*

Αποστολέας Θέμα: Τα ιδιαίτερα τιμωρούνται μέχρι και με παύση  (Αναγνώστηκε 21594 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Τα ιδιαίτερα τιμωρούνται μέχρι και με παύση
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:06:55 pm »
panos2 θα αμοιβεσαι με ζαρζαβατικα, καμια σπανακοπιτα κτλ κτλ; ;D ;D ;D ;D
αντε να σε πιασει το σδοε να τρως τη σπανακοπιτα ;D ;D ;D την εκατσες

σσσστ!...  ::)

Έχω  μια ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος ΜΙΑ περίπτωση μόνιμου εκπαιδευτικού που να απολύθηκε επειδή έκανε ιδιαίτερα ή ΜΙΑ περίπτωση αδιοριστου εκπαιδευτικού που πλήρωσε τσουχτερό πρόστιμο, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις...  :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:28:39 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:07:06 pm »

Έχω  μια ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος ΜΙΑ περίπτωση μόνιμου εκπαιδευτικού που να απολύθηκε επειδή έκανε ιδιαίτερα ή ΜΙΑ περίπτωση αδιοριστου εκπαιδευτικού που πλήρωσε τσουχτερό πρόστιμο, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις...  :-\

Περίπτωση αδιόριστου ανέφερα!
Αυτός που ειδοποίησε τον διορισμένο.....

Επίσης, να πω ότι σε άλλη περιοχή, μετά από καταγγελία, με εντολή εισαγγελέα άνοιξαν λογαριασμό καθηγήτριας, γνωστής για τα ιδιαίτερα που έκανε.
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:08:44 pm »

Επίσης, να πω ότι σε άλλη περιοχή, μετά από καταγγελία, με εντολή εισαγγελέα άνοιξαν λογαριασμό καθηγήτριας, γνωστής για τα ιδιαίτερα που έκανε.

Αποσυνδεδεμένος TEO FYSIKOS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:27:08 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:28:39 »

Αποσυνδεδεμένος TEO FYSIKOS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:31:24 pm »
Εγώ έχω βοηθήσει παιδάκι φίλης που έγραφε διαγώνισμα την άλλη μέρα και δεν της πήρα λεφτά εννοείται (και είμαι και αδιοριστη)..Το ιδιο μπορει να συμβει και σε διορισμενο, να βοηθησει ενα δικο του παιδι χωρις χρηματα. Ειτε ειναι αληθεια ειτε ψεματα αντε αποδειξε το!
ακριβώς άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. το ΣΔΟΕ δεν δέχεται ότι δεν πήρες χρήματα. με την ίδια λογική θα μπορούσε και ένας καταστηματάρχης να ισχυριστεί ότι ο πελάτης δεν πλήρωσε αλλά του το έκανε δώρο γιατί είναι γνωστός. αν σε ποιάσον να κάνεις μάθημα την πάτησες πήρες δεν πήρες χρήμτα. αν πάλι προλάβεις και μαζέψεις βιβλία σημειώσεις και κάθεσε στο σαλόνι μπορείς να ισχυριστείς ότι είναι γνωστοί και ήρθες επίσκεψη.

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:35:34 pm »
απ' ότι ξέρω απαγορεύονται τα μαθήματα ακόμα και χωρίς χρήματα. έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει.

και γω ξέρω αλληλοκαρφώματα μονίμων. Ωραιες πλάκες....
κάτι τέτοια μ΄αρέσουν πολύ... αρκεί να μην την πληρώνουν οι φουκαράδες..

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 07:09:19 pm »

μη λες τετοια. και χθες καπως ετσι ξεκινησε και πιασαμε τα κοτοπουλα και τα κολοκυθια.
γιατι ομως σβηστηκε και η αγγελια μου? αφου σοβαρολογουσα!!! μαλιστα κολλησα και χαρτι στο φουρνο της γειτονιας!  ::)
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 07:55:33 pm »
Παρακολούθησα τη συζήτηση τυχαία και..απορώ..Σε ένα κράτος λαμογιών, παράνομων νομιμοποιήσεων, διεφθαρμένων δικαστικών, πολιτικών, αστυνομικών, γιατρών αυτό μας πείραξε??????? Ο κάθε φουκαράς που κάνει ιδιαίτερα?? Ας μην υπήρχαν 100000 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, ας μην διορίζονταν τα βύσματα με τις προυπηρεσίες, ΟΑΕΔ κτλ, ας απολύονταν πολλοί κάφροι που ξύνονται στην αίθουσα και αναγκάζουν τα φροντιστήρια να καλύψουν την ύλη του σχολείου κι ας αφήσουμε τα φουκαράκια να βγάζουν το ψωμάκι τους..Γιατί κοιτάμε πάντα το δέντρο και όχι το δάσος????

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:59:25 pm »

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:06:35 pm »

Αποσυνδεδεμένος gf

• Πλήρες μέλος
  • Γηράσκω αεί διδάσκων
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:27:25 pm »
Παράθεση
το ΣΔΟΕ δεν δέχεται ότι δεν πήρες χρήματα. με την ίδια λογική θα μπορούσε και ένας καταστηματάρχης να ισχυριστεί ότι ο πελάτης δεν πλήρωσε αλλά του το έκανε δώρο γιατί είναι γνωστός.
Οι μόνοι τρόπος να τεκμηριωθεί ότι κάποιος πήρε χρήματα είναι επ' αυτοφόρω ή με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Όσο για τον καταστηματάρχη, με το γράμμα του νόμου αν θέλει να κάνει δώρο, πρέπει να κάνει δώρο τα χρήματα αλλά να κόψει την απόδειξη.

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:39:56 pm »
Θα πρέπει να τον πιάσουν την ώρα που πληρώνεται (με τα λεφτα στο χέρι) γιατί αν τον πιάσουν απλά να κάνει μάθημα μπορεί να πει ότι το παιδί είναι μαθητής του στο σχολείο ή γνωστός ή συγγενής ή ό,τι άλλο θέλει και ότι τον βοηθάει λίγο σε κάτι ασκησούλες αφιλοκερδώς βεβαίως!

Έχω πει για συγκεκριμένη περίπτωση γνωστού μου που τον βρήκαν σε σπίτι. ΔΕΝ έκανε μάθημα, απλά καθόταν στον καναπέ. Δεν είχε ούτε βιβλία έξω, ούτε τίποτα.
Είχε γίνει καταγγελία από φροντιστή στο ΣΔΟΕ, τον παρακολουθούσαν επί μία εβδομάδα, έμαθαν το πρόγραμμα του, οπότε ένα ωραίο απόγευμα, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού όπου έκανε μάθημα (ο ίδιος είχε ειδοποιηθεί 5 λεπτά πιο μπροστά από κάποιον άλλο συνάδελφο του, αδιόριστο, που επίσης τον έπιασαν, αλλά πήγε μόνο για φορολογική παράβαση καθώς δεν έδινε αποδείξεις).. Μπήκαν μέσα στο σπίτι μαζί με εισαγγελέα και προσπαθούσαν να κάνουν το παιδί να τους πει ότι το έκανε μάθημα (ναι το παιδί!!!). Οι γονείς έλειπαν, και όταν ήρθαν προσπάθησαν να τους κάνουν και αυτούς να πουν ότι έκανε μάθημα.
Τελικά, δεν μπόρεσαν να αποδείξουν ότι έκανε μάθημα. Παρ' όλ' αυτά τον πήγαν στο δικαστήριο για φορολογική παράβαση (ΣΔΟΕ) και παρενέβη και η υπηρεσία και πέρασε ΕΔΕ.
Αθωώθηκε, μεν, αλλά ξόδεψε τόσα χρήματα σε δικηγόρους και ήταν τόση η συναισθηματική (και όχι μόνο) πίεση......

Για την ιστορία δεν ξανάκανε ιδιαίτερα!
Tι λέτε, ρε παιδιά;! Κάνουν και παρακολουθήσεις; Στραβώθηκαν να τις κάνουν σε πολύ πιο σημαντικές υποθέσεις!
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:44:36 pm »
Επειδή είμαι τελευταία υπέρ της ανταλλαγής προιόντων και υπηρεσιών, χωρίς την συμμετοχή χρημάτων, σκέφτομαι για του χρόνου να ψάξω να βρω συνάδελφο αγγλικών με παιδιά που θα κάνει ιδιαίτερο αγγλικά στην κόρη μου και εγώ θα προσφέρω σαν ανταλλαγή ιδιαίτερα μαθήματα θετικών μαθημάτων ή γερμανικών...
Το ίδιο θα επιδιώξω με μαθήματα μουσικής, γιόγκα για εμένα (για να χαλαρώσουμε λιγο, γιατί είμαστε τελευταία πολύ τσιτωμένοι...)  κλπ...
Δεν πιστεύω να υπάρχει παρανομία και σ' αυτή την ανταλλαγή υπηρεσιών και να κινδυνεύσω με παύση, όταν θα διοριστώ; :P  ::) :(

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:47:38 pm »
απ' ότι ξέρω απαγορεύονται τα μαθήματα ακόμα και χωρίς χρήματα. έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει.

και γω ξέρω αλληλοκαρφώματα μονίμων. Ωραιες πλάκες....
κάτι τέτοια μ΄αρέσουν πολύ... αρκεί να μην την πληρώνουν οι φουκαράδες..
Δεν μιλάτε σοβαρά, έτσι;
Δηλαδή άμα κάνεις μάθημα απλά για να βοηθήσεις κάποιο παιδί φίλου ή συγγενή ή το ...παιδί σου (εννοείται χωρίς λεφτά), κινδυνεύεις;!
Παρακαλώ πολύ να μου πείτε πού είναι γραμμένο πάλι αυτό!
Να ξέρουμε τι μας γίνεται!

Είπα και γω, ιδιαίτερα δεν κάνω αφού υπογράφω τη ρημάδα τη σύμβαση,
άσε που και να έκανα (άνευ σύμβασης), θα έκανα έναρξη στην Εφορία, ως νομοταγής βλάκας που είμαι, (έχω δεν έχω ανάγκη),
αλλά όχι και να μην μπορώ να βοηθήσω το ...παιδί μου, που λέει ο λόγος! Ρε, τι ακούω βραδιάτικα!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:50:56 pm από Joanna Bear »
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182626
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)