μόνο παιδί μπορεί να χαλάσει τη δουλειά που κάνεις με όλα τα υπόλοιπα, αν τρώει μονίμως σοκολάτες & κρουασάν...
Ακόμη & το να φτιάξεις κουλούρι δεν είναι πια τόση διαδικασία (φτιάχνω κάθε εβδομάδα, έχω μήνες να αγοράσω).
"Κυρια ειπα στη μαμα πως δεν κανει να πινουμε κοκα κολα και να τρωμε γαριδακια και μου ειπε πως αμα κανει ποτε η δασκαλα παιδια να μη τους δινει|
Την επομενη μερα ερχεται η μικρή και μου λεει "Κυρια ειπα στη μαμα πως δεν κανει να πινουμε κοκα κολα και να τρωμε γαριδακια και μου ειπε πως αμα κανει ποτε η δασκαλα παιδια να μη τους δινει|
δεν προβλέπεται κατι συγκεκριμένο γι αυτο το θέμα , οι νηπιαγωγοι αναλαμβάνουν αυτή την πρωτοβουλία μεσα στα πλαισια της γενικοτερης διαπαιδαγωγησης των παιδιων που προεκτεινεται σε θέματα αγωγή υγειας . τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο και αναγκαστικο.αλλοι παρακαλανε για τετοιες πρωτοβουλιες και αλλοι κανουν επιθεση , πραγματικά δεν τους πιάνεις πουθενά τους γονείς.
2 επιδόματα έπρεπε να υπάρχουν στους νηπιαγωγούς κατά την άποψή μου. 1) Επίδομα ανοχής γονέων + 2) Βαρέων και ανθυγιεινών καθώς κολλάμε από τα παιδιά ό,τι μεταλλαγμένη ίωση κυκλοφορεί κατά καιρούς.
εμας παλι μας απαγορευσαν αυγο και μηλο...δυστυχως καποιες μητερες δινουν μπισκοτα γεμιστα στα παιδια τους μαζι,μια μερα μου λεει ο μικρος μου μαμα θελω και γω μπισκοτα να παιρνω μαζι, πολυ ηρεμη λοιπον του απαντησα οτι μ αυτα ποναει η κοιλιτσα και χαλανε τα δοντακια...ασε που αμα τρως τετοια δεν θα γινεις δυνατος (τωρα βεβαια του πεταω και οτι οι ποδοσφαιριστες δεν τρωνε τετοια χαζα και ακομα τον "ριχνω"
γιατί απαγόρευσαν το αυγό και το μήλο;;;;