0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
bitch, ίσως φταίει ότι είμαι φυσικός, γιατί η εγκύκλιος λέει το εξής και δε μου φαίνεται λογικό.Αν έχεις υπηρετήσει ένα έτος μέχρι 31/8/2011, τότε μπορείς να κάνεις άιτηση φέτος.Αν δεν έχεις υπηρετήσει ένα έτος μέχρι 31/8/2011, αλλά το υπηρετησεις μέχρι 31/8/2012 (αφού ένα έτος απαιτείται), τότε πάλι μπορείς να κάνεις αίτηση φέτος.Ποια η αξία της διακλάδωσης που οδηγεί στο ίδιο πράγμα;Καμμένοι δεν είναι οι συνάδελφοι στα γραφεία, όσο τα μυαλά που συντάσσουν τη χαρτούρα και πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.... για να μην πω για τα ίδια και τα ίδια δικαιολογητικά που μας ζητάνε 2 φορές το χρόνο(αν χρειαστεί και αίτηση για απόσπαση)
Καλησπέρα.Εγώ πήρα μετάθεση φέτος αλλά δεν υπηρετώ επειδή είμαι σε άδεια επαπειλούμενης κύησης.Δεν έχω δικαίωμα μετάθεσης λόγω διετίας σωστά;Του χρόνου τον Νοέμβριο θα έχω;Επίσης αν ήμουν στο σχολείο φέτος θα κάλυπτα λειτουργικό κενό.Πρέπει να κάνω αίτηση για να πάρω οργανική;;Και τώρα ποιά μόρια παίρνω;;Sorry για τις πολλές ερωτήσεις..
για να μην πω για τα ίδια και τα ίδια δικαιολογητικά που μας ζητάνε 2 φορές το χρόνο(αν χρειαστεί και αίτηση για απόσπαση)
πάρε στη κα Γράψα ή τον κο. Κονδύλη που είναι πιο παλιοί εκεί να στο πούνε σίγουρα ( τα τηλέφωνά τους αναγράφονται στην εγκύκλιο - απλά θέλει υπομονή )
Παράθεση από: geofun στις Νοεμβρίου 14, 2011, 04:10:21 pmγια να μην πω για τα ίδια και τα ίδια δικαιολογητικά που μας ζητάνε 2 φορές το χρόνο(αν χρειαστεί και αίτηση για απόσπαση) Ας σημειωθει οτι πραγματικοτητες τυπου παιδια, βιολια, σκυλια, εγγαμος βιος (ανθοσπαρτος) και συμπαρομαρτουντα φανταζουν αυτονοητες και σταθερες για τον καθημερινο ανθρωπο μεχρις οτου καταπεσουν απο τη φθοροποιο ροη του χρονου που ειναι αδηριτη.
καμία ενημέρωση για τα κενά δε θα υπάρξει;;;δεν ξέρω με τι σειρά να βάλω τις περιοχές και ποιες να βάλω;;μπορεί να βάλω 15 περιοχές και καμία να μη βγάλει κενόγιατι δεν πιέζουν τις διευθυνσεις να βγάλουν από τωρα μια εκτίμηση για τα οργανικά κενα;;;;με 900 ευρώ ( και ποιος ξέρει πόσο λογότερα ακόμα) και μακριά από το σπίτι (νοικι, κ.τλ.) πως θα βγούμε ΠΈΡΑ