0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ασφαλώς και είναι προς το συμφέρον όλων μας. Είναι επίσης λογικό...
Συνάδελφε a_pauper, επειδή παρέθεσες μέρος ανάρτησής μου και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε καθαρά σατιρικό περιεχόμενο, νομίζω ότι είναι αρκετά προφανές.
οι μόνιμοι που ΔΕΝ συμπληρώνουν ωράριο στα σχολεία τους μπορούν να διατεθούν στα κατα τόπους ΙΕΚ του δημοσίου!!
τις ώρες που μου είχαν δώσει τις παίρνουν πίσω να τις δώσουν σε έναν μόνιμο ...
Παράθεση από: ioannis00 στις Νοεμβρίου 03, 2011, 08:30:59 amΑσφαλώς και είναι προς το συμφέρον όλων μας. Είναι επίσης λογικό...Πάντως έχουν τεθεί σε αργία ωρομίσθιοι. Και εργάζονται κατά προτεραιότητα οι μόνιμοι. Είναι σωστό και δίκαιο αυτό; Η μήπως το ανάποδο; Να τεθούν σε αργία οι μόνιμοι και να εργάζονται οι ωρομίσθιοι; Γιατί να μην υπάρχει ισότητα και πρόσληψη βάσει προσόντων;Διατρανωνεται ότι υπάρχουν αριστοκράτες και δουλοπάροικοι εδώ. Μήπως αυτό είναι και το πρόβλημα της κοινωνίας σήμερα; ότι υπάρχουν "ιερές αγελάδες" εις βάρος των υπολοίπων;Σε ΙΕΚ που πήγα μου είπαν ότι το 90% των θέσεων έχει καταληφθεί απο τις "ιερές αγελάδες", και εγώ θα ανταγωνιστώ το υπόλοιπο 10%. Μοναδικό προσόν είναι η μονιμότητα, τα άλλα προσόντα είναι άχρηστα, βάσει της απόφασης.Μήπως αυτό είναι και το πρόβλημα της κοινωνίας σήμερα;
Αυτό που έγινε φέτος (η διάθεση μονίμων εκπαιδευτικών με μη συμπληρωμένο ωράριο) ήταν λογική και έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια. Είναι προς το συμφέρον όλων μας..
έχουν τεθεί σε αργία ωρομίσθιοι. Και εργάζονται κατά προτεραιότητα οι μόνιμοι. Είναι σωστό και δίκαιο αυτό; Η μήπως το ανάποδο; Να τεθούν σε αργία οι μόνιμοι και να εργάζονται οι ωρομίσθιοι; Γιατί να μην υπάρχει ισότητα και πρόσληψη βάσει προσόντων;
Μα δεν καταλαβαίνουν και οι ίδιοι οι μόνιμοι ότι διχάζεται η κοινωνία στα δύο και αυτό μπορεί να έχει απρόβλεπτες κοινωνικές συνεπαγωγές μελλοντικά;;;;;
Δεν κατάλαβα αν αναφέρεσαι σε μένα, αλλά το μήνυμα της παράθεσης που έκανα πριν, είναι ένα χρόνο πίσω.Στην ουσία του θέματος, δεν μπορεί σαν κράτος να έχει εκπαιδευτικούς που πληρώνονται και κάθονται και παράλληλα να προσλαμβάνει άλλους να κάνουν δουλειά που θα μπορούσαν οι πρώτοι. Έτσι απλά.Και στο λέει άνθρωπος που δεν πήρε πέρσι ώρες σε ΙΕΚ λόγω μόνιμου εκπαιδευτικού δευτεροβάθμιας που συμπλήρωσε ωράριο στο ΙΕΚ αυτό. Φέτος δεν μπήκα καν στον κόπο να υποβάλλω αίτηση.
Στην ουσία του θέματος, δεν μπορεί σαν κράτος να έχει εκπαιδευτικούς που πληρώνονται και κάθονται και παράλληλα να προσλαμβάνει άλλους να κάνουν δουλειά που θα μπορούσαν οι πρώτοι. Έτσι απλά.Και στο λέει άνθρωπος που δεν πήρε πέρσι ώρες σε ΙΕΚ λόγω μόνιμου εκπαιδευτικού δευτεροβάθμιας που συμπλήρωσε ωράριο στο ΙΕΚ αυτό. Φέτος δεν μπήκα καν στον κόπο να υποβάλλω αίτηση.
...δεν μπορεί σαν κράτος να έχει εκπαιδευτικούς που πληρώνονται και κάθονται ...