0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη εχω μπερδευτει...ας με διαφωτισει καποιος...διαβαζω συνεχεια οτι καποιοι εχουνε δουλεψει περυσι κ βρισκονται παλι στον πινακα της μηδενικης!!!!!!!!!πως γινεται αυτο???δεν θα πρεπε να ειναι στον πρωτο πινακα??
Συγνώμη για το εις διπλούν του μηνύματος μου.Αλλά ας μιλήσουμε με αριθμούς.. ο μισθός μου καθαρός θα φτάνει το αστρονομικό ποσό των περίπου 600e μηνιαίως και εμείς ως αναπληρωτές πηγαίνουμε στα "κατσάβραχα ως συνήθως. Πείτε μου λοιπόν με τα 600e τι θα μπορέσω να πληρώσω; Το ενοίκιο; Τους λογαριασμούς; Τις μετακινήσεις ή το φαγητό μου; Λυπάμαι βαθιά για την κατάντια μας αλλά ακόμα περισσότερο λυπάμαι που δεν ξεσηκωνόμαστε να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα τόσων ετών...
Κατ' αρχήν καλησπέρα... το "καλή" κατ΄ ευφημισμό προφανώς.Διαβάζω τo forum αρκετό καιρό αλλά αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα. Ούσα αναπληρώτρια πέρυσι παράλληλης στήριξης, φέτος έχω διαγράψει ολοσχερώς όλες τις πιθανότητες να "προσληφθώ". Kάποτε στεναχωριόμουν και με λυπούσε βαθιά η κατάσταση. Δήλωσα το παιδαγωγικό με υψηλό βαθμό πρόσβασης κατόπιν πίεσης των γονέων μου λόγω της γρήγορης επαγγελματικής αποκατάστασης και δείτε που βρίσκομαι τώρα. Με θέση κάτω από το 1800 στον πίνακα οι πιθανότητες είναι μηδαμινές.Έλεγα λυπόμουν που δε θα δουλέψω.. ξέρετε τι λέω τώρα;; ΕΥΤΥΧΩΣ! Σας ρωτάω όλους-ες έσας που ακόμα περιμένετε σαν κοράκια για μια θεσούλα.. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ; ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΜΙΛΑΜΕ;ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΖΟ
Φίλτατη μη ξεχνάς... είμαι και εγώ ανάμεσα σας. Το ύφος μου είναι όπως θα έπρεπε να είναι το καθένα από εμάς, τους δουλοπάροικους που ακόμα τρέφονται από φρούδες ελπίδες. Οι ελπίδες δε θα γεμίσουν τα στομάχια μας.Έξω από τη Wall Street έχει αναπτυχθεί ολόκληρο κίνημα. Στο Υπουργείο παιδείας αυτή τη στιγμή έχει μαζευτεί περισσότερος κόσμος από ποτέ... και εμείς περιμένουμε.. περιμένουμε ΤΙ;;;;;;;;;;;Ξέρεις τι πιστεύω; ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ.
Παράθεση από: RevolutionNow! στις Οκτωβρίου 07, 2011, 03:46:19 pmΦίλτατη μη ξεχνάς... είμαι και εγώ ανάμεσα σας. Το ύφος μου είναι όπως θα έπρεπε να είναι το καθένα από εμάς, τους δουλοπάροικους που ακόμα τρέφονται από φρούδες ελπίδες. Οι ελπίδες δε θα γεμίσουν τα στομάχια μας.Έξω από τη Wall Street έχει αναπτυχθεί ολόκληρο κίνημα. Στο Υπουργείο παιδείας αυτή τη στιγμή έχει μαζευτεί περισσότερος κόσμος από ποτέ... και εμείς περιμένουμε.. περιμένουμε ΤΙ;;;;;;;;;;;Ξέρεις τι πιστεύω; ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ.Περιμένουμε δουλειά!Φέτος τα πράγματα πήγαν δραματικά χάλια, κανείς δεν το περίμενε αυτό.Από του χρόνου, όμως, οι περισσότεροι θα αναζητάμε εργασία από πολύ νωρίς και δεν θα είμαστε πάνω στον υπολογιστή μας. Προσωπικά δεν με θεωρώ "δουλοπάροικο" και ναι, ποτέ δεν προχωρώ με σκυμμένο κεφάλι ούτε περπατώ στα γόνατα!
Θέλουμε δε θέλουμε Δουλοπάροικοι θα λεγόμαστε όταν θα καταπατούν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας μας δουλεύοντας για 600e μηνιαίως. Η αλήθεια πονάει αλλά η αλήθεια είναι η μόνη λύση στο μένος της καθημερινότητας, της ταλαιπωρίας που υφιστάμεθα καθημερινά...ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΣΗ, ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ.Είμαι εκπαιδευτικός με απίστευτη όρεξη για προσφορά, λατρεύω τη νέα γενιά αλλά δε θα με γαμ..νε και θα λέω Ευχαριστώ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. Δηλαδη αν σε καλεσουν δε θα πας?Θα αρνηθεις προσληψη?Καλή συνέχεια στην αναμονή.
Θέλουμε δε θέλουμε Δουλοπάροικοι θα λεγόμαστε όταν θα καταπατούν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας μας δουλεύοντας για 600e μηνιαίως. Η αλήθεια πονάει αλλά η αλήθεια είναι η μόνη λύση στο μένος της καθημερινότητας, της ταλαιπωρίας που υφιστάμεθα καθημερινά...ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΣΗ, ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ.Είμαι εκπαιδευτικός με απίστευτη όρεξη για προσφορά, λατρεύω τη νέα γενιά αλλά δε θα με γαμ..νε και θα λέω Ευχαριστώ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. Καλή συνέχεια στην αναμονή.