0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλώς τη Demetroula που χάθηκες καλή μου τόσες μέρες σε θέλουμε κοντά μας γιατί είσαι πολύ ενημερωμένη να είσαι καλά και να μην χάνεσαι
Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών καθιερώθηκε το 1994 από την UNESCO για να μας υπενθυμίσει τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο δάσκαλος μέσα στην κοινωνία, είτε εργάζεται σε μία πλούσια πόλη της Δύσης, είτε σε μια αυτοσχέδια σχολική αίθουσα κάποιου στρατοπέδου προσφύγων. Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Οκτωβρίου.Απλά για ενημέρωση!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 70ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΣΥ ΜΠΗΚΑ Γ ΦΑΣΗ ΦΕΤΟΣ ΟΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΝ .......ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ?
Παράθεση από: μαματασουλινα στις Οκτωβρίου 05, 2011, 06:30:37 pmΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 70ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΣΥ ΜΠΗΚΑ Γ ΦΑΣΗ ΦΕΤΟΣ ΟΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΝ .......ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ?Ε, θ' ανοίξει, δε μπορεί...
ααααα τωρα διάβασα εκει που λεει οτι γινεται και καθε σχολειο "Οι Τάξεις Υποδοχής (Τ.Υ.) Ζ.Ε.Π. και τα Ενισχυτικά Φροντιστηριακά Τμήματα (Εν.Φ.Τ.) Ζ.Ε.Π., ιδρύονται με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. & Δ.Ε κατόπιν αιτήματος της κάθε σχολικής μονάδας " ομως να υποθεσω οτι αυτα τα σχολεια.....δεν τα γνωριζουμε
Όχι, αυτά είναι παλιά (έχουν ημερομηνία Δεκεμβρίου 2010). Στις 16/9/2011 έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τις σχολικές μονάδες για τη φετινή χρονιά.
χρόνια πολλά μας λοιπόν και καλά μας κουράγια...