0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: soul στις Νοεμβρίου 12, 2011, 09:23:26 amΠαράθεση από: knaison στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:50:34 amΑς μας πει κάποιος συνάδελφος που είναι αποσπασμένος σε ΔΔΕ... το πιστοποιητικό εντοποιότητας το αναζητά αυτεπάγγελτα η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υποβάλλουμε την αίτηση ή το προσκομίζουμε εμείς?Καλό είναι όποιος δεν είναι σίγουρος να μην απαντήσει. Να απαντήσει κάποιος που έιναι σίγουρος 100%.Εμεις το προσκομίζουμε!!!η εγκύκλιος ανφέρει ότι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα αναζητούν αυτεπάγγελτα οι δ/νσεις εκπ/σης...Ωστόσο, αν μπορείτε να τα προσκομίσετε οι ίδιοι θα είναι πολύ καλύτερο και εγκυρότερο γιατί α. τα έγγραφα αυτά δεν έρχονται αμέσως απο τους δήμους. β. μπορεί στο δρόμο να χαθούν ( ακόμα και κατά την πρωτοκόλλησή τους.... αν ας πούμε ζητάμε ταυτόχρονα πιστοποιητικά οικογ. κατάστασης εγώ που έχω τις μεταθέσεις και ο Χ που έχει τα φροντιστήρια και επίσης τα αναζητά αυτά τα στοιχεία υπηρεσιακά και έρθει ένα έγγραφο που αφορά τον Α εκπ/κό αλλά δοθεί κατά λάθος ή εκ παραδρομής στον άλλο συνάδελφο κι εκείνος ξεχάσει ή μέσα στην πρεμούρα της δουλειάς δεν μου το δώσει εγκαίρως... άντε να ψάχνεις τι έγινε...επιπρόσθετα η αίτηση δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί αν δεν έχουμε τα επίσημα έγγραφα στα χέρια μας επομένως δεν μπορούμε να περάσουμε μόρια εντοπιότητας και γάμου- τέκνων αν δεν έχουμε τα χαρτιά αυτά. Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό για εμάς τους χειριστές ως ένα διάστημα. Αν ως τότε δεν έχουν έρθει τα χαρτιά δεν μπορούμε να περάσουμε και τα μόρια. και μη βιαστείτε να μου πείτε πως "υποβάλεις υπεύθυνη δήλωση ότι θα προσκομίσεις τα δικαιολογητικά όταν αυτά εκδοθούν" γιατί αυτή την υπεύθυνη δήλωση την υποβάλουν οι ενδ/νοι εκπ/κοι και όχι οι χειριστές του datacenter. όπως και να χει πάντως, η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να προβεί στην αυτεπάγγελτη αναζήτηση των δικαιολογητικών. Τώρα αν έρθουν εγκαίρως είναι άλλο ζήτημα.. αν πάντως μπορείτε να βοηθήσετε την κατάσταση, θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα.
Παράθεση από: knaison στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:50:34 amΑς μας πει κάποιος συνάδελφος που είναι αποσπασμένος σε ΔΔΕ... το πιστοποιητικό εντοποιότητας το αναζητά αυτεπάγγελτα η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υποβάλλουμε την αίτηση ή το προσκομίζουμε εμείς?Καλό είναι όποιος δεν είναι σίγουρος να μην απαντήσει. Να απαντήσει κάποιος που έιναι σίγουρος 100%.Εμεις το προσκομίζουμε!!!
Ας μας πει κάποιος συνάδελφος που είναι αποσπασμένος σε ΔΔΕ... το πιστοποιητικό εντοποιότητας το αναζητά αυτεπάγγελτα η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υποβάλλουμε την αίτηση ή το προσκομίζουμε εμείς?Καλό είναι όποιος δεν είναι σίγουρος να μην απαντήσει. Να απαντήσει κάποιος που έιναι σίγουρος 100%.
Παράθεση από: jak_13 στις Δεκεμβρίου 02, 2011, 01:04:16 amΆλλο η αναζήτηση πιστοποιητικών και άλλο η ισχύς τους. Αυτό που έγραψα ισχύει!φίλε μου δεν αναφέρομαι στην ισχύ των πιστοποιητικών... αυτό που λες ισχύει και συμφωνώ.Αναφέρθηκα σε αυτά που γράφει σε ερώτησή μου η bitch για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση, που λέει ότι καλό είναι να την αποφεύγουμε γιατί μπορεί να χαθούν τα χαρτιά από την αλληλογραφία των υπηρεσιών.
Άλλο η αναζήτηση πιστοποιητικών και άλλο η ισχύς τους. Αυτό που έγραψα ισχύει!
Για ενημέρωση όλων των συναδέλφων: οι δευτεροβάθμιες έχουν αρχίσει να αναρτούν στις ιστοσελίδες τους τα μόρια όσων έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεση (πχ το έχει κάνει η Ροδόπη, η Χίος και κάποιες ακόμη).
Επειδη πολλοι αλλοι νομοι δεν βγαλαν μορια, υπαρχει καποια ενημερωση μεχρι ποτε περιμενουμε να βγουν τα μορια εκπαιδευτικων;