0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 04:48:44 pmεγω εχω MA in ELT and Applied Linguistics απο αγγλικο πανεπιστημιο και για να διδαξω στην αγγλια σε δημοσια σχολεια πρεπει να κανω PGCE ενω για να διδαξω σε κολλεγια εκμαθησης αγγλικων σε ενηλικες η εφηβους χρειαζεται και το celta η το delta. Προτιμουνται παντα οι native speakers και οσοι ξενοι εχουν BA και MA στη αγγλια. Το πιο φτηνο celta γινεται σε ενα μηνα στο avo school στη σοφια της βουλγαριας. Σκεφτομαι να το κανω και εγω...........θα δειξειΘελεις να μας πεις τι ακριβως ειναι αυτο το PGCE ?
εγω εχω MA in ELT and Applied Linguistics απο αγγλικο πανεπιστημιο και για να διδαξω στην αγγλια σε δημοσια σχολεια πρεπει να κανω PGCE ενω για να διδαξω σε κολλεγια εκμαθησης αγγλικων σε ενηλικες η εφηβους χρειαζεται και το celta η το delta. Προτιμουνται παντα οι native speakers και οσοι ξενοι εχουν BA και MA στη αγγλια. Το πιο φτηνο celta γινεται σε ενα μηνα στο avo school στη σοφια της βουλγαριας. Σκεφτομαι να το κανω και εγω...........θα δειξει
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 04:48:44 pmεγω εχω MA in ELT and Applied Linguistics απο αγγλικο πανεπιστημιο και για να διδαξω στην αγγλια σε δημοσια σχολεια πρεπει να κανω PGCE ενω για να διδαξω σε κολλεγια εκμαθησης αγγλικων σε ενηλικες η εφηβους χρειαζεται και το celta η το delta. Προτιμουνται παντα οι native speakers και οσοι ξενοι εχουν BA και MA στη αγγλια. Το πιο φτηνο celta γινεται σε ενα μηνα στο avo school στη σοφια της βουλγαριας. Σκεφτομαι να το κανω και εγω...........θα δειξειτότε ποιος ο λόγος να κάνει κανείς master? εξαίρω την επιλογή για personal development. άλλωστε δεν νομίζω να έχει κανείς την πολυτέλεια πλέον να κάνει ένα master μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. θες να έχει κ ένα αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας. εντύπωση πάντως μου κάνει, να έχεις master από παν/μιο της χώρας τους και να ζητάνε και celta/delta.
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 04:48:44 pmεγω εχω MA in ELT and Applied Linguistics απο αγγλικο πανεπιστημιο και για να διδαξω στην αγγλια σε δημοσια σχολεια πρεπει να κανω PGCE ενω για να διδαξω σε κολλεγια εκμαθησης αγγλικων σε ενηλικες η εφηβους χρειαζεται και το celta η το delta. Προτιμουνται παντα οι native speakers και οσοι ξενοι εχουν BA και MA στη αγγλια. Το πιο φτηνο celta γινεται σε ενα μηνα στο avo school στη σοφια της βουλγαριας. Σκεφτομαι να το κανω και εγω...........θα δειξειΘελεις να μας πεις τι ακριβως ειναι αυτο το PGCE ? Αν επιτρεπεται σε ποιο πανεπιστημιο εκανες το ΜΑ in ELT ?Τωρα για βουλγαρια ειχα ακουσει κι εγω γιατι το κοστος ειναι 1300 ευρω περιπου αλλα μαζι με το accommodation για το celta course.Ok η βουλγαρια ειναι πολυ φθηνη και η εγγυηση για να το κανεις στη βουλγαρια ειναι οτι ειναι τα
Εμενα τουλαχιστον οπως μου ειπε ο εξεταστης του cambridge οι εργοδοτες προτιμουν αυτους που εχουν celta ή ακομη καλυτερα delta απο εναν που εχει Master γιατι το celta/delta εχουν καθαρα πρακτικη αξια στην διδασκαλια αφου σου μαθαινουν τεχνικες διδασκαλιας .Αντιθετα το master νομιζω εχει και πολυ θεωρια .....
Παιδιά, καλησπέρα σας. Πρώτη φορά γράφω, αν και σας παρακολουθώ καιρό. Όντως πολύ ενδιαφέροντα και έγκυρα τα όσα γράφετε. Πέρα από το celta, delta και το ma in tesol, έχω ακούσει και για ένα άλλο πτυχίο, το rsa. Τι ξέρετε γι'αυτό; Είναι κάτι σαν το celta, delta; Το ζητάνε εξίσου; Που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μαθήματα; Οποιαδήποτε πληροφορία, καλοδεχούμενη.
Κ εγώ ήθελα να κάνω celta/ delta για προοπτική δουλειάς είτε σε summer schools είτε σε μόνιμη βάση. Ξεκίνησα να στέλνω σε αγγελίες κ δε μου απαντούσαν ποτέ, καθώς έχω μόνο το πτυχίο της σχολής μας. Το καλοκαίρι το έψαξα πολύ για το πού κ με τι κόστος γίνεται αυτή η εκπαιδευση κ κατέληξα ότι εκτός απο το κέντρο celt στην Ακαδημίας στην Αθήνα, είναι κ το Studyspace στη Θεσ/κη, όπου μπορεί κανείς να κάνει κ ταχύρρυθμα 2 βδομάδες κ μετά 1-2 φορές την εβδομάδα για διάστημα 5 μηνών περίπου. Τιμή 1700 ευρώ. Για εμάς που δε μένουμε σε αυτές τις 2 μεγάλες πόλεις, δεν υπάρχει κάτι άλλο ( τουλάχιστον δε βρήκα εγώ όσο κ αν έψαξα ). Προσωπικά, θα με ενδιέφερε - όπως κ πολλούς φαντάζομαι - κάποιο πρόγραμμα εξ αποστάσεως, αλλά δε βρήκα κάτι τέτοιο - εκτός από το γεγονός ότι δεν αναγνωρίζεται από παντού, όπως προειπώθηκε. Λοιπόν, ελπίζω το καλοκαίρι να καταφέρω να πάω στο πιο φτηνό (
Παράθεση από: birkbeck στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 05:09:19 pmΠαιδιά, καλησπέρα σας. Πρώτη φορά γράφω, αν και σας παρακολουθώ καιρό. Όντως πολύ ενδιαφέροντα και έγκυρα τα όσα γράφετε. Πέρα από το celta, delta και το ma in tesol, έχω ακούσει και για ένα άλλο πτυχίο, το rsa. Τι ξέρετε γι'αυτό; Είναι κάτι σαν το celta, delta; Το ζητάνε εξίσου; Που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μαθήματα; Οποιαδήποτε πληροφορία, καλοδεχούμενη.Το RSA αντικατασταθηκε απο το CELTA τo 2001 .Oσοι ειναι κατοχοι του παλιου RSA(σημερινο CELTA) μπορουν να υποβαλλουν αιτηση για εργασια οπου γινεται αναφορα σε CELTA Certificate.
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 05:24:03 pmΠαράθεση από: birkbeck στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 05:09:19 pmΠαιδιά, καλησπέρα σας. Πρώτη φορά γράφω, αν και σας παρακολουθώ καιρό. Όντως πολύ ενδιαφέροντα και έγκυρα τα όσα γράφετε. Πέρα από το celta, delta και το ma in tesol, έχω ακούσει και για ένα άλλο πτυχίο, το rsa. Τι ξέρετε γι'αυτό; Είναι κάτι σαν το celta, delta; Το ζητάνε εξίσου; Που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μαθήματα; Οποιαδήποτε πληροφορία, καλοδεχούμενη.Το RSA αντικατασταθηκε απο το CELTA τo 2001 .Oσοι ειναι κατοχοι του παλιου RSA(σημερινο CELTA) μπορουν να υποβαλλουν αιτηση για εργασια οπου γινεται αναφορα σε CELTA Certificate.τα πιο φτηνα διδακτρα ειναι στη σοφια της βουλγαριας, καλο ειναι να μαζευτουμε μερικοι και να το κανουμε σε ενα μηνα
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 05:29:11 pmΠαράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 05:24:03 pmΠαράθεση από: birkbeck στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 05:09:19 pmΠαιδιά, καλησπέρα σας. Πρώτη φορά γράφω, αν και σας παρακολουθώ καιρό. Όντως πολύ ενδιαφέροντα και έγκυρα τα όσα γράφετε. Πέρα από το celta, delta και το ma in tesol, έχω ακούσει και για ένα άλλο πτυχίο, το rsa. Τι ξέρετε γι'αυτό; Είναι κάτι σαν το celta, delta; Το ζητάνε εξίσου; Που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μαθήματα; Οποιαδήποτε πληροφορία, καλοδεχούμενη.Το RSA αντικατασταθηκε απο το CELTA τo 2001 .Oσοι ειναι κατοχοι του παλιου RSA(σημερινο CELTA) μπορουν να υποβαλλουν αιτηση για εργασια οπου γινεται αναφορα σε CELTA Certificate.τα πιο φτηνα διδακτρα ειναι στη σοφια της βουλγαριας, καλο ειναι να μαζευτουμε μερικοι και να το κανουμε σε ενα μηναΔειτε εδω http://www.teflcertificates-avo.com/