0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως φέτος στο σύστημα των μεταθέσεων λειτούργησαν οι ¨καραμπόλες",δηλ. φεύγοντας κάποιος απο 1περιοχή, πήγαινε άλλος,οπότε όσοι ισχυρίζεστε ότι δεν υπήρχε κενό στην περιοχή σας ελέγξτε μήπως έφυγε κάποιος και δημιουργήθηκε στην πορεία και έτσι ήρθε άτομο με μετάθεση.Γνωρίζω συνάδελφο από το σχολείο μου που μετατέθηκε κατ'αυτο τον τρόπο στην πρωτη του επιλογή,ενω όταν βγηκαν τα κενά της περιοχής, είχε απογοητευθεί.
Καλο βραδυΔεν μπορω να απολαυσω τις μερες στο σπιτι μου, οσο σκεφτομαι οτι θα περασω αλλη μια χρονια απο τη ζωη μου εκει (τουλαχιστον μια) Ετσι μουρχεται να τα παρατησω.
Παράθεση από: gmtn3etiams στις Απριλίου 10, 2012, 11:29:13 pmΚαλο βραδυΔεν μπορω να απολαυσω τις μερες στο σπιτι μου, οσο σκεφτομαι οτι θα περασω αλλη μια χρονια απο τη ζωη μου εκει (τουλαχιστον μια) Ετσι μουρχεται να τα παρατησω.Σκέψου ότι μαζί με σένα είμαστε 12.422 άνθρωποι που δεν μπορέσαμε να μετακινηθούμε εκεί που θέλαμε. Ψυχραιμία και αυτό αφορά όλους μας. Δεν μας φταίνε αυτοί που πήραν μετάθεση ή οι ειδικές κατηγορίες, φταίει που είναι μικρός ο αριθμός των μεταθέσεων και που γι αυτό φταίνε τα σκοτεινά και α-λογα (παράλογα) μυαλά των υπεύθυνων.
Παράθεση από: geochem στις Απριλίου 10, 2012, 10:49:15 pmφρίκη ε; ωραία αντιμετώπισηΔε το ηξερα αγαπητε οτι πρεπει να ζητησω την αδεια σου για το πως θα εκφραστω.Μπορω να επιχειρηματολογησω γιατι ειναι φρικη για μια μαμα με ενα νηπιο μακρια απο τον αντρα της και απο γιατρους κλπ κλπ αλλα δεν εχω ορεξη
φρίκη ε; ωραία αντιμετώπιση
Προσωπικά μου είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να σκεφτώ για του χρόνου. Έχω μπροστά μου περίπου 12 μήνες που πρέπει να αντιμετωπίσω για να την βγάλω "καθαρή" πάνω σε μια βραχονησίδα (για 5η χρονιά) στην εντελώς αντίθετη πλευρά από εκεί που είναι το σπίτι μου και οι δικοί μου άνθρωποι. Κάθε πράγμα λοιπόν στον καιρό του τώρα πρέπει να ανασυνταχθώ και να αντέξω γιατί το οφείλω στον εαυτό μου και στους δικούς μου ανθρώπους.