0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλήθεια κορίτσια σύμφωνα με τις δικές σας προβλέψεις πιστεύετε σε μία Δ΄φάση μεγάλη με 120 εως 150 άτομα ή πιστεύετε σε μία φάση με διψήφιο αριθμό??
που εχε βγει επισημος εκκαθαρισμενος;αν μπορει καποιος να μου πει!ευχαριστω
Καλημερα σας! Χαιρομαι που επανηλθε η αισιοδοξια στην παρεα μας. Εχω μια απορια αν κανεις ξερει και μπορει να μου απαντησει. Σε περιπτωση που με παρουν αναπληρωτρια ποσες μερες δικαιουμαι αδεια για τη χρονια? Δεν αναφερομαι σε αναρρωτικη, αλλα απλη αδεια. Ορκιζεται ο αδερφος μου στο εξωτερικο και ειμαι σε διλημμα αν θα κλεισω εισητηρια. Θα ηθελα τη βοηθεια σας.
Παράθεση από: ELEN LIA στις Οκτωβρίου 06, 2011, 05:26:31 pmαλήθεια κορίτσια σύμφωνα με τις δικές σας προβλέψεις πιστεύετε σε μία Δ΄φάση μεγάλη με 120 εως 150 άτομα ή πιστεύετε σε μία φάση με διψήφιο αριθμό?? Κανονικά πρέπει να είναι λίγο μεγάλη. Δηλ πάνω από 100. Τώρα αν είναι θα το μάθουμε εκείνη τη μέρα, όπως κ στην γ΄φάση. Κενα ακόμα υπάρχουν κ πιστεύω ότι αυτοί που έχουν τσεκάρει το τετραγωνάκι θα είναι οι τυχεροί της φάσης αυτής. Προσωπική εκτίμηση πάντα.
Παράθεση από: mxatzimarkou στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:16:25 pmΚαλημερα σας! Χαιρομαι που επανηλθε η αισιοδοξια στην παρεα μας. Εχω μια απορια αν κανεις ξερει και μπορει να μου απαντησει. Σε περιπτωση που με παρουν αναπληρωτρια ποσες μερες δικαιουμαι αδεια για τη χρονια? Δεν αναφερομαι σε αναρρωτικη, αλλα απλη αδεια. Ορκιζεται ο αδερφος μου στο εξωτερικο και ειμαι σε διλημμα αν θα κλεισω εισητηρια. Θα ηθελα τη βοηθεια σας.Νομίζω ότι δικαιούσαι άδεια 7 ημερών.
αχ βρε κορίτσια σήμερα είμαι πολύ στα κάτω μου και με τα απαισιόδοξα μηνύματα μου απελπίζω και εσάς
Παράθεση από: Demetroula στις Οκτωβρίου 06, 2011, 05:41:04 pmΠαράθεση από: mxatzimarkou στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:16:25 pmΚαλημερα σας! Χαιρομαι που επανηλθε η αισιοδοξια στην παρεα μας. Εχω μια απορια αν κανεις ξερει και μπορει να μου απαντησει. Σε περιπτωση που με παρουν αναπληρωτρια ποσες μερες δικαιουμαι αδεια για τη χρονια? Δεν αναφερομαι σε αναρρωτικη, αλλα απλη αδεια. Ορκιζεται ο αδερφος μου στο εξωτερικο και ειμαι σε διλημμα αν θα κλεισω εισητηρια. Θα ηθελα τη βοηθεια σας.Νομίζω ότι δικαιούσαι άδεια 7 ημερών.Ναι, 7 ημέρες κανονικής άδειας δικαιούνται οι αναπληρωτές.
αν στο νομό Χαλκιδικής δεν υπάρχουν κενά στον Έβρο, στη Ροδόπη ,στη Ξάνθη επίσης δεν υπάρχουν στη Στερεά Ελλάδα έχουν τελειώσει τα κένα με τη γ΄φάση, τι να περιμένουμε φάση των 10 εως 20 ατόμων? αχ βρε παιδιά δε μας σώζει τίποτα ούτε ΖΕΠ ούτε παράλληλη κατά τη γνώμη μου τελείωσαν οι μεγάλες φάσεις και πάλι είμαστε απ΄εξω
geogriasamar εσυ τι σειρά έχεις είπαμε????πολύ απογοήτευση παιδιά γενικά, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε κουράγιο και να ελπίζουμε...μόνο αυτό θα μας σώσει...φιλάκια σε όλες και μην παραδίδετε τα όπλα...