0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα και απο μενα κοριτσια! Τηλεφωνησα στην πρωτοβαθμια της περιοχης μου σημερα και ρωτησα αν εχουν κανα νεοτερο και μου ειπαν οτι ακομη δεν τους εχουν ζητησει τα κενα. Οποτε περιμενουμε...
Υπομονή παιδιά και κουράγιο. Κι εγώ μαζί σας παρακολουθώ τις εξελίξεις!Μακάρι να γίνει την Παρασκευή η φάση!
Να ρωτήσω κατι...αν καλέσουν κάποιον κ δεν δεχτεί να πάει ποιές ειναι οι συνέπειες?
Δωδεκανησα βρισκομαι! Εγω πιστευω οτι θα βγει την αλλη βδομαδα. Αν θα βγαινε Παρασκευη θα ειχαν ηδη ζητησει τα κενα. Εχει ζηλωσει καμια Δωδεκανησα απο μας που περιμενουμε?
Παράθεση από: regi στις Οκτωβρίου 19, 2011, 03:02:50 pmΝα ρωτήσω κατι...αν καλέσουν κάποιον κ δεν δεχτεί να πάει ποιές ειναι οι συνέπειες?νομίζω ότι βγαίνεις από τον ενιαίο για δύο χρόνια αλλά μην το κάνεις γιατί το έκανα και εγώ πριν χρόνια και ακόμα περιμένω
Παράθεση από: fe στις Οκτωβρίου 17, 2011, 04:26:56 pmposes lete na paroune se ayti tin fasi??? logika tin paraskeyi vgainei...άκουσες κάτι και λες ότι βγαίνει την Παρασκευή? πες και σε μας που έχουμε τρελαθεί από την αγωνία!!!!!!!!
poses lete na paroune se ayti tin fasi??? logika tin paraskeyi vgainei...
regi δεν θα έχεις κυρώσεις αν δεν αποδεχτείς διορισμό το Πάσχα,γιατί η εγκύκλιος λέει ότι δεν υπάρχουν κυρώσεις για τους εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται για χρονικό διάστημα μικρότερο των τεσσάρων ημερολογιακών μηνών.
...δηλαδή αν αρνηθείς διορισμό μετά από τους 4 μήνες δεν βγαίνεις από τον πίνακα ???και τώρα τι σειρά έχεις?
Παράθεση από: ELEN LIA στις Οκτωβρίου 17, 2011, 10:45:20 pmΠαράθεση από: fe στις Οκτωβρίου 17, 2011, 04:26:56 pmposes lete na paroune se ayti tin fasi??? logika tin paraskeyi vgainei...άκουσες κάτι και λες ότι βγαίνει την Παρασκευή? πες και σε μας που έχουμε τρελαθεί από την αγωνία!!!!!!!!oxi den akousa kati...aplws eyxomai..perysi kapoy twra vgike kai synithws vgainei paraskeyi opote elpizw...alla apoti diavazw ...kalo noemvri......ti na pw....poses k posous tha paroun 3ereoume sto peripou?