*

Αποστολέας Θέμα: Δ΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 147152 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Δ΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60
« Απάντηση #154 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 11:01:31 pm »
Demetroula στο πρόγραμμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου πότε γινόταν οι αιτήσεις και εμείς δεν πήραμε είδηση?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:29:30 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 11:13:03 pm »
Demetroula στο πρόγραμμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου πότε γινόταν οι αιτήσεις και εμείς δεν πήραμε είδηση?

Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το πρόγραμμα θα συμμετέχουν ήδη διορισμένοι νηπιαγωγοί και δε θα γίνουν επιπλέον προσλήψεις αναπληρωτών...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2011, 11:15:18 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 11:34:11 pm »

Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το πρόγραμμα θα συμμετέχουν ήδη διορισμένοι νηπιαγωγοί και δε θα γίνουν επιπλέον προσλήψεις αναπληρωτών...
Εγώ το πήρα είδηση τον Αύγουστο όταν είχα μπει τυχαία στο site του Αριστοτελείου, αλλά μετά ξέχασα να κάνω τα χαρτιά μου (οι αιτήσεις ήταν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, νομίζω). Και πέρυσι είχε εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα και τα άτομα που είχαν προσληφθεί πληρώνονταν με την ώρα περίπου 5 ευρώ καθαρά νομίζω. Έχω την εντύπωση ότι το ωράριο δεν ήταν πλήρες και τα λεφτά άργησαν να τα πάρουν. Έτσι μου είχε πει μια κοπέλα στη σελίδα του Καψαλάκη, που είχε δουλέψει σ' αυτό το πρόγραμμα.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος nikitri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 11:51:51 pm »
ax ρε μιρτούλα μακάρι να έχεις δίκιο....δεν ξέρεις πόσο απογοητευμένη είμαι από την παρασκευή....εσύ φέτος που είσαι????και κορίτσια κανονίστε τον καφέ και εγώ θέλω...θεσσαλονίκη είμαι και εγώ και εννοείται οτι προτιμώ να τα λέμε από κοντά....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:29:30 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 12:19:30 am »

Εγώ το πήρα είδηση τον Αύγουστο όταν είχα μπει τυχαία στο site του Αριστοτελείου, αλλά μετά ξέχασα να κάνω τα χαρτιά μου (οι αιτήσεις ήταν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, νομίζω). Και πέρυσι είχε εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα και τα άτομα που είχαν προσληφθεί πληρώνονταν με την ώρα περίπου 5 ευρώ καθαρά νομίζω. Έχω την εντύπωση ότι το ωράριο δεν ήταν πλήρες και τα λεφτά άργησαν να τα πάρουν. Έτσι μου είχε πει μια κοπέλα στη σελίδα του Καψαλάκη, που είχε δουλέψει σ' αυτό το πρόγραμμα.

Κάπως έτσι το είχα καταλάβει κι εγώ Demetroula. Δε διάβασα ακριβώς γι' αυτά τα προγράμματα, αλλά λίγο που το κοίταξα μου θύμισε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα που ξεκίνησε πέρυσι στη Θράκη στα σχολεία μουσουλμανοπαίδων. Διοργανώνεται από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Αφορούσε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικοί έκαναν χαρτιά. Τα έκανα κι εγώ, όπως μπορούσαν να τα κάνουν και μόνιμοι εκπαιδευτικοί.

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 12:42:55 am »
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο για το Ζ.Ε.Π., δηλαδή να έχουν κάνει αίτηση στον παν/μιο και να είναι εκτός πίνακα, τότε γιατί έγινε φάση από το υπουργείο και πώς ο Καψαλάκης κάνει λόγο για 500 άτομα συνολικά σε Ζ.Ε.Π.;

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 12:55:38 am »
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο για το Ζ.Ε.Π., δηλαδή να έχουν κάνει αίτηση στον παν/μιο και να είναι εκτός πίνακα, τότε γιατί έγινε φάση από το υπουργείο και πώς ο Καψαλάκης κάνει λόγο για 500 άτομα συνολικά σε Ζ.Ε.Π.;

kalinaki!!!!!! Συγκέντρωση!!!!!!!!!! Μη γίνει παρανόηση...
Δε μιλούσαμε στην τελευταία συζήτηση για τις ΖΕΠ. Για τις ΖΕΠ είπαμε ότι θα πάρουν από τον ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ (Μπορεί να είσαι κι εσύ μία από αυτούς!) και όντως για τις ΖΕΠ έκανε λόγο και το φιλαράκι μας ο Καψαλάκης.
Απλά δόθηκε ένα link που νομίζανε πολλοί ότι αφορούσε τις ΖΕΠ, αλλά αφορούσε το παραπάνω πρόγραμμα που εξήγησε αναλυτικά η Demetroula, διαμέσου του Αριστοτελείου. Άλλο είναι αυτό. Και δεν έχει να κάνει με πίνακες αναπληρωτών.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2011, 01:07:22 am από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος nikitri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 01:42:43 am »
Kοριτσάρες μου γλυκές καληνύχτα...είμαι πτώμα και από αύριο ξεκινάει μια καινούρια βδομάδα...μας εύχομαι αισιοδοξία, δύναμη, χαμόγελα και παρειστικη διαθεση...όνειρα γλυκα...φιλια

Αποσυνδεδεμένος vasoulals

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ07 + ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 09:06:54 am »
Καλημέρα σε όλους!

Μπράτης στο fb.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 114 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 881 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1717(23,34 ΜΟΡΙΑ).ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ
Μην ονειρεύεσαι την ζωή σου, ΖΗΣΕ τα όνειρά σου!!!

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 09:16:06 am »
αυτά που είχε ανακοινώσει μετά την α΄φάση αφαιρώντας (αυτές αυτούς) που πήραν στη γ΄φάση

Ωραια, αυτα τα βρηκα. Μια ακομα ερωτηση: η ΔΟΕ ανακοινωσε,μετα τη γ φαση, 2 κενα σε μια περιοχη τα οποια δεν καλυφθηκαν στην γ φαση (τη β δεν την μετραω καν). Αυτο σημαινει οτι θα τα καλυψουν σε επομενες φασεις? Μηπως επειδη ηταν μονο 2 το Υπουργειο αποφασισε να μην τα καλυψει? Μηπως να παρω τα βουνα?

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 11:36:37 am »

αυτό το πρόγραμμα έχει σχέση με τα αλλόγλωσσα παιδιά- μετανάστες κλπ? αν ναι τότε σχετίζεται με το αντίστοιχο μεταπτυχιακό που τρέχει στο παιδαγωγικό νηιπαγωγών και αν είναι στην κρίση των καθηγητών.... δύσκολα τα πράγματα... εγώ πάντως διάβαζα 5 μήνες για να δώσω εξετάσεις στο μεταπτυχιακό και με κόψανε με 3,5 ... :o   ακόμα γελάω , αλλά δεν θα τα παρατήσω.
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος nikitri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 11:42:47 am »
νομίζω gogapina oti ειναι προτι μότερο να δωσουμε για το το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής...αν τελειώσουμε δεν παιζει να μην έχουμε δουλειά...θα κατεβουμε τόσο χαμηλά στον πίνακα...των νηπιαγωγών σου δίνει έξτρα μόρι ακια υτό αλλά δεν ξέρω αν θα είναι γρηγορότερη η πρόσληψη...καλημέρα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 12:32:25 pm »
Καλημέρα σε όλους!

Μπράτης στο fb.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 114 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 881 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1717(23,34 ΜΟΡΙΑ).ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

κορίτσια καλημέρα τι αισιόδοξο μήνυμα ήταν αυτό πρωί-πρωί  !!!!! και είναι και Δευτέρα άντε να δούμε πως θα πάει η εβδομάδα

Αποσυνδεδεμένος nikitri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 12:41:10 pm »
καλημερα elen-lia!!!είδες είδες??????ναι .....τώρα καλά μας κουράγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182670
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)