0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι κοριτσια? αν σε εχει προσπερασει το συστημα μια η δυο φορες εχεις μετα δικαιωμα στην δ φαση να σε καλεσουν αναπληρωτη?και κατι αλλο εγω που εχω δηλωσει πολλες περιοχες και το κουτακι αν με καλεσουν αναπληρωτρια και για δικους μου λογους δεν θελω να παω στην συγκεκριμενη περιοχη μπορω?αν ναι εχω καποια "ποινη"?ευχαριστω πολυ.....Έχει αλλάξει το σύστημα με τις αρνήσεις των αναπλητωτών. Φέτος εάν αρνηθεις χάνεις αυτήν και τις 2 επόμενες χρονιές. Δεν μπορείς να αλλάξεις την περιοχή που σε καλούν, πρέπει να πας. Διαφορετικά εάν παραιτηθείς έχεις την ποινή που σου ανέφερα πιο πάνω/
Κορίτσια!!!!!!!!!!!!!Τι είναι αυτά;;;;;;Κάθε χρόνο τα ίδια συμβαίνουν και τελικά παίρνουν άτομα!!!!Εσείς ειδικά που είστε σε πολύ καλή θέση έχετε σίγουρη την αναπλήρωση!!!!Έχω βάλει τα πάντα και κουτάκι!Εάν με καλέσουν θα είναι πολύ αργά,αλλά μέσα μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!!Ας κάνουμε θετικές σκέψεις ΟΛΟΙ μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: kalinaki στις Οκτωβρίου 02, 2011, 06:34:13 pmΚορίτσια!!!!!!!!!!!!!Τι είναι αυτά;;;;;;Κάθε χρόνο τα ίδια συμβαίνουν και τελικά παίρνουν άτομα!!!!Εσείς ειδικά που είστε σε πολύ καλή θέση έχετε σίγουρη την αναπλήρωση!!!!Έχω βάλει τα πάντα και κουτάκι!Εάν με καλέσουν θα είναι πολύ αργά,αλλά μέσα μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!!Ας κάνουμε θετικές σκέψεις ΟΛΟΙ μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πες τα kalinaki!! Με αισιοδοξία πάμε, ειδικά αυτές που έχετε δουλέψει. Τώρα εγώ με θέση 399 κρατάω μικρό καλάθι...
Demetroula μικρό μεν καλάθι δε!!