0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
panos2 θα αμοιβεσαι με ζαρζαβατικα, καμια σπανακοπιτα κτλ κτλ; αντε να σε πιασει το σδοε να τρως τη σπανακοπιτα την εκατσες
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:52:21 pmpanos2 θα αμοιβεσαι με ζαρζαβατικα, καμια σπανακοπιτα κτλ κτλ; αντε να σε πιασει το σδοε να τρως τη σπανακοπιτα την εκατσεςσσσστ!... Έχω μια ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος ΜΙΑ περίπτωση μόνιμου εκπαιδευτικού που να απολύθηκε επειδή έκανε ιδιαίτερα ή ΜΙΑ περίπτωση αδιοριστου εκπαιδευτικού που πλήρωσε τσουχτερό πρόστιμο, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις...
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:06:55 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:52:21 pmpanos2 θα αμοιβεσαι με ζαρζαβατικα, καμια σπανακοπιτα κτλ κτλ; αντε να σε πιασει το σδοε να τρως τη σπανακοπιτα την εκατσεςσσσστ!... Έχω μια ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος ΜΙΑ περίπτωση μόνιμου εκπαιδευτικού που να απολύθηκε επειδή έκανε ιδιαίτερα ή ΜΙΑ περίπτωση αδιοριστου εκπαιδευτικού που πλήρωσε τσουχτερό πρόστιμο, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις... Περίπτωση αδιόριστου ανέφερα! Αυτός που ειδοποίησε τον διορισμένο.....Επίσης, να πω ότι σε άλλη περιοχή, μετά από καταγγελία, με εντολή εισαγγελέα άνοιξαν λογαριασμό καθηγήτριας, γνωστής για τα ιδιαίτερα που έκανε.
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:07:06 pmΠαράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:06:55 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:52:21 pmpanos2 θα αμοιβεσαι με ζαρζαβατικα, καμια σπανακοπιτα κτλ κτλ; αντε να σε πιασει το σδοε να τρως τη σπανακοπιτα την εκατσεςσσσστ!... Έχω μια ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος ΜΙΑ περίπτωση μόνιμου εκπαιδευτικού που να απολύθηκε επειδή έκανε ιδιαίτερα ή ΜΙΑ περίπτωση αδιοριστου εκπαιδευτικού που πλήρωσε τσουχτερό πρόστιμο, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις... Περίπτωση αδιόριστου ανέφερα! Αυτός που ειδοποίησε τον διορισμένο.....Επίσης, να πω ότι σε άλλη περιοχή, μετά από καταγγελία, με εντολή εισαγγελέα άνοιξαν λογαριασμό καθηγήτριας, γνωστής για τα ιδιαίτερα που έκανε.
Εγώ έχω βοηθήσει παιδάκι φίλης που έγραφε διαγώνισμα την άλλη μέρα και δεν της πήρα λεφτά εννοείται (και είμαι και αδιοριστη)..Το ιδιο μπορει να συμβει και σε διορισμενο, να βοηθησει ενα δικο του παιδι χωρις χρηματα. Ειτε ειναι αληθεια ειτε ψεματα αντε αποδειξε το!
Επίσης, να πω ότι σε άλλη περιοχή, μετά από καταγγελία, με εντολή εισαγγελέα άνοιξαν λογαριασμό καθηγήτριας, γνωστής για τα ιδιαίτερα που έκανε.
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:08:44 pmΠαράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:07:06 pmΠαράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:06:55 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:52:21 pmpanos2 θα αμοιβεσαι με ζαρζαβατικα, καμια σπανακοπιτα κτλ κτλ; αντε να σε πιασει το σδοε να τρως τη σπανακοπιτα την εκατσεςσσσστ!... Έχω μια ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος ΜΙΑ περίπτωση μόνιμου εκπαιδευτικού που να απολύθηκε επειδή έκανε ιδιαίτερα ή ΜΙΑ περίπτωση αδιοριστου εκπαιδευτικού που πλήρωσε τσουχτερό πρόστιμο, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις... Περίπτωση αδιόριστου ανέφερα! Αυτός που ειδοποίησε τον διορισμένο.....Επίσης, να πω ότι σε άλλη περιοχή, μετά από καταγγελία, με εντολή εισαγγελέα άνοιξαν λογαριασμό καθηγήτριας, γνωστής για τα ιδιαίτερα που έκανε.
το ΣΔΟΕ δεν δέχεται ότι δεν πήρες χρήματα. με την ίδια λογική θα μπορούσε και ένας καταστηματάρχης να ισχυριστεί ότι ο πελάτης δεν πλήρωσε αλλά του το έκανε δώρο γιατί είναι γνωστός.
Παράθεση από: claire_t στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 02:46:18 pmΘα πρέπει να τον πιάσουν την ώρα που πληρώνεται (με τα λεφτα στο χέρι) γιατί αν τον πιάσουν απλά να κάνει μάθημα μπορεί να πει ότι το παιδί είναι μαθητής του στο σχολείο ή γνωστός ή συγγενής ή ό,τι άλλο θέλει και ότι τον βοηθάει λίγο σε κάτι ασκησούλες αφιλοκερδώς βεβαίως!Έχω πει για συγκεκριμένη περίπτωση γνωστού μου που τον βρήκαν σε σπίτι. ΔΕΝ έκανε μάθημα, απλά καθόταν στον καναπέ. Δεν είχε ούτε βιβλία έξω, ούτε τίποτα.Είχε γίνει καταγγελία από φροντιστή στο ΣΔΟΕ, τον παρακολουθούσαν επί μία εβδομάδα, έμαθαν το πρόγραμμα του, οπότε ένα ωραίο απόγευμα, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού όπου έκανε μάθημα (ο ίδιος είχε ειδοποιηθεί 5 λεπτά πιο μπροστά από κάποιον άλλο συνάδελφο του, αδιόριστο, που επίσης τον έπιασαν, αλλά πήγε μόνο για φορολογική παράβαση καθώς δεν έδινε αποδείξεις).. Μπήκαν μέσα στο σπίτι μαζί με εισαγγελέα και προσπαθούσαν να κάνουν το παιδί να τους πει ότι το έκανε μάθημα (ναι το παιδί!!!). Οι γονείς έλειπαν, και όταν ήρθαν προσπάθησαν να τους κάνουν και αυτούς να πουν ότι έκανε μάθημα.Τελικά, δεν μπόρεσαν να αποδείξουν ότι έκανε μάθημα. Παρ' όλ' αυτά τον πήγαν στο δικαστήριο για φορολογική παράβαση (ΣΔΟΕ) και παρενέβη και η υπηρεσία και πέρασε ΕΔΕ. Αθωώθηκε, μεν, αλλά ξόδεψε τόσα χρήματα σε δικηγόρους και ήταν τόση η συναισθηματική (και όχι μόνο) πίεση......Για την ιστορία δεν ξανάκανε ιδιαίτερα!
Θα πρέπει να τον πιάσουν την ώρα που πληρώνεται (με τα λεφτα στο χέρι) γιατί αν τον πιάσουν απλά να κάνει μάθημα μπορεί να πει ότι το παιδί είναι μαθητής του στο σχολείο ή γνωστός ή συγγενής ή ό,τι άλλο θέλει και ότι τον βοηθάει λίγο σε κάτι ασκησούλες αφιλοκερδώς βεβαίως!
απ' ότι ξέρω απαγορεύονται τα μαθήματα ακόμα και χωρίς χρήματα. έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει.και γω ξέρω αλληλοκαρφώματα μονίμων. Ωραιες πλάκες....κάτι τέτοια μ΄αρέσουν πολύ... αρκεί να μην την πληρώνουν οι φουκαράδες..