0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jioannio στις Οκτωβρίου 01, 2011, 12:05:50 pmΠαράθεση από: gogapina στις Οκτωβρίου 01, 2011, 11:46:07 amκορίτσια ποιος θα βγάλει πινακάκι?Ναι gogapina έχουν δώσει πινακάκι: http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item569δε φτάνει που με έχει προσπεράσει.... ακόμα έχω σειρά 94!!! άραγε πόσοι από αυτούς έχουν δηλώσει πρώτη επιλογή θεσσαλονίκη?? οεο??
Παράθεση από: gogapina στις Οκτωβρίου 01, 2011, 11:46:07 amκορίτσια ποιος θα βγάλει πινακάκι?Ναι gogapina έχουν δώσει πινακάκι: http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item569
κορίτσια ποιος θα βγάλει πινακάκι?
αλλους νομους δεν εβαλες;
Παράθεση από: kdama στις Οκτωβρίου 01, 2011, 09:53:33 amΚαλό μήνα κορίτσια Κι εγώ ακόμη εδώ...άντε να δούμε Τουλάχιστον ό, τι κι αν γίνει θα βρισκόμαστε εδώ και θα τα λέμε Είναι αδύνατο να καλυφθούν όλα τα κενά και σας το λέω με πλήρη βεβαιότητα. Πέρυσι για πολύ πολύ λίγο δεν με πήραν, παρόλο που τα κενά ήταν εξίσουν πολλά Γι' αυτό οπλιστείτε με θάρρος, υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία...δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας ρίξουν το ηθικό Καλό σαββατοκύριακοΚαλά kdama, η δική σου περίπτωση δεν υπήρχε πέρυσι!! Δεν ήταν απλά για πολύ-πολύ λίγο που δε σε πήραν, ήταν ακόμα πιο τρελό!! Για 1 άτομο! Δλδ, αν η ΙΑ' έπαιρνε 2 άτομα (και όχι 1 που πήρε) θα ήσουν μέσα!! Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση! Φέτος παίζεις με περισσότερες πιθανότητες! Όλα καλά θα σου πάνε!
Καλό μήνα κορίτσια Κι εγώ ακόμη εδώ...άντε να δούμε Τουλάχιστον ό, τι κι αν γίνει θα βρισκόμαστε εδώ και θα τα λέμε Είναι αδύνατο να καλυφθούν όλα τα κενά και σας το λέω με πλήρη βεβαιότητα. Πέρυσι για πολύ πολύ λίγο δεν με πήραν, παρόλο που τα κενά ήταν εξίσουν πολλά Γι' αυτό οπλιστείτε με θάρρος, υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία...δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας ρίξουν το ηθικό Καλό σαββατοκύριακο
Ας ελπίσουμε σε μια ικανοποιητική φάση ΖΕΠ και παράλληλης
H φάση ΖΕΠ είναι για όλους τους νομούς? Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
περιμενουμε και β φαση ειδικησ αγωγησ
Παράθεση από: Ελεάνθη στις Οκτωβρίου 01, 2011, 03:04:54 pm περιμενουμε και β φαση ειδικησ αγωγησΔεν μας επηρεάζουν εμάς πλέον αυτές οι φάσεις. Όσοι ήταν να φύγουν, έφυγαν.
δημητρουλα αυτες οι 8 που ελεγες απο τον πινακα ειδικησ οτι εχουν απομεινει?