0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος όμως η σειρά μου στον Πίνακα διορισμών (2011-2012) άλλαξε και είμαι 13 θέσεις πιο πίσω, καθώς κάποιοι συνάδελφοι που απέκτησαν Παιδαγωγική Κατάρτιση και είχαν παραπάνω μόρια από μένα ανέβηκαν πολλές θέσεις. Στην ειδικότητά μου φέτος δεν διόρισαν κανέναν, αλλά και να γίνονταν διορισμοί θα ήμουν πάλι εκτός και φυσικά κάθε χρόνο με τη κατάσταση αυτή θα είμαι σε χειρότερη θέση χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα.
Ήμουν για διορισμό με προϋπηρεσία, όχι με το 24μηνο. Εγώ την παιδαγωγική επάρκεια την απέκτησα το 2006 από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Όταν την απέκτησα προσπέρασα τα άτομα με μεγαλύτερη προϋπηρεσία, αλλά αυτοί φέτος που πήραν παιδαγωγική κατάρτιση με περάσανε.Ίσως έχεις δίκιο ότι τα ΘΑ δεν έχουν σημασία, αλλά κανείς δε ξέρει τι θα γίνει του χρόνου με το δεδομένο ότι η μεταβατική περίοδος δεν τελειώνει φέτος. Και με τη λογική αυτή θεωρώ την αλλαγή αυτή του πίνακα αδικία και ψάχνω να δω αν μπορεί να γίνει κάτι
Επίσης λέει ότι παραμένουν ως έχει μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ. Αν είναι να αλλάζουν οι πίνακες τι νόημα έχει η μεταβατική περίοδος;
Παράθεση από: matinaki_82 στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 11:03:41 pmΕπίσης λέει ότι παραμένουν ως έχει μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ. Αν είναι να αλλάζουν οι πίνακες τι νόημα έχει η μεταβατική περίοδος;Η μεταβατική περίοδος ήταν το μεγάλο ψέμα της υπουργού. Στους φιλόλογους/φυσικούς κτλ τέλειωσε η μεταβατική χωρίς να διορίσει όλους τους 30/24μηνο. Μεταβατική χωρίς διορισμούς επειδή ήθελε να διορίσει μόνο δικά της παιδιά. Δες και εδώ να καταλάβεις γιατί δε διορίστηκες. http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=46097
Τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις μέσω δικαστικού αγώνα; Διορισμό δεν είχες κατοχυρώσει, άσε που γενικά στον κλάδο μας διορισμός δεν πρόκειται να γίνει για καμιά 5ετία τουλάχιστον. Ακόμα και ο διορισμός των επιτυχόντων στον ΑΣΕΠ είναι στον αέρα. Τι θέλεις, να καταργηθεί ο νόμος για το κλείδωμα των πινάκων, επειδή σε πέρασαν μερικά άτομα στον πίνακα ; Μάλλον δεν το έχεις επεξεργαστεί καλά το όλο ζήτημα στο κεφαλάκι σου ...
Παράθεση από: thymiaras στις Οκτωβρίου 24, 2011, 06:34:50 pmΤι ακριβώς θέλεις να πετύχεις μέσω δικαστικού αγώνα; Διορισμό δεν είχες κατοχυρώσει, άσε που γενικά στον κλάδο μας διορισμός δεν πρόκειται να γίνει για καμιά 5ετία τουλάχιστον. Ακόμα και ο διορισμός των επιτυχόντων στον ΑΣΕΠ είναι στον αέρα. Τι θέλεις, να καταργηθεί ο νόμος για το κλείδωμα των πινάκων, επειδή σε πέρασαν μερικά άτομα στον πίνακα ; Μάλλον δεν το έχεις επεξεργαστεί καλά το όλο ζήτημα στο κεφαλάκι σου ...Από τον τρόπο και μόνο που απάντησες φαίνεται "ποιος επεξεργάστηκε κάτι στο κεφαλάκι του..."Παρόλα αυτά αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι τη 2η χρονιά που θα έπρεπε να διορίσει τους υπόλοιπους 100 - δηλαδή από ΠΕ19 με προϋπηρεσία 24 άτομα - εγώ ήμουν 5η και πήρε μόνο τους 2 πρώτους γιατί συνολικά διόρισε 10.Αυτό που λέω λοιπόν είναι: πως αλλάζουν τον πίνακα εφόσον αυτός τη 2η χρονιά δεν ικανοποιήθηκε;Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θεωρεί κάτι σωστό ή λάθος. Ίσως αυτό που λέω για σένα είναι λάθος. Παρόλα αυτά η επίθεση δε νομίζω ότι είναι λύση.
Παράθεση από: matinaki_82 στις Οκτωβρίου 24, 2011, 09:23:27 pmΠαράθεση από: thymiaras στις Οκτωβρίου 24, 2011, 06:34:50 pmΤι ακριβώς θέλεις να πετύχεις μέσω δικαστικού αγώνα; Διορισμό δεν είχες κατοχυρώσει, άσε που γενικά στον κλάδο μας διορισμός δεν πρόκειται να γίνει για καμιά 5ετία τουλάχιστον. Ακόμα και ο διορισμός των επιτυχόντων στον ΑΣΕΠ είναι στον αέρα. Τι θέλεις, να καταργηθεί ο νόμος για το κλείδωμα των πινάκων, επειδή σε πέρασαν μερικά άτομα στον πίνακα ; Μάλλον δεν το έχεις επεξεργαστεί καλά το όλο ζήτημα στο κεφαλάκι σου ...Από τον τρόπο και μόνο που απάντησες φαίνεται "ποιος επεξεργάστηκε κάτι στο κεφαλάκι του..."Παρόλα αυτά αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι τη 2η χρονιά που θα έπρεπε να διορίσει τους υπόλοιπους 100 - δηλαδή από ΠΕ19 με προϋπηρεσία 24 άτομα - εγώ ήμουν 5η και πήρε μόνο τους 2 πρώτους γιατί συνολικά διόρισε 10.Αυτό που λέω λοιπόν είναι: πως αλλάζουν τον πίνακα εφόσον αυτός τη 2η χρονιά δεν ικανοποιήθηκε;Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θεωρεί κάτι σωστό ή λάθος. Ίσως αυτό που λέω για σένα είναι λάθος. Παρόλα αυτά η επίθεση δε νομίζω ότι είναι λύση.Sorry για την επίθεση, και γω προσωπικά χωρίς παιδαγωγική επάρκεια είμαι, όμως εν προκειμένω νομίζω το βλέπεις πολύ κοντόφθαλμα το όλο θέμα, με λίγα λόγια λες ας διοριστώ εγώ που έφθασα στο παρατρίχα (σίγουρα μόχθησες για να φτάσεις, δεν αντιλέγω) και οι άλλοι μετά ας κόψουν το λαιμό τους. Σωστότερο θα ήταν να κάναμε κάποιες κινήσεις π.χ. για μαζικούς διορισμούς παρά αυτό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις που εναπόκειται η ένσταση μου (στον εγωιστικό χαρακτήρα του όλου θέματος).