0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοριτσια,αγορια, διαφωτιστε με!!σορυ, βγαινω λιγο εξω απο το τοπικ αλλα εχω μια αποριαβλέποντας τους πίνακες με μόρια, αναρωτιέμαι πως γινεται να γράφει πως ατομα που εχουν δουλεψει 1 χρονο έχουν 18.067 μορια, δηλαδη σε 1 χρονο πηραν 18 μορια; ας μου εξηγησει καποιος, παρακαλω vivi κανε υπομονη, καποια στιγμη θα δουλεψεις, σου το ευχομαι και συντομα.
Δυστυχως δεν την εβαλα την παραλληλη και το μετανιωσα, αλλα τωρα ειναι πλεον αργα..εγω ειμαι γυρω στο 2600, τεραστιος αριθμος πολυ...εσυ εισαι πολυ καλα, μακαρι να σε παρουν τωρα στην δ φαση..εγω τωρα να ελπιζω για του χρονου η του παραχρονου;;;
Δυσκολο να εισαι αισιοδοξη με οσα βλεπεις να γινονται..καλη επιτυχια σε οσες περιμενετε τωρα την δ φαση..
Ελπιζω κ εγω οτι η παραλληλη φετος θα παρει αρκετους.. μια εκτιμηση μπορει να κανει καποιος ποσους θα παρει ακομα? μεχρι στιγμης εχει παρει πε70 144 στην α και 256 περιπου στη β και εχει φτασει μεχρι 890 στον μηδενικης. Ποσους αναμενεται στην γ φαση υπαρχει καμια πληροφορια για αυτο? Εμεις που ειμαστε πανω απο το 1600 δυστυχως ελπιζουμε μονο εκει αφου εχει ανεβει αρκετα στον μηδενικης ..
Καλημέρα Φωτεινούλα! Τα έχω δει από μέρες...Τα είχα δημοσιεύσει κιόλας και άνοιξε η καρδια μου... Θέλω να πιστεύω ότι έκτοτε ιδρύθηκαν κι άλλα τμήματα ΖΕΠ. Η ημερομηνία είναι πριν την έναρξη του σχολικού έτους...