0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gmtn3etiams στις Απριλίου 10, 2012, 08:27:13 pmΟι μεταθεσεις γινονται στα οργανικα κενα ετσι?Τοτε γιατι στην περιοχη που δουλευω ενω δεν ειχε βγαλει κενα για φυσικο, εμφανιστηκε ατομο που πηρε μεταθεση?Στην περιοχή όπου ζητούσα μετάθεση έδωσαν 2 κενά για την ειδικότητά μου, αλλά δεν πήραν κανένα.... (επιπλέον έφυγε και ένα άτομο με μετάθεση). Τηλεφώνησα στο υπουργείο κράτησαν τα στοιχεία μου και ακόμα περιμένω την απάντηση......
Οι μεταθεσεις γινονται στα οργανικα κενα ετσι?Τοτε γιατι στην περιοχη που δουλευω ενω δεν ειχε βγαλει κενα για φυσικο, εμφανιστηκε ατομο που πηρε μεταθεση?
αντι να τα βαλουμε με αυτους που πραγματικα μας οδηγουν σε νευρικο κλονισμό - το υπουργειο μας και οι συνδικαλιστες μας- καθόμαστε και μαλωνουμε μεταξυ μας και θεωρουμε το μεγαλυτερο μας προβλημα τους πολυτεκνους, που θελει μεγαλα κοτσια να κανεις 4 παιδια και σιγα το επιδομα που παιρνεις, και τους αναπηρους ή τους εχοντες παιδια με αναπηρια που είναι πραγματικα ηρωες!αλλου είναι το πραγματικο μας προβλημα!!!αλλα μια ζωη βγαζουμε τα ματια μας μεταξυ μας και αυτοι που ευθυνονται για ολα το παιζουν συνδικαλιστες!
Πάντως φέτος στο σύστημα των μεταθέσεων λειτούργησαν οι ¨καραμπόλες",δηλ. φεύγοντας κάποιος απο 1περιοχή, πήγαινε άλλος,οπότε όσοι ισχυρίζεστε ότι δεν υπήρχε κενό στην περιοχή σας ελέγξτε μήπως έφυγε κάποιος και δημιουργήθηκε στην πορεία και έτσι ήρθε άτομο με μετάθεση.Γνωρίζω συνάδελφο από το σχολείο μου που μετατέθηκε κατ'αυτο τον τρόπο στην πρωτη του επιλογή,ενω όταν βγηκαν τα κενά της περιοχής, είχε απογοητευθεί.