0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μακάρι ρε δημητρούλα...που ήσουν τόση ώρα να μας φτιάξεις λίγο την διάθεση!!!!!!!!!!!!!μάκια σου!!!!!!!!!!!
Λοιπόν, απλώς για ενημέρωση να πω ότι πέρυσι από το Νοέμβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς πήρε 161 άτομα. Τώρα αν προσθέσουμε και τα 90 (απαισιόδοξη πρόβλεψη) ή τα 150 (αισιόδοξη πρόβλεψη) της Δ' φάσης, μας κάνουν έναν σεβαστό αριθμό. Επίσης, προσθέτουμε και τη ΖΕΠ (η οποία κυμαίνεται από 50 έως 100 άτομα, λέω εγώ) και η οποία θα ξεφρακάρει λίγο τη
Παράθεση από: Demetroula στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:44 pmΛοιπόν, απλώς για ενημέρωση να πω ότι πέρυσι από το Νοέμβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς πήρε 161 άτομα. Τώρα αν προσθέσουμε και τα 90 (απαισιόδοξη πρόβλεψη) ή τα 150 (αισιόδοξη πρόβλεψη) της Δ' φάσης, μας κάνουν έναν σεβαστό αριθμό. Επίσης, προσθέτουμε και τη ΖΕΠ (η οποία κυμαίνεται από 50 έως 100 άτομα, λέω εγώ) και η οποία θα ξεφρακάρει λίγο τη
Παιδιά, πέρα από όλα τα γνωστά, ότι με το πρόγραμμα ΖΕΠ θ' ανοίξουν θέσεις εργασίας για όλους μας, μπλα, μπλα, μπλα...προσωπικά βρίσκω ενδιαφέρουσα και τη δουλειά σε σχολεία που χρήζουν ιδιαίτερης παιδαγωγικής αντιμετώπισης και στήριξης (π.χ. διαπολιτισμικά σχολεία, αλλόγλωσσα παιδιά, κτλ.). Όπως και το πρόγραμμα της Παράλληλης το θεωρώ μεγάλη πρόκληση! Το διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδιο, πάντα με προσέλκυε...
Είναι αλήθεια, κάθε φέτος και χειρότερα...Οι ΖΕΠ πιστεύω ότι θα είναι το σωσίβιό μας...
Παράθεση από: jioannio στις Οκτωβρίου 05, 2011, 04:33:50 pmΠαιδιά, πέρα από όλα τα γνωστά, ότι με το πρόγραμμα ΖΕΠ θ' ανοίξουν θέσεις εργασίας για όλους μας, μπλα, μπλα, μπλα...προσωπικά βρίσκω ενδιαφέρουσα και τη δουλειά σε σχολεία που χρήζουν ιδιαίτερης παιδαγωγικής αντιμετώπισης και στήριξης (π.χ. διαπολιτισμικά σχολεία, αλλόγλωσσα παιδιά, κτλ.). Όπως και το πρόγραμμα της Παράλληλης το θεωρώ μεγάλη πρόκληση! Το διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδιο, πάντα με προσέλκυε...jioannio και μένα μ' ενδιαφέρουν κάτι τέτοια. Αν και επειδή δεν έχω μπει ακόμα σε τάξη και θα προτιμούσα να ασχοληθώ με μια δική μου τάξη, κάτι τέτοια προγράμματα με εξιτάρουν. Έχουν μας προσφέρουν πολλές νέες και διαφορετικές εμπειρίες.
Παράθεση από: jioannio στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:12:03 amΕίναι αλήθεια, κάθε φέτος και χειρότερα...Οι ΖΕΠ πιστεύω ότι θα είναι το σωσίβιό μας...Εσύ μην ανησυχείς, έχεις καλή σειρά! Αισιοδοξία! Power!
Μαζί σου Demetroula!!! Σίγουρα βγαίνεις κερδισμένος από τέτοιες εμπειρίες! Ψήνεσαι σε περιπτώσεις, που μπορεί να σου τύχουν μεμονωμένες σε τάξεις γενικής αγωγής αύριο μεθαύριο, οπότε θα έχεις υπόψη σου κάποιους τρόπους διαχείρισης...
Κοριτσια να ρωτησω κατι? Οταν παρει ΖΕπ θα παρει με τη σειρα απο τον πινακα? Γνωριζετε?