0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rublev στις Νοεμβρίου 16, 2011, 04:38:42 pmΟπως τα θέτει η bitch είναι.Θέλουν να χτυπήσουν τις οργανικές και αυτό φαίνεται.Σε όλες τις ειδικότητες εκτός των ΠΕ 02,03,04.Ας έχουμε υπόψη όμως και την παράμετρο πως από του χρόνου οι μεταθέσεις θα μονοπωλούνται ουσιαστικά από όσους γυρίζουν από την τριετία (διπλασιασμός μορίων τελευταίου έτους).Μου φαίνεται ότι δεν έχετε καταλάβει κάτι... Θα γυρίζει ποιος από που;.... Για να γυρίζει σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα πηγαίνει στη θέση του. Εδώ μιλάμε για εφεδρείες και κάποιοι φαντάζονται διορισμούς... Περικοπές, συγχωνεύσεις, "εξορθολογισμός"(λέξη καραμέλα...) παντός είδους θα γίνουν, διορισμοί δε θα γίνουν σε καμιά περίπτωση... Οπότε.... μην το πολυζαλίζετε... ό,τι κάτσει...Εν τέλει... τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει πληθωρισμός μορίων στις βάσεις.... αν υπάρχουν θέσεις για να βγουν βάσεις...
Οπως τα θέτει η bitch είναι.Θέλουν να χτυπήσουν τις οργανικές και αυτό φαίνεται.Σε όλες τις ειδικότητες εκτός των ΠΕ 02,03,04.Ας έχουμε υπόψη όμως και την παράμετρο πως από του χρόνου οι μεταθέσεις θα μονοπωλούνται ουσιαστικά από όσους γυρίζουν από την τριετία (διπλασιασμός μορίων τελευταίου έτους).
όσοι είχαν οργανική και δεν άλλαξαν βάζουν ΜΟΝΟ τη φετινή υπηρέτηση ( δηλ. απο 1/9 ως 31/8)
Παράθεση από: eva92 στις Νοεμβρίου 16, 2011, 10:20:16 pmΔιάβασα την εγκύκλιο και όλες τις σελίδες του τόπικ, προσπαθώντας να βρω τα δικαιολογητικά που χρειάζεται μια αίτηση. Είμαι διορισμένη το '10 και άρα θα κάνω μόνο αίτηση οριστικής τοποθέτησης. Από ό,τι είδα χρειάζεται: 1)βεβαίωση προυπηρεσίας (την παίρνουμε από το σχολείο μας);2 πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.Χρειαζόμαστε κάτι άλλο για την οριστική τοποθέτηση. Πήρα τηλ τη ΔΔΕ και μου είπαν να διαβάσω την εγκύκλιο, αλλά από την εγκύκλιο δεν έβγαλα άκρη για τα δικαιολογητικά. Αν κάποιος ξέρει, ασ βοηθήσει...διάβασε εδώ - το συνημμένο έγγραφο, νομίζω τα γράφει καλά: http://dide.ait.sch.gr/?q=node/532#attachmentsΠαράθεση από: topsy στις Νοεμβρίου 16, 2011, 10:03:15 pmΑντιθετα ξεκινησε για τους διοικητικους. Η προισταμενη διοικητικου σε εμας απο το τελος του μηνα θεωρειται εφεδρη και φευγει εν μεσω διαδικασιας μεταθεσεων!πάντως, αυτή η εφεδρεία με το έτσι θέλω με μοναδικό κριτήριο τα χρόνια υπηρεσίας και την ηλικία, πραγματικά θα απογυμνώσει τον δημόσιο τομέα από πολλά ικανά στελέχη του. Υπάρχουν ένα σωρό άχρηστοι και χαραμοφάηδες...από αυτούς θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει.... Παράθεση από: katerina76 στις Νοεμβρίου 16, 2011, 10:18:03 pmσυγνωμη όχι ότι ζω σε άλλη χώρα και δε βλέπω τα χάλια μας αλλα μη τρελαθουμε τωρα ότι κινδυνευουν να απολυθουν οσοι δεν εχουν οργανικη. και στην τελικη ας πάρουμε την κάθε μερα οπως ξημερωνει με τα ασχημα και τα καλά της. κατερινάκι - όσοι βγήκαν σε εφεδρεία είχαν ΟΛΟΙ τους οργανική! Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει με όσους ΔΕΝ έχουν; Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη λογική! Εντάξει, σαφώς να πάρουμε την κάθε μέρα όπως ξημερώνει - εννοείται αυτό δεν το συζητώ - αλλά αν μπορούμε να καλύψουμε και τα νώτα μας, ε ας το κάνουμε.
Διάβασα την εγκύκλιο και όλες τις σελίδες του τόπικ, προσπαθώντας να βρω τα δικαιολογητικά που χρειάζεται μια αίτηση. Είμαι διορισμένη το '10 και άρα θα κάνω μόνο αίτηση οριστικής τοποθέτησης. Από ό,τι είδα χρειάζεται: 1)βεβαίωση προυπηρεσίας (την παίρνουμε από το σχολείο μας);2 πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.Χρειαζόμαστε κάτι άλλο για την οριστική τοποθέτηση. Πήρα τηλ τη ΔΔΕ και μου είπαν να διαβάσω την εγκύκλιο, αλλά από την εγκύκλιο δεν έβγαλα άκρη για τα δικαιολογητικά. Αν κάποιος ξέρει, ασ βοηθήσει...διάβασε εδώ - το συνημμένο έγγραφο, νομίζω τα γράφει καλά: http://dide.ait.sch.gr/?q=node/532#attachments
Αντιθετα ξεκινησε για τους διοικητικους. Η προισταμενη διοικητικου σε εμας απο το τελος του μηνα θεωρειται εφεδρη και φευγει εν μεσω διαδικασιας μεταθεσεων!
συγνωμη όχι ότι ζω σε άλλη χώρα και δε βλέπω τα χάλια μας αλλα μη τρελαθουμε τωρα ότι κινδυνευουν να απολυθουν οσοι δεν εχουν οργανικη. και στην τελικη ας πάρουμε την κάθε μερα οπως ξημερωνει με τα ασχημα και τα καλά της.
και μια ερώτηση γελοία αλλά καμιά φορά από το φόβο μας να τα κάνουμε όλα σωστά, χάνουμε την κρίση μας: το πιστοποιητικό εντοπιότητας και συνυπηρετήσης το υποβάλλουμε όταν μας ενδιαφέρει η μετάθεση στην περιοχή της εντοπιότητας ή της μετάθεσης; Διαφορετικά είναι περιττό. Εγώ π.χ. που ενδιαφέρομαι για οριστική τοποθέτηση σε περιοχή που ούτε εντοπιότητα έχω ούτε συνυπηρέτηση, δεν τα υποβάλλω, σωστά;;;;