0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλα μου κοριτσακια και εγω μαζι σας, περιμενοντας τη δ φαση αφου το συστημα με προσπερασε. ειμαι μανουλα και δηλωσα κοντα στο μωρακι μου φετος. κατι μου λεει οτι η θεσσαλια ( 1η επιλογη) δεν προκειται να παρει αλλους, δε φημιζεται για τα κενα της.Ομως πιστευω πολυ στο...καθε εμποδιο για καλο...γι αυτο οι ελευθερες ας βρουν μια ... απασχοληση και οι μανουλες ας χαρουμε τα παιδακια μας. Δεν θα μου στερησει κανενα συστημα, καμια τροικα, κανενα υπουργειο εστω για φετος να βλεπω το πρωτο πρωινο χαμογελο του παιδιου μου!!!!!!!!!
παιδιά κάνανε φάση αναπληρωτών φιλολογων για εκπαιδευτικές ανάγκες...άντε να δούμε σιγά σιγά...
είδες πόσους πήρε ? αν είναι τετοια και η δική μας φάση ζήτω που καήκαμε
Κορίτσια, δε θυμάμαι αν είχε αναφερθεί προηγουμένως, αλλά για εσάς που ενδιαφέρεστε για Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στα "τελευταία νέα" του pde, ότι 3 νηπιαγωγεία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (μαζί με άλλα 3 στην Ελλάδα) μετατρέπονται σε ολοήμερα. Οργανικές θέσεις δε δίνονται γι' αυτά, όμως λογικά θα χρειαστούν αναπληρώτριες νηπιαγωγούς για να τα δουλέψουν (εκτός αν έχουν ήδη άτομα στη διάθεση...)http://www.pde.gr/index.php?page=3244