0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέω εγώ τώρα...δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ξεχωριστοί πίνακες, οι οποίοι θα καταρτίζονταν με ξεχωριστή εγκύκλιο, έτσι ώστε να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν τα τυπικά προσόντα για τέτοιες τάξεις; Αντίθετα, ούτε ενδιαφέρει κανέναν αν αυτοί που θα απασχοληθούν σε τέτοιου είδους τμήματα είναι στο ελάχιστο καταρτισμένοι και γνώστες ανάλογων τεχνικών και μεθόδων και πολύ περισσότερο δεν ενδιαφέρει κανέναν το αν κάποιος επιθυμεί ή όχι να εργαστεί στις Ζ.Ε.Π. Α ρε Ελλαδάρα! Ό,τι να 'ναι, όπως πάντα! Αλλά σύμφωνα με το Υπουργείο μας, όχι μόνο δεν έχει δικαίωμα κάποιος να αρνηθεί, αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία να γνωρίζει από διαπολιτισμική εκπαίδευση, δίγλωσσα παιδιά, διδασκαλία ελληνικής ως δεύτερης κλπ κλπ (είναι τόσα πολλά...) Άιντε, όλοι μαζί! Άσε που πρόκειται για ιδιαίτερα δύσκολο κομμάτι εκπαίδευσης, που στην τελική μπορεί κάποιος να μην θέλει καν να ασχοληθεί. Αλλά...αποφασίζουμε και διατάζουμε!
Αν θεωρείς ότι πέφτει στα μαλακά όποιος διαβάζει και προσπαθεί δεν έχω τι να απαντήσω...Κατά τ' άλλα συμφωνώ μαζί σου, να πάμε όλοι εμείς που τα βρήκαμε εύκολα να δουλέψουμε και στη διαπολιτισμική... Την ίδια κατάρτιση έχουμε με όσους "δυσκολεύτηκαν" και δούλεψαν σε ΣΔΕ, φυλακές κτλ, όσα γνώριζαν γνωρίζουμε.Την αντιπάθεια για όσους προσπάθησαν μπορείτε να τη βγάλετε σε άλλο τόπικ, ο συνάδερφος που λέει ότι θα έπρεπε να θέλει κάποιος να δουλέψει εκεί, και να έχει και κάποια εξειδίκευση!
Αν θεωρείς ότι πέφτει στα μαλακά όποιος διαβάζει και προσπαθεί δεν έχω τι να απαντήσω...
Η γνώμη μου είναι πολύ καλά κάνει! Έτσι ο ασεπίτης να ξέρει ότι θα πάει να δουλέψει όπου του πουν και όχι όπου γουστάρει. Γιατί θα πρέπει κάποιοι και στα μαλακά να πέφτουνε και να γκρινιάζουν συνέχεια για όλους και για όλα;