0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν υπάρχει κάτι τέτοιο έχει καλώς - αλλιώς ένα αντίγραφο απο το βιβλιο ενσήμων του εργοδότη - που σίγουρα θα έχει κατατεθεί στο ίκα. Εκεί φαίνεται η ημερομηνία πρόσληψης αλλά και τα στοιχεία του εργοδότη.
Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 12, 2012, 09:36:01 pmαν υπάρχει κάτι τέτοιο έχει καλώς - αλλιώς ένα αντίγραφο απο το βιβλιο ενσήμων του εργοδότη - που σίγουρα θα έχει κατατεθεί στο ίκα. Εκεί φαίνεται η ημερομηνία πρόσληψης αλλά και τα στοιχεία του εργοδότη.Μια ερώτηση και απο μένα για να πάρει κανεις τα μόρια της συνυπηρέτησης πρέπει ο/η σύζυγος να εργάζεται σε δημόσιο φορέα;και πόσα είναι αυτά τα μόρια ;είναι αυτά τα 4 του΄γάμου;;
συμφωνώ και εγώ μαζί σου bitch για αυτά που είπες για τα μουσικά . Εννούσα και γω ότι δεν λαμβάνονται υπόψιν τα μόρια των κανονικών σχολείων με την έννοια ότι είναι δύσκολο να προκύψει απόλυτη ισοβαθμία αλλά σίγουρα αν υπάρξει θα μετρήσει και αυτό.
Σωστό αυτό που λες. Τα μόρια χρησιμοποιούνται μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ισοψηφία .Ουσιαστικά ούτε η επιτροπή συμφωνεί άτυπα σε κάτι. Αν δεις τη λίστα με τα προσόντα που υπάρχει στην αίτηση των μουσικών αυτή "πάει" ιεραρχικά. Αν λοιπόν υπάρχουν πχ δύο υποψήφιοι για το ίδιο μουσικό σχολείο που έχουν πχ το ίδιο προσόν Νο3 και την ίδια ακριβώς διδακτική προϋπηρεσία τότε και μόνο τότε η επιτροπή καταφεύγει στα μόρια...αν και από όσο εγώ τουλάχιστον ξέρω δεν έχει χρειαστεί ποτέ ως τώρα.
Ναι, ισχύει. Πρέπει να έχει τουλάχιστον πενταετή διδακτική προϋπηρεσία (ασχετα με το πόση έχεις συνολικά) μέχρι το τέλος Αυγούστου του 2012