0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jioannio στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:12:03 amΕίναι αλήθεια, κάθε φέτος και χειρότερα...Οι ΖΕΠ πιστεύω ότι θα είναι το σωσίβιό μας...Εσύ μην ανησυχείς, έχεις καλή σειρά! Αισιοδοξία! Power!
Είναι αλήθεια, κάθε φέτος και χειρότερα...Οι ΖΕΠ πιστεύω ότι θα είναι το σωσίβιό μας...
Παράθεση από: Demetroula στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:14:32 amΠαράθεση από: jioannio στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:12:03 amΕίναι αλήθεια, κάθε φέτος και χειρότερα...Οι ΖΕΠ πιστεύω ότι θα είναι το σωσίβιό μας...Εσύ μην ανησυχείς, έχεις καλή σειρά! Αισιοδοξία! Power! Καλή μου Demetroula...Αχ μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό σύστημα που ν' αναγνώριζε τα άτομα με πάθος, διάθεση, αξίες, ικανότητες...την πραγματική "σειρά σε πίνακα" του καθενός τελοσπάντων! Και να ήταν τα άτομα αυτά οι πρώτοι που θα δούλευαν! Σε αυτούς θα υποκλινόμουν...θα ήσουν μέσα, είμαι σίγουρη!
Παράθεση από: rose_ στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:29:51 amΚοριτσια να ρωτησω κατι? Οταν παρει ΖΕπ θα παρει με τη σειρα απο τον πινακα? Γνωριζετε?Ναι, οι προσλήψεις θα γίνουν όπως και στη γενική αγωγή.
Κοριτσια να ρωτησω κατι? Οταν παρει ΖΕπ θα παρει με τη σειρα απο τον πινακα? Γνωριζετε?
Σε ευχαριστω Demetroula και σου ευχομαι ο,τι καλυτερο!
Καλή μου Demetroula...Αχ μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό σύστημα που ν' αναγνώριζε τα άτομα με πάθος, διάθεση, αξίες, ικανότητες...την πραγματική "σειρά σε πίνακα" του καθενός τελοσπάντων! Και να ήταν τα άτομα αυτά οι πρώτοι που θα δούλευαν! Σε αυτούς θα υποκλινόμουν...θα ήσουν μέσα, είμαι σίγουρη!
Καλημέρα Δ. Μπράτης: "Δ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ ΣΕ 10 ΕΩΣ 15 ΜΕΡΕΣ. ΣΕ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ Γ ΦΑΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΠΕ. ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΩΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΑΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ."
Παράθεση από: ELEN LIA στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:16:47 pmΠαράθεση από: Demetroula στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:44 pmΛοιπόν, απλώς για ενημέρωση να πω ότι πέρυσι από το Νοέμβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς πήρε 161 άτομα. Τώρα αν προσθέσουμε και τα 90 (απαισιόδοξη πρόβλεψη) ή τα 150 (αισιόδοξη πρόβλεψη) της Δ' φάσης, μας κάνουν έναν σεβαστό αριθμό. Επίσης, προσθέτουμε και τη ΖΕΠ (η οποία κυμαίνεται από 50 έως 100 άτομα, λέω εγώ) και η οποία θα ξεφρακάρει λίγο τη
Παράθεση από: Demetroula στις Οκτωβρίου 05, 2011, 10:35:44 pmΛοιπόν, απλώς για ενημέρωση να πω ότι πέρυσι από το Νοέμβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς πήρε 161 άτομα. Τώρα αν προσθέσουμε και τα 90 (απαισιόδοξη πρόβλεψη) ή τα 150 (αισιόδοξη πρόβλεψη) της Δ' φάσης, μας κάνουν έναν σεβαστό αριθμό. Επίσης, προσθέτουμε και τη ΖΕΠ (η οποία κυμαίνεται από 50 έως 100 άτομα, λέω εγώ) και η οποία θα ξεφρακάρει λίγο τη
Λοιπόν, απλώς για ενημέρωση να πω ότι πέρυσι από το Νοέμβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς πήρε 161 άτομα. Τώρα αν προσθέσουμε και τα 90 (απαισιόδοξη πρόβλεψη) ή τα 150 (αισιόδοξη πρόβλεψη) της Δ' φάσης, μας κάνουν έναν σεβαστό αριθμό. Επίσης, προσθέτουμε και τη ΖΕΠ (η οποία κυμαίνεται από 50 έως 100 άτομα, λέω εγώ) και η οποία θα ξεφρακάρει λίγο τη
Καλημερα σας! Χαιρομαι που επανηλθε η αισιοδοξια στην παρεα μας. Εχω μια απορια αν κανεις ξερει και μπορει να μου απαντησει. Σε περιπτωση που με παρουν αναπληρωτρια ποσες μερες δικαιουμαι αδεια για τη χρονια? Δεν αναφερομαι σε αναρρωτικη, αλλα απλη αδεια. Ορκιζεται ο αδερφος μου στο εξωτερικο και ειμαι σε διλημμα αν θα κλεισω εισητηρια. Θα ηθελα τη βοηθεια σας.